2023 Pisces Season: hur ditt stjärntecken kan dra nytta av fasen

Douglas Harris 15-08-2023
Douglas Harris

Lördagen den 18 februari 2023 klockan 19.34 når solen den Fiskarnas tecken Oavsett vilket ditt soltecken du har, kan du under 2023 års Fiskesäsong kommer du antagligen att inse att du måste dyka djupt ner i en önskan. Eller åtminstone kommer du att känna en "annan våg" i din energi. .

När vi har insett att ingenting i det här livet är evigt eller omöjligt är det kanske dags att ta ett djupt andetag och ta ett djupare dyk. När vi befinner oss på bassängens (eller livets) kant lever vi trots allt inte "fullt ut".

Och om du har gjort din "hemläxa" under vattumannens säsong och varit villig att lämna din bekvämlighetszon är det nu dags att engagera dig i det som verkligen är viktigt för dig.

Har du någonsin hört talesättet om att "Att se är att tro" ?

I motsats till vad många tror, bjuder årstiden 2023 Fiskarna oss att ändra ordningsföljden och upptäcka vad som händer. I det ögonblick du tror, även utan bevis eller bevis för att bevisa vad du ser med ditt hjärta, är det upp till dig att välja om du vill följa denna "kallelse" eller inte.

Även om resan verkar lång och du inte har någon garanti för att det kommer att fungera, är detta ögonblicket mellan att ge upp och att försöka igen. Och om du väljer att gå vidare med det du tror på, kommer det att kräva ett totalt engagemang.

Att tro för att se - här finns trots allt kattens öga eller fiskens öga.

Om ditt soltecken är Fiskarna är detta för övrigt den perfekta tidpunkten för att göra din solrevolution. Det är genom detta som du kan bli mer medveten om var och hur du kommer att dyka in i evolutionen i denna nya cykel. Gör din solrevolution här och se prognoser och tips för de kommande 12 månaderna.

Men även om du inte är född Fiskare kommer du nedan att se hur detta tecken spelar en viktig roll för din identitet, även om du kanske inte ens är medveten om det.

Vad du kan förvänta dig under fiskesäsongen 2023

Innan jag talar om hur man korsar detta hav och inte drunknar mitt i en sådan kraftfull energi, vill jag att ni tillsammans med mig ska reflektera över symbol som representerar Fiskarna .

Symbolen för fiskarnas tecken ( som du ser på pojken o) består av två fiskar som simmar i motsatta riktningar och som är bundna med ett rep eller en lina.

Symbolen har tolkats på olika sätt (liksom symbolen symbol för alla tecken, se här! Ett av de vanligaste skälen till att Den ena fisken representerar evolutionen och den andra involutionen. .

I denna mening kan repet som binder ihop de två fiskarna också ses som en representation av det mänskliga livets dualitet Den pendlar mellan motsatser som det medvetna och det omedvetna, jaget och det andra, ljus och skugga.

Fisken som representerar evolutionen skulle vara den del av oss som söker transcendens, självkännedom och andlig tillväxt. Precis vad du gör här och nu när du läser den här artikeln.

Det är i denna impuls som vi har modet att se in i oss själva, möta rädslor och begränsningar och söka en djupare kontakt med vårt väsen.

Men precis som liten ängel och lilla djävulen Det är den del av oss som, trots att vi vill förändras, förblir fångad i egots, illusionernas och ytlighetens fällor.

Involutionens fisk representerar tendensen att flytta bort från vårt väsen, att fly från smärtan och obehaget med förändringar, vilket gör att vi bara söker omedelbar njutning.

Symbolen med de två fiskarna som simmar i motsatta riktningar representerar alltså både människans dualitet (i bästa "Ruth och Rachel"-stil) när det gäller följande Vi måste balansera dessa två delar. i oss.

Det är dags att göra drömmar till verklighet

Därför är det viktigt att vi under fiskesäsongen 2023 inser vad som binder oss till det förflutna (och drar ner oss) och vad som är en del av en ny identitet, en ny fas som är redo att växa fram.

Och du kommer att få ledtrådar om hur du kan ta dig upp ur djupet och utvecklas som person från de frågor som är relaterade till det hus där du har Fiskarna i ditt horoskop. Du kan göra ditt födelsehoroskop gratis genom att klicka här.

Om det finns något som du tror att du kan göra, eller om du känner i ditt hjärta att det är den väg du måste följa, är det dags att ta steget. Även om ingen annan tror det, är det dags att kasta dig ut i det okända.

"Är det verkligen möjligt?" är därför den viktigaste frågan för fiskesäsongen 2023. .

Men se upp, för tro och hopp kan förväxlas med eskapism och illusioner. Det är lätt att fastna i en värld av overklighet i Fiskarnas hus. När detta händer är du sårbar för alla typer av invasioner och negativa vibrationer.

Kom ihåg att det här tecknet är som en svamp och suger upp vad som är bra och dåligt i din omgivning och dina relationer. Så fokusera på att omge dig med det som lyfter dig.

Därefter ska vi titta på hur Fiskarsäsongen 2023, som pågår fram till den 20 mars (med solens ankomst till Väduren och den början av det astrologiska nyåret ), kan påverka ditt liv, med tanke på ditt tecken, samt tips om hur vi alla kan njuta av denna period.

Hur man njuter Fiskesäsongen 2023

Om du går igenom en tid av kris, förändring eller övergång i livet är Fiskarnas årstid 2023 ännu mer kraftfull och kan hjälpa dig att hantera de känslor och utmaningar du står inför.

Här är några råd och möjliga vägar för människor av alla tecken:

 1. Håll en dagbok. Solens passage genom Fiskarnas tecken är en tid då vår energi är mer fokuserad på introspektion, kreativitet och andlighet. Att skriva kan vara ett kraftfullt verktyg för att utnyttja dessa energier, liksom att få tillgång till och uttrycka våra känslor.
 2. Användning och missbruk av vatten. Elementet vatten är en viktig symbol under den här perioden, eftersom det är förknippat med känslor, känslighet, kreativitet och intuition. Oavsett om det är genom simning, ett skönt bad med eteriska oljor ... till och med diskningen är ett tillfälle att ansluta sig till elementet och öva sig i full uppmärksamhet. Samtidigt som du fokuserar på vad du gör i det nuvarande ögonblicket är det möjligt att låta sinnet lugna ner sig.och känslorna flödar.
 3. Utveckla andligheten. Oavsett religion är andlighet en personlig erfarenhet som innebär att man söker efter en större mening med livet, att man ansluter sig till något som är större än en själv och att man övar medkänsla och empati för andra. Oavsett om det sker genom meditation, bön eller andra former av kontakt med det gudomliga eller heliga, är andlighet individuell och kan utövas på olika sätt av människor.Det viktiga är att få en större förståelse för sig själv, för andra och för universum.

Som solen i Fiskarna kan dra nytta av varandra

Även om du inte tillhör tecknet Fiskarna belyser solen alltid en del av ditt liv. Med andra ord belyser den olika frågor i var och ens liv. För att ta reda på vilket område i ditt liv som solen belyser nu, under Fiskarnas årstid 2023, se steg för steg:

 • Få tillgång till Horoskop Personare Kom ihåg att den är personlig, dvs. du får en förutsägelse baserad på kombinationen av dagens himmel och ditt horoskop, så den är inte giltig för alla människor i samma tecken, utan bara för dig!
 • Titta på de transiter som du har aktiva, som i bilden nedan, där personen har 17 aktiva transiter.
 • Titta efter transiteringen av "Sun in the House..." I exemplet står solen i det 8:e huset, så det är det huset som hon kommer att läsa förutsägelserna för fiskesäsongen för.

Transit Sun i första huset

 • Återknyta till din identitet. Det första huset representerar din identitet, personlighet och hur du presenterar dig för världen.
 • Under Solens passage genom det här huset är det en bra tid att reflektera över vem du är, vad du värdesätter och vad som skiljer dig från andra människor.
 • Gör en övning i självkännedom Det kan hjälpa dig att återknyta till ditt väsen och känna dig tryggare med dig själv.
 • Prova något nytt. Det första huset är också förknippat med nya erfarenheter och utmaningar. 2023 års fiskesäsong är en bra tid att kliva ut ur komfortzonen och växa som individ.
 • Det kan till