Vattumannens säsong 2023: tid för förändring

Douglas Harris 22-07-2023
Douglas Harris

Klockan 5.29 på fredagen den 20 januari, har den Akvarium år 2023, oavsett vilket soltecken du har, du kommer förmodligen att känna ett behov av att ändra eller åtminstone testa nya format för något i ditt liv.

När stenbockssäsongen är över inser vi hur värdefull vår tid är och att inte allt (eller alla) är värt vårt engagemang. Nu är det dags att "bryta mot reglerna" och skapa bättre regler.

Vattumannens säsong inbjuder oss att inse att vi är mer än de titlar, etiketter och roller vi spelar i samhället. Aquarius grundläggande idé är att visa att vi är unika individer och att vi behöver vara fria att utöva vår autenticitet.

 • " Vad kan jag göra mer? ' är därför den viktigaste frågan för nästa solcykel.

För att livet ska fortsätta att gå framåt och utvecklas måste människor ha modet att bryta mönster och testa nya möjligheter.

Tänk om Thomas Edison hade nöjt sig med stearinljus eller om Oprah Winfrey hade böjt sig för sin barndoms berättelse? "Vagga"-Vattumannen lär oss att det kan vara befriande att bryta sig loss från etablerade (och ofta föråldrade) modeller.

Om ditt soltecken är vattenmannen är detta för övrigt den perfekta tidpunkten för att göra din solrevolution, eftersom solen återvänder till samma punkt som den dag du föddes. Gör din solrevolution här och se prognoser och tips för de kommande 12 månaderna.

Om du inte är det kommer du i den här artikeln att få reda på var du spelar en viktig roll för att förändra världen, och du kommer också att få reda på vilket område i ditt liv du behöver odla frihetsvärdet mest.

Vad solen i Vattumannen betyder

A Vattumannens energi är som en fotbolls- eller videospelstjärna, som är villig att omstörta det vanliga, rutinmässiga och vanliga utan att skada kollektivet. Om du överför denna analogi till ditt liv är detta ett av de ögonblick då du kan göra ett val.

 • Att fortsätta att spela samma spel, det säkra spelet, den verklighet som du har skapat eller som de har skapat för dig att följa.
 • Eller så kan du sluta anpassa dig, börja omforma dig och skapa en ny verklighet från denna stund i livet.

På den negativa sidan finns det en tendens att göra uppror mot allt och alla, bara för att bevisa att man kan göra annorlunda.

Det är viktigt att komma ihåg att det finns en anledning till att strukturer finns, och den tid vi tar för att bygga något viktigt måste beaktas. Stenbocken Problemet är när vi inte ifrågasätter de status quo i tron att det inte går att skapa något bättre av det som redan har byggts.

Leo, som är vattenmannens motsatta och kompletterande energi, gör denna balans mycket bra, för medan den förstnämnda energin är intresserad av självtillfredsställelse, värdesätter den sistnämnda kollektivets bästa.

Nedan ser vi hur den här perioden, som pågår fram till den 18 februari 2023, kan påverka ditt liv, med tanke på ditt tecken, samt tips om hur vi alla kan få ut det mesta av den här perioden. spara här den astrologiska kalendern 2023 .

Hur du kan njuta av vattenmannens säsong 2023

Här är 3 tips för alla som vill utnyttja perioden på bästa sätt!

 1. Prova, hitta på, gör något annorlunda: Vad sägs om att utöva kreativitet och innovationskraft dagligen? Allt från hur du förbereder ditt morgonkaffe till hur du går till jobbet eller utövar en hobby. Att göra små rutinförändringar stimulerar hjärnan och tar oss bort från autopiloten. Stora livsrevolutioner kan börja med små justeringar, och det här är den bästa tiden att testa dem.
 2. Studier om designtänkande: Metoden är en uppsättning metoder och processer som innebär ett nytt tillvägagångssätt för att lösa problem. Den började användas av företag, men tillämpas nu även inom den personliga sfären. Den kan bli en kickstart för dina omvandlingar!
 3. Arbeta med din andning: Det kan vara genom yoga, meditation och utomhusövningar. Allt som vidgar bröstkorgen och ökar syretillförseln. När du andas bra syresätter du dig på rätt sätt, vilket hjälper hjärnan att fungera bättre. I och med detta lugnar också sinnet ner sig, vilar, rensar och allt blir "klarare". Förstå här hur andning och ångest hänger ihop.

