Vågen förutsägelser för 2022

Douglas Harris 01-06-2023
Douglas Harris

Det här är ett mycket lovande år när det gäller partnerskap, kontrakt och förhandlingar för oss som är födda i Vågen. prognoser för Libra år 2022 Under den andra delen av året, med Jupiter i Fiskarna, kommer arbete, rutiner och hälsa att stå i förgrunden i ditt liv.

Här är prognoserna för Vågen år 2022 gjorda av astrologerna Marcia Fervienza och Yub Miranda för kärlek, karriär och pengar, hälsa och familj för dem som har Solen eller Ascendenten i Vågen.

Men kom ihåg att du är mycket mer än bara ditt soltecken och din ascendent. Astrologiskt horoskop kan hjälpa dig att bättre förstå din personlighet och de Personligt horoskop (gratis här) ger dig trender i ditt liv varje gång en ny trafik startar under året.

Innan du läser prognoserna för Vågen år 2022 kan du spara tre viktiga guider för att förstå året:

 • Astrologiska prognoser för 2022 - och lär dig allt om pandemin och den instabila stämningen under året i den kollektiva
 • O astrologisk kalender 2022 komplett här - med förmörkelser och datum för alla retrograda planeter
 • Följ datum och tecken för den Månkalender för 2022 här

Möjligheter för Libra år 2022

År 2022 kommer att bli mycket lovande för dem som har Solen eller Ascendenten i Vågen när det gäller partnerskap, kontrakt och förhandlingar. Men se upp: det är bara mellan den 10 maj och den 28 oktober!

Den här perioden är en förhandsvisning av 2023, då Jupiter faktiskt stannar i Väduren, så notera allt som händer under den här perioden, särskilt mellan den 10 maj och den 28 juli.

I den här fasen är det viktigt att tänka på ömsesidighet. Vänta inte bara på att andra människor ska närma sig dig. Idealet är att erbjuda värde, eftersom det naturligt kommer att stimulera dem att återge värde till dig.

Din rutin och din hälsa kommer också i fokus under 2022, särskilt under perioden med Jupiter i Fiskarna, som kommer att inträffa vid två tillfällen: från början av året till den 10 maj och sedan från den 28 oktober till slutet av december.

Du fick redan en förhandsvisning av detta år 2021, mellan maj och juli. Vad hände under den perioden när det gäller ditt dagliga liv och din hälsa? Du kommer eventuellt att få mer av detta nu.

Dessutom får de som tillhör Vågen en trine från Saturnus i Vattumannen fram till början av 2023. Det är en period av tillväxt, en sådan som man bygger upp steg för steg, men på ett varaktigt sätt.

Du kanske känner att du arbetar för hårt och att du inte har lika mycket tid för nöjen. Kom ihåg att avkastningen är garanterad om du arbetar seriöst, investerar i kunskap och självkännedom.

Viktiga datum:

 • Till och med den 10 maj och från den 28 oktober till den 20 december. : stora ögonblick när det gäller partnerskap, kontrakt, förhandlingar och stabila relationer.
 • Från 10 maj till 28 oktober En bra tid för att ta hand om dina rutiner, din vardag och din hälsa.

Utmaningar år 2022

Librorna kommer att uppleva några viktiga retrograderingar under 2022, till att börja med deras styrande planet Venus, som kommer att börja året i retrograd rörelse.

Tendensen är att du 2022 går in i en process av personlig översyn, som involverar dina familjerelationer, din bas och dina rötter. Det är en individuell process, men en som involverar något djupare och mer grundat.

Förmörkelserna däremot, som är stora drivkrafter när det gäller utmaningar under året, kommer att belysa din ekonomi och din intimitet. Det här är perioder då du måste hantera utmaningar när det gäller självkänsla, att värdera någon annan och att bedöma om du själv blir värderad eller inte.

Den andra personen kan vara den du har en arbetsgivare, din dejt, någon du har ett partnerskap med eller någon du har ett kontrakt eller ett band med. Frågan som återstår för dig är:

Vilka förändringar kan du göra i ditt sätt att producera, arbeta och värdera dig själv för att locka till dig fler möjligheter att tjäna pengar?

Om du befinner dig i en affektiv, känslomässig eller sexuell kris med din partner kan förmörkelser tvinga dig att se över detta och belysa vad som händer i ditt förhållande, både när det gäller sex och besatthet och känslomässigt eller ekonomiskt beroende.

Viktiga datum:

 • Från den 9 september till den 2 oktober Merkurius är retrograd i Vågen: Under denna period måste du som vanligt omvärdera kommunikationen, men du måste också ägna dig åt relationer, vilket är ett typiskt Vågenområde.
 • Från den 30 oktober till den 12 januari 2023 Mars är retrograd och du kan få motgångar med dokument eller oförutsedda händelser, särskilt om du reser utomlands. Gör upp planer A, B, C och D för att ta saker och ting med gott humör och lätthet. Det här kan också vara en period för att se över filosofiska, existentiella och religiösa uppfattningar eller för att återuppta en kurs eller specialisering.

Kärlek för Libra år 2022

Jupiter lyfter fram dina relationer mellan den 10 maj och den 28 oktober. Det är bra både för dem som vill inleda ett förhållande och för dem som vill åka på en andra smekmånad.

På det hela taget kan det bli ett år med många romantiska möjligheter och äventyr om du inte vill binda dig och vill experimentera, särskilt fram till den 28 juli.

Sedan, från den 28 juli till den 28 oktober, kan det bli svårare för kärleken. Det kan vara svårare att få ihop eller få den fart du vill ha i förhållandet, oavsett om det är något nytt eller äldre.

Den här perioden kommer att kräva mer dialog, justeringar och ansträngningar för att hålla tillbaka den otålighet som kännetecknar Jupiter retrograd i Väduren. Någon från det förflutna kan också återvända och det finns till och med en större risk för en kärlekstriangel.

Saturnus kan också skapa konflikter mellan behovet av affektiv trygghet och önskan om romantiska äventyr, oavsett om du är i ett seriöst förhållande eller ej. Det är upp till dig att göra valen och vara öppen med den andra personen.

Viktiga datum för kärleken:

 • Från den 10 maj till den 28 juli Detta är en bra tid för kärlek och många möjligheter att träffa människor kan uppstå. Det är också en utmärkt tid för resor.

 • Från 28 juli till 28 oktober: Med Jupiter retrograd kan det hända att saker och ting går långsammare i både nya och gamla relationer. Ta del av detta och se här datum och betydelser för de retrograda planeterna år 2022.

Karriär och pengar

Jupiter och Neptunus symboliserar förväntningar och transiteringen av dessa planeter under 2022 kan få dig att känna ett stort missnöje med ditt arbete. För att undvika att hamna i ett tillstånd av improduktiv nedstämdhet bör du leta efter ett syfte med ett visst område, yrke eller position.

Jupiter frågar efter ett syfte. När du ser denna större mening kan du inspireras av Neptun och Fiskarna att arbeta bättre, att lägga mer kärlek i det du gör, att hjälpa människor mer. Och då, ja, kan du fylla denna existentiella tomhet.

Om du redan har ett sådant syfte och tycker om det du gör, ta vara på det, för det kan vara en expansiv period. För dem som inte arbetar kan det finnas en otrolig möjlighet att växa mycket, särskilt i april när Jupiter och Neptun kommer att vara i konjunktion.

Förmörkelser är en period då man funderar över hur man värderar sin talang och sin inkomstkälla. Det är mycket viktigt att bli mer medveten om sin ekonomi och lära sig att spara, investera och planera sina utgifter.

Annars kan det sluta med att du spenderar på ett tvångsmässigt sätt och till och med hamna i trubbel. För att undvika trubbel ska du investera i ekonomisk organisation!

Viktiga datum för pengar:

 • Till och med den 29 januari: Venus retrograd: Det här är en tid att tänka, utvärdera och handla. Det är slut med att vänta på att saker och ting ska hända.
 • Från och med den 6 mars och den 14 april Detta är en utmärkt tid för att lansera och skapa nya projekt.
 • Från och med den 5 april och den 2 maj : ett fönster som kan vara gynnsamt för att starta nya projekt och en särskilt positiv period för frågor som rör arbete, rutiner och hälsa.
 • 12 april: En mycket speciell dag när det gäller arbete, eftersom det är dagen då Jupiter konjunkterar Neptunus. Det kan bli en dag med en superpositiv händelse för de som tillhör Vågen, som gränsar till magi. Något mycket fördelaktigt kan hända.
 • Till och med den 10 maj och från den 28 oktober till den 20 december: Du kan uppleva en ökning av arbetsbelastning, projekt och krav. du kan också bli mer synlig och få mer auktoritet i arbetsmiljön, även i förhållande till cheferna. dessutom kan du få ökade ekonomiska vinster och därmed en viss yrkesmässig uppstigning.

Prognos för hälsan i Libra för 2022

Jupiter kan medföra en viss svårighet att strukturera och organisera rutinerna. Planeten medför en viss lathet och stillasittande. Det är viktigt att ta hand om kroppen och undvika alla former av överdrifter, vilket är fullt möjligt under den här perioden, både stillasittande och överdriven fysisk aktivitet.

För att inte tala om att "jag förtjänar det", vilket leder till överätning och kan leda till viktökning.

Man måste vara försiktig med hälsoproblem som uppstår på grund av överarbete, särskilt känslomässiga och mentala problem som stress och ångest. Det finns också en risk att man tar ut allt på dryck och mat.

Det är bäst att spendera energin på gymmet, på en sport eller en aktivitet som yoga och pilates, och integrera andlighet för att hjälpa till att upprätthålla den mentala och fysiska balansen.

Vågen och familjefrågor år 2022

För dem som har Solen eller Ascendenten i Vågen kan året bli ett år för att se över familjefrågor. Venus, planeten som styr dem, kommer trots allt att inleda året retrograd i Stenbocken. De som är Vågen kan uppfatta familjeförhållanden med någon form av obalans, där det inte finns någon ömsesidighet och som behöver ses över.

Det kan också leda till att relationer med familjemedlemmar som gått förlorade återställs. Eftersom Venus retrogradation inträffar mellan slutet och början av året kan det hända att semestern eller helgdagarna blir perioder då man återknyter kontakten med släktingar eller omvärderar vissa familjedynamiker.

En annan mycket gynnsam period för familjen är från den 9 december till den 29 december. 2022 börjar i en mer långsam takt, i en process av översyn, och slutet av 2022 tenderar att bli mer harmoniskt på detta område av ditt liv.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.