Vilken är din sten år 2023? Ta reda på det och hur du använder den.

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

Den här guiden visar vad din sten för år 2023 är på ett personligt sätt och hjälper dig att förstå hur ditt år kommer att se ut, vilka svårigheter du kan ha och vilka möjligheter du inte får missa.

Att veta vilken sten du har för år 2023 hjälper dig att få balans och fysisk och känslomässig hälsa för att kunna leva det bästa av året. Lämna din sten eller kristall på en plats där du alltid kan se den, till exempel på ditt skrivbord eller vid sänggaveln.

Vi rekommenderar att du kopplar dig till kristallens eller stenens vibrationer genom medveten andning eller mild meditation.

Se även: Har ert förhållande en framtid?

Men släng inte stenarna tillsammans med mynt, papper, nycklar eller mitt i någon röra, utan håll dem rena och energiska.

Hur tar du reda på vilken sten du vill ha år 2023?

Det finns ingen sten som fungerar för alla i världen samtidigt, så din sten för år 2023 är personlig och kopplad till de teman som kommer att vara viktigast i ditt liv i år.

Se även: Hjärtchakra: förmågan att älska och bli älskad

Och hur vet du vad som kommer att vara viktigt? Beräkna helt enkelt vad ditt personliga år 2023-nummer kommer att vara. Enligt numerologin styr ett visst nummer ditt år mellan den 1 januari och den 31 december. Du kan beräkna ditt personliga år 2023-tabell här snabbt och kostnadsfritt.

För numerologi, 2023 är den År Universal 7, Resultatet av summan 2+0+2+3. Allt det som 7 representerar kommer att finnas i bevis för alla, vi kan lägga till de särdrag och utmaningar som presenterar sig med dess Personligt år .

Överlag handlar det om inre förbättring och innehåll från den djupare granskningen av dig själv och den större viljan att lära känna dig själv, och du kommer att se nedan att förslaget är malakit. Och för att ge det övergripande året en hjälpande hand skulle azurit med malakit vara ett bra tips.

Nu när du redan vet vilket årtal du har, kan du se vilken sten för år 2023 som anges så att du kan njuta av allt du kan uppleva under det nya året.

Se sten för år 2023 för ditt personliga årtal.

Fluorit för personligt år 1

Det här är ett viktigt år för att övervinna osäkerhet och rädsla för att ta risker och hantera nya, annorlunda och innovativa aktiviteter i den här cykeln. Det kommer att bli nödvändigt att ta sig ut ur din bekvämlighetszon för att bli mer oberoende.

Det är också viktigt att arbeta på ditt mod att anta ditt ursprungliga sätt att vara utan att låta dig skrämmas av eventuella fördomar och konservativa perspektiv.

Detta beror på att fluorit hjälper dig att arbeta med mentala förändringar. Dessutom innehåller stenen element som eliminerar orenheter, agg och tidigare mönster så att en inre omvandling kan uppnås.

Ametist för personligt år 2

Konflikter och meningsskiljaktigheter kan förekomma oftare i år, så det är mycket viktigt att du utvecklar din diplomatiska förmåga och din förmåga att uppfatta och förstå andra åsikter.

Detta är den plats där Ametist Dessutom kan du med ametist ta reda på hur litet ditt ego och dina dagliga bekymmer är. Om du har den här kristallen med dig kan den hjälpa dig att förstå oändligheten i det som omger dig.

År 2 är en period som kräver tålamod så att du inte blir avskräckt av förseningar och att det går långsammare att nå dina mål.

Aquamarine för personligt år 3

De som upplever ett Personligt år 3 behöver mycket självförtroende och obehindrat självförtroende eftersom kreativa, sociala och kommunikativa aktiviteter är på topp, och kan också kräva mer mod för att exponera sig själva, glänsa och uttrycka sig kreativt.

Därför är det Akvamarin , din indikerade sten för ditt år 2023, kan hjälpa dig att uttrycka dig bättre - särskilt att sätta ord på vad du känner - och att ta dig ur känslor som kokar över.