Hur varje tecken kan njuta av Sun in Aquarius

Även om du inte är vattenman lyser solen alltid på en del av ditt liv. Med andra ord belyser den olika frågor i var och ens liv. Ta reda på vilket område i ditt liv solen lyser på just nu genom att ta en titt på vår stegvisa guide:

 • Få tillgång till Horoskop Personare (Kom ihåg att den är personlig, dvs. du får en förutsägelse som baseras på kombinationen av dagens himmel och ditt horoskop, så den gäller inte för alla människor i samma tecken, utan bara för dig!)
 • Titta på de transiter som du har aktiva, som i bilden nedan.
 • Lägg märke till att personen i exemplet upplever en soltransit genom det 11:e huset. Det är för detta hus som hon kommer att läsa förutsägelserna för Vattumannens säsong.

Transit Sun i första huset

 • Det är dags att agera och gå efter det du verkligen är. Detta är den bästa tiden för att starta nya saker eller ändra kurs och strategi.
 • Alla talar ditt språk, så ta tillfället i akt att sälja din fisk. Dina idéer, ditt sätt att tänka, agera och vara värderas mer nu. Ta tillfället i akt att presentera ett projekt eller starta ett företag.
 • Med en ökad vitalitet är detta en av de bästa cyklerna för att påbörja hälsobehandlingar eller investera i en omställning.
 • Allt som är beroende av dig för att hända är dock mer gynnat, Akta dig för en tendens till uppror och ångest. Hur lysande du än är, gå inte i fällan och tro att du har kontroll över alla aspekter av ditt liv - hallå, utbrändhet! Här är tips för att komma undan utbrändhet.

Solen passerar genom det andra huset

 • Vid den här tiden belyser solen det område i ditt liv som handlar om pengar, tid, personligt värde, materiella ägodelar, komfort och investeringar.
 • Detta är alltså en tid av större kreativitet och intelligens för att hitta sätt, resurser och verktyg som gör det möjligt för dig att uppnå det du vill ha eller det som är värdefullt i ditt liv.
 • Ta tillfället i akt att "springa efter" att tjäna mer pengar, organisera ditt schema eller fundera på lösningar för att få större ekonomisk frihet. .
 • Det är ett bra tillfälle att se över ditt värde på marknaden och utifrån det investera i nya verktyg eller kunskaper som förbättrar din tjänst eller produkt.
 • Detta är en en bra period för att skapa en extrainkomst eller investera i ett konsultföretag. - oavsett om det gäller affärer, tidshantering eller karriärplanering.
 • Investeringar och finansiell organisation gynnas också.

Transit Sun i det 3:e huset

 • Under vattenmannens säsong 2023 belyser solen det område i ditt liv som handlar om kommunikation, uttryck, lärande, syskon, släktingar, grannar, vardagliga aktiviteter och små pendlingsresor.
 • Detta är fallet, Detta är den bästa tiden för att komma i kontakt med ämnen och situationer som väcker ditt intresse. Du kan också bygga upp relationer med personer som du har en samhörighet med.
 • Ta tillfället i akt att delta i korta kurser, läsa eller skriva mer om det som intresserar dig.
 • Med en ökande socialitet är detta en av de bästa tiderna att förena och samla människor runt dig, vilket kan ge dig inbjudningar och möjligheter att dela med dig av dina idéer - oavsett om det handlar om att hålla en klass, en föreläsning eller skapa en onlinekurs.
 • En bra period att ägna åt att producera internetinnehåll och investera i reklam om du har ett eget företag. På ett eller annat sätt är det nu dags att visa vad du säljer. (även om din "produkt" är du själv).
 • Det är också en bra tid för kommersiella överenskommelser och kontraktsskrivning.

Solen transiterar genom det fjärde huset

 • Under den här perioden belyser solen det område i ditt liv som handlar om föräldrar, familj, intimitet, hemmiljö, fastigheter, hemland, psykologiska och förfäders rötter.
 • Så, är en period då ditt liv sannolikt kommer att kretsa kring frågor som rör hem, hushåll och familjeliv.
 • Fokusera på familjens föreställningar och mönster som hindrar dig från att gå vidare. Om du tittar på ditt förflutna, din familj och dina förfäder kan du bli medveten om mönster som du inte längre behöver upprepa.
 • Om det finns någon önskan om förändring i huset (eller i hemmet), kommer temat i förgrunden. bra tid för att ändra inredningen av huset, göra en renovering Eller så kan du leta efter en plats som har mer att göra med din tid i livet.

