Tarot: innebörden av den mystiska "Världen".

Douglas Harris 30-10-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

Se även: Språket om tillfälligheter
  • Dygder: excellens, vänskap och balans
  • Skäl: likgiltighet, själviskhet och envishet

VEM ÄR DU?

Du är en briljant, lycklig, samvetsgrann, intelligent och uppriktig person. Någon som styrs av detta arkankort sticker ut för sina prestationer och även för att vara den han eller hon är. Med rätt naturlighet når du toppen utan någon större ansträngning. Även om du agerar tyst, får du alltid folk att prata. Detta kort styr populära människor, de som alltid syns i rampljuset, oavsett vad som händer.Omständigheterna gör att du är på resande fot, oavsett om du reser runt i världen eller till och med gör oväntade resor och letar efter din plats. Du är den typ av person som tenderar att känna dig hemma var du än befinner dig. Och detta avståndstagande gör dig starkare och starkare, eftersom världen verkligen blir din.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Behovet av rörelse är viktigt, men det måste hållas i balans. Alla har inte samma rytm som du, som vill förflytta dig från en plats till en annan eller till och med från ett ideal till ett annat. Det viktiga är att du ser världen som ditt hem och alltid respekterar de människor som lever tillsammans med dig. Din storhet måste också vara känslomässig, och du måste ta hand om ditt utseende och ditt inflytande på andra, men ocksåLeta efter lovande relationer, inte bara nätverkande.

Se även: Jupiter i Vattumannen år 2021 och betydelsen för din Ascendant

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.