Bruna Marquezines astrologiska diagram: förstå skådespelerskans starka personlighet

Douglas Harris 04-07-2023
Douglas Harris

Sedan hon meddelade att hon skulle bli den första brasilianskan att medverka i en DC-film har Bruna Marquezine visat sin typiska Leo-briljans och karisma.

Bruna Marquezine är Lejon, med Oxen som ascendent och månen i Skorpionen - det vill säga astrologins Big 3, tecknen för de tre planeterna som ligger till grund för personligheten, indikerar en stark personlighet. Vi kommer att se mer detaljer nedan.

Vill du också veta vilka dina viktigaste egenskaper är, ditt sätt att älska och uttrycka dig? Gör det gratis här på din astrologiska karta.

Solen i Lejonet: generositet och ädelhet

Symboliskt associerad med hjärtat är Lejonet generös, givmild och livlig. Fåfänga och gott humör kan vara kännetecken för personligheten hos en person med Lejonet. Solen i Lejonet .

Karismatiska och naturligt lösliga, typiska Leonines tenderar att vara ganska utåtriktade. Deras generositet är också utmärkande för deras sätt att älska.

Liksom hjältinnan Penny, som hon kommer att ge sitt liv till, har Bruna en heroisk Lionine-natur, motiverad av ett intensivt behov av att "vara någon", att lämna "ett avtryck" i den värld hon lever i.

Det här tecknet av fast natur är självkrävande och krävande mot andra, fokuserat, motståndskraftigt och en kämpe, men har svårt att inse och acceptera sina egna begränsningar.

Ascendenten i Taurus: frosseri och praktiskhet

Ascendenten är den mask du bär när du presenterar dig för världen, innan du känner dig redo att låta folk se din sol, det vill säga ditt sanna jag. Bruna Marquezines mask är i det här fallet Taurus.

Förutom glupskhet, som skådespelerskan själv redan har antagit på sina sociala nätverk, har den Taurus Ascendant pekar på en person som vet hur man uppskattar de goda sakerna i livet, vilket inkluderar mat, men också platser. Med andra ord har hon inget emot att spendera pengar på sin egen bekvämlighet.

Bruna tenderar också att ha förmågan att ta itu med problem på ett praktiskt sätt, men eftersom de inte vill vidta förhastade åtgärder kan de vara långsamma med att ge det sista ordet.

Du måste dock vara försiktig när det gäller stubbighet, eftersom Taurus är ett tecken på fast rytm, ibland kan de inte acceptera andras åsikter (här lär du dig allt om Taurus).

Månen i Skorpionen: intensitet och djup

A Månen i födelsehoroskopet (läs mer här) Månen i Skorpionen är förknippad med det feminina och moderskapet, men också med varje tids känslor, med det som ger näring åt varje människas själ. Bruna Marquezines mån i Skorpionen får näring av djup, även när det gäller fasthållanden, och av allt som är intensivt.

Skorpionmånen är ett varumärke för människor från extremt starka, djupa, "åtta eller åttio" känslor .

Saker och ting för henne är antingen extremt älskade eller avvisade, men "vad som helst" är en fras som inte existerar i den här känslomässigt intensiva månpositionens universum.

Venus i Lejonet: kärlekens magnet

O planeten Venus (se vad som står på din här) representerar vårt sätt att älska, hur vi ser på skönhet och vad som är värdefullt för oss. I fallet med nästa huvudperson i Besouro Azul, Venus är i Lejonet Liksom alla stjärntecken av fast karaktär har Bruna en tendens att dra till sig andra som en magnet.

Venus i Lejon representerar en person som, när han är kär, är förälskad, utstrålar ett ljus som smittar av sig på alla runtomkring Dessutom kan hans gester ofta vara överdrivna, men de är alltid uppriktiga och filmiska.

I själva verket, personer med Venus i Lejonet älskar att älska Och trots denna förmåga att attrahera tenderar han att föredra stabila relationer eftersom han anser att hans kärleksenergi är för värdefull och speciell för att slösa den på någon.

Mars i Libra: kamp för rättvisa

O planeten Mars (läs mer här) Bruna har Mars i Vågen, med andra ord är hon en person som kämpar för rättvisa, så mycket att det som i allmänhet kan leda till att hon får aggressiva anfall är känslan av att stå inför en orättvis situation.

I positiv och mogen bemärkelse är du en person. rättvis, human som går i strid för att göra världen och samhället till en bättre plats att leva på.

I en negativ bemärkelse, som är tydligare hos omogna människor, tyder Mars i Vågen på ett oemotståndligt tvång att bråka med kärlekspartners och partners.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.