Transit Sun i 5:e huset

 • Under den här perioden belyser solen det område i ditt liv som handlar om självuttryck, kreativitet, talanger, barn, graviditet, fritid, dejting, nöjen och det inre barnet.
 • Det rekommenderas starkt att du gör din sexkarta här (gratisversionen finns här!).
 • Detta är den bästa tiden på året för dig att titta på vad som gör dig unik och speciell. Det spelar ingen roll om ingen annan tror på det - det som är viktigt för dig är mer än en motiverad anledning att springa efter det som gör dig lycklig.
 • Under de kommande veckorna bör du försöka fördjupa dig i allt som väcker din passion, skärper din kreativitet och har din signatur. Det är genom nöjet som deras identitet tar form och utvecklas.
 • Fertilitet vid denna tid gäller för allting, vilket också innebär att du bör vara extra uppmärksam på preventivmedel om du inte planerar att skaffa barn just nu.
 • Fokusera på relationer, projekt och aktiviteter som ger dig friheten att vara den du är.

Solen transiterar i det 6:e huset

 • Under den här perioden belyser solen det område i ditt liv som handlar om arbete, rutiner och hälsa, Välj därför väl ut de vanor och aktiviteter som du kommer att ägna dig åt under den här perioden. Tendensen är att du kastar dig in i arbetet eller gör mer än din kropp klarar av. Överskott kan skada din hälsa!
 • På tal om vad kroppen klarar av är detta en av de bästa perioderna på året för att gå till läkare, tandläkare, kostrådgivare, sjukgymnast eller vad du än behöver för att få din hälsa i toppform! Vad sägs om att dra nytta av detta teckens envishet för att prova en ny fysisk aktivitet?
 • För dig som är egenföretagare kan detta vara en tid med nya projekt och kunder. Du kanske till och med måste anställa fler personer för att hjälpa dig.
 • I det formella arbetet kan nya ansvarsområden och större krav uppstå. I alla fall är tiden gynnsam för anställningsintervjuer och för att skicka ut CV:n.
 • Det rekommenderas också att du använder denna period till att utveckla nya färdigheter och kompetenser, vilket kan ge dig en ny känsla av ditt personliga och yrkesmässiga värde.

Transit Sun i det 7:e huset

 • Under den här perioden belyser Solen det område i ditt liv som rör dina relationer och partnerskap (oavsett om de är personliga eller affärsmässiga), liksom dina uttalade fiender. Vad sägs om att utnyttja den här perioden för att göra ett kärlekssynopsis (se den kostnadsfria versionen här!).
 • Allt tyder på att det är dags att se över dina nuvarande relationer. Fundera på hur du kan visa den andra vilken betydelse han eller hon har i ditt liv, utan att du behöver ge upp det som är viktigt för dig.
 • Fram till slutet av denna cykel ska du komma ihåg att allt du gör i partnerskap har större chans att lyckas. Det är en bra tidpunkt att ingå avtal och underteckna kontrakt.
 • Underskatta inte dina fienders och utmanares intelligens och djärvhet - beräkna dina nästa steg mycket väl.

Solen passerar genom det 8:e huset

 • Här belyser solen det område i ditt liv som handlar om andras värde och delat värde, kriser, avslutningar, omvandlingar, arv, försäkringar, skatter, död, skugga, sexualitet som ett delat värde, makt eller ett ämne som du anser vara tabubelagt.
 • Det här är en av de tider på året då man ser tydligt vad som behöver förändras i livet. Hur mycket du än försöker fly, acceptera att det är dags att fatta tuffa beslut och fokusera på de projekt och situationer som ger dig mest frihet.
 • Det viktiga är att du håller fast vid ditt mål - oavsett vilket pris du måste betala för att nå dit.
 • En bra tid för att testa nya gränser i ett intimt förhållande eller för att öppna upp sexualiteten. Akta dig för en tendens till uppror som kan såra den andra personens känslor.
 • Denna period kan vara mycket intressant för att starta en terapi. (se listan över Personare-samråd) Det viktiga är att identifiera vad som uppmuntrar dig att övervinna utmaningar och vinna livets strider. Vad kämpar du för?
 • Bra cykel för att göra finansiella investeringar, teckna försäkringar och förhandla om provisioner.

