Livssyfte: hur upptäcker du mitt?

Douglas Harris 03-06-2023
Douglas Harris

Har du någonsin stannat upp och frågat dig själv om du är nöjd med ditt liv? Är du glad över att gå upp för att göra dina dagliga uppgifter? Vad är meningen med att göra det vi gör? Om du inte har ställt dig själv den här frågan än, är det möjligt att dessa tankar kommer att dyka upp i framtiden och du kommer att undra: "Vad är mitt syfte i livet?" .

I veckans avsnitt av Breathe svarar vi på Isabels fråga om att hitta sitt syfte och njuta av det du gör: "Jag tycker om och beundrar många områden, ämnen och yrken, men vad är mitt syfte? Jag vill inte arbeta bara för att tjäna pengar, jag vill älska det jag gör." Se hela avsnittet i videon nedan:

Avsaknaden av syfte leder till att man inte engagerar sig, Detta leder till att vi inte förstår det arbete vi utför och varför vi gör det vi gör.

Att känna att vi inte är på rätt plats är illa, det stör oss verkligen. Så hur kan vi upptäcka vårt livssyfte?

Vad är meningen med livet?

Syftet är en manifestation av ditt eget medvetande. Det är något som redan finns inom dig, men som är begravt av trauman, föreställningar, bedömningar eller svåra situationer från det förflutna.

Det är direkt kopplat till att göra gott för andra. Vi söker praktiskt taget hela tiden efter att älska och bli älskade. Att vara i linje med sitt syfte, det vill säga att hitta ett syfte i sitt liv, i sin tjänst, är en känsla som skapar absolut glädje. Om du fortfarande inte kan hitta denna känsla, stanna då upp och fundera: var finns glädjen i ditt liv?

Sätt att upptäcka ditt syfte med livet

Det första steget för att börja undersöka denna fråga är att andas och vara tyst, så att du hittar sätt att identifiera det som redan finns i ditt omedvetna.

Där du känner dig mest tillfredsställd, Det är viktigt att du söker glädjen inom dig själv.

Mitt tips är alltså följande göra detta utredningsarbete. Gå på djupet, läs om det, ha modet att se på dig själv och ta reda på var denna disharmoni finns.

Denna typ av sökning kan utföras i vilket område som helst, När allt kommer omkring kan du när som helst agera på ditt syfte. Tystnad och låt kärleken komma inifrån dig. Ditt livs syfte kommer säkert att följa med det.

Hur känner du dig? Finns det något du inte gillar eller en situation som du inte kan lösa? Ställ gärna dina frågor i kommentarerna till avsnittet. Breathe är ett utbyte mellan oss, för att skapa reflektioner som kan förbättra ditt dagliga liv.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.