Sodalit för personligt år 4

Byråkratiska, yrkesmässiga och familjeaktiviteter kan kräva mer av dig i år, så du måste arbeta mer med din praktiska sida. Det kan också kräva mer planering, ansvar och organisation.

Under Personligt år 4 kan du behöva vara mycket ihärdig och behöva mer disciplin för att övervinna begränsningar, särskilt när det gäller att omstrukturera din hälsa. Detta innebär att du måste vara mer försiktig med din kost och dina fysiska aktiviteter.

Således, är sodalit Detta beror på att sodalit hjälper till att rensa sinnet så att vårt mentala fält kan fungera ordentligt.

Malakit för personligt år 5

Det här året är det viktigt att du utnyttjar möjligheter till expansion, till exempel kurser, resor och yrkesmässiga förändringar. Med andra ord måste du veta hur du ska vara öppen för nya saker och ha en djärv attityd för att kunna se de vida horisonter som öppnar sig.

Eftersom du eventuellt måste övervinna kriser och acceptera överraskande förslag för att kunna göra framsteg i Malakit kan vara bra för dig.

Den här stenen hjälper till att avslöja djupare rädslor för förändring och tillväxt, vilket hjälper till att känna igen och utnyttja individuella krafter och skapar överflöd, välstånd och manifestation av önskningar.

Rose Quartz för personliga år 6

Ett år som lovar många sociala aktiviteter med familj och grupper. Och vad är viktigt att arbeta med i detta skede? Att acceptera dina egna och andras brister, förstå och agera ännu mer hjälpsamt för att föra människor samman.

O Rosenkvarts Den här kristallen är kopplad till hjärtchakrat och dess energi är viktig för att du ska kunna känna självförverkligande och inre frid.

Använd därför rosakvarts när du behöver hjälp att lindra sår. Den kommer säkert att hjälpa dig att lära dig mer om självkärlek och kraften i förlåtelse eftersom den hjälper till att lösa upp ackumulerade bördor som undertrycker hjärtats förmåga att ge och ta emot kärlek.

Azurit för personligt år 7

Det är dags att undersöka dig själv och ta reda på vad du är rädd för. Vad hindrar dig från att utveckla och uttrycka dina talanger?

Med detta krav på att se djupare in i sig själv, har Azurit är din sten år 2023 eftersom den ger dig gåvan att visa det som är svårt att se hos dig själv. Med andra ord hjälper den dig att lära känna dig själv.

Under år 7 är det viktigt att vara mer benägen att lära känna dig själv, att finslipa dina tekniskt-professionella färdigheter och att förbättra ditt sätt att uttrycka dina känslor. Och Azurit kan vara din följeslagare eftersom den ger dig stöd i att se vad du är redo för och har att hantera.

Citrin för personliga år 8

Uthållighet, organisation och administrativt sinne är mycket viktigt för att förverkliga drömmar, och år 8 är just kopplat till detta mål. 2023 kan därför kräva mer kompetens, praktiskhet och ambition av dig.

O Citrus Citrinens energi liknar dessutom solen, som värmer, tröstar, tränger in, ger energi och liv.

Genom att manifestera med fasthet överför den här stenen känslan av inre säkerhet och hjälper dig därmed att vibrera med mer självförtroende och trygghet.

Rökkvarts för personligt år 9

Du som befinner dig i Personal Year 9 behöver mycket distans och humanism för att hantera slutsatser, slut och välfärdsaktioner.

Med andra ord kommer du eventuellt att bli involverad i situationer där de tar slut, och dessutom kommer du att kunna hjälpa andra med mycket inspiration och medkänsla.

På detta sätt kan Rökig kvarts är stenen för ditt år 2023 eftersom den inspirerar dig att acceptera utmaningen och ansvaret att förändra kvaliteten på ditt personliga liv och hjälper dig att omvandla eskapistiska attityder till det incitament som behövs för att förändra livet, ditt eget och/eller någon annans.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.