Transit Sun i det 9:e huset

 • Under den här perioden lyser solen upp det område i ditt liv som handlar om högre utbildning, din inre sanning, livsfilosofi, rättvisa, etik, andlighet, religion och stora resor, med andra ord alla ämnen och erfarenheter som tillför kunskap och ger tillväxt.
 • Så det är dags att dyka in i en ny version av att vara och leva. Lägg din energi på projekt som tar dig vidare - fysiskt, intellektuellt eller andligt.
 • Detta är den bästa tiden för att fokusera på att uppnå en stor dröm. - Dra nytta av det här tecknets kreativitet för att ta itu med viktiga planer och projekt som du hade lämnat till senare.
 • Akta dig för tendensen att göra uppror, som att sparka ut det som tog så lång tid att erövra, på grund av rädsla eller beroende av adrenalinet som förändringen ger. Tro på att du är på rätt plats och vid rätt tidpunkt för att ta nästa steg!

Solen transiterar i det 10:e huset

 • Här belyser solen den del av ditt liv som handlar om arv, karriär, ledarskap, social status, rykte, hierarki och kallelse.
 • Tid att plantera eller fokusera på dina mest ambitiösa projekt Ett bra tips för att hjälpa dig på vägen är att göra en professionell karta (se gratisversionen här!).
 • Du kommer förmodligen att inse att något saknas, eller så kommer du att känna dig mer energisk och modig för att påbörja djärvare projekt, ta på dig nytt ansvar eller sträva efter karriärutveckling.
 • Eftersom karriär är en viktig fråga i det här huset kan det vara dags att lämna ett jobb bakom sig och börja något nytt. Du kan också få ett erbjudande om att byta tjänst eller något du kan göra utöver ditt nuvarande jobb.
 • Tiden är mogen för att visa upp dig mer, visa din image och ställa dig till världens förfogande. För att bli ihågkommen måste man bli sedd.
 • Även om du utmanas (av människor eller omständigheter) att komma ut ur din bekvämlighetszon ger himlen dig möjlighet att visa ditt värde och bli erkänd för det.

Transit Sun i det 11:e huset

 • Just nu belyser solen det område i ditt liv som handlar om hopp, vänskap, social rättvisa, sociala grupper och personlighet, planering för framtiden och frukterna av ditt syfte.
 • Använd den här tiden för att lägga din energi på sociala aktiviteter och projekt som ligger i linje med vad du vill ha under de kommande åren. Detta är den bästa tiden för att starta långsiktiga projekt. eller lämna en situation som du känner begränsar din utveckling.
 • Lägg mer uppmärksamhet på de grupper du är en del av (eller skulle vilja vara en del av) och satsa din energi på de grupper som är viktiga.
 • Titta också på personer som du beundrar eller som är "längre fram" på något sätt - oavsett om det gäller det personliga, andliga eller yrkesmässiga livet är det dags att söka en mentor.
 • Vattumannen förstärker behovet av att göra framsteg och utvecklas, men det betyder inte att du inte behöver vänta eller respektera andras tid, Det här är en period som kan ge dig en rad nya kontakter och relationer som tenderar att öppna nya horisonter.

Solen passerar genom hus 12

 • Här belyser solen det område i ditt liv som handlar om det omedvetna, drömmar, uppoffringar, isolering, rädsla, empati och dolda fiender (personer och situationer som kan medföra en förlust eller sätta gränser, även om det är oavsiktligt).
 • Så om du har det 12:e huset aktiverat är det dags att tänka på vad du ska göra med ditt liv när solen når ditt första hus den 18 februari 2023 - när solen går in i Fiskarna. Du kan inte tvivla på att du kommer att blinka och en ny cykel kommer att börja.
 • Din tur är att Solen i Vattumannen tenderar att belysa precis det du behövde se, så, Använd vattensäsongen till att ifrågasätta vad som verkligen är viktigt för dig. - och det är en fråga som bara du själv kan svara på.
 • Det är inte läge att avslöja dig själv eller dina planer för vem som helst. Om du ska prata med någon, låt det vara en person som har kunskap, erfarenhet eller förutsättningar att hjälpa dig.
 • Fram till den 18/02 har det du gör bakom kulisserna större chans att lyckas - så använd den här tiden till att ladda batterierna och ägna dig åt att skapa en ny cykel som börjar nästa månad. Känner du till energiterapier? De kan hjälpa dig mycket under den här perioden!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.