Tarot: innebörden av den arkaiska "Temperance".

Douglas Harris 20-06-2023
Douglas Harris

Detta innehåll avser resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: Omtänksamhet, lugn och tålamod.
  • Skäl: tråkighet, långsamhet och lathet

VEM ÄR DU?

Du är en snäll, försonlig, bekymrad, hårt arbetande och optimistisk person. Du kan se det bästa i de värsta varelserna, vilket visar på dina dygder när det gäller att överväga bedömningar och inte nödvändigtvis ta ställning för eller emot någon. Det är märkligt hur du analyserar fakta och försöker se den positiva sidan av alla och alla återvändsgränder, och tar hänsyn till detaljerna och ansträngningarna hos dem som gör misstag. Du ärDet viktigaste är livskvaliteten, inte kvantiteten du längtar efter eller samlar på dig. Detta gör dig till ett exempel på lugn och formbarhet, eftersom du försöker klaga lite och vara tacksam mycket. Detta bör vara din attityd: måttfull, medveten om att livet är mycket mer meningsfullt ändetaljer i vardagen.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Du kan bli uttråkad ofta, vilket ger doldrums en allt starkare innebörd. Även om vardagssituationer ger dig tristess, håll ett öga på din förmåga att göra varje ögonblick till en möjlighet till ömhet, glädje och balans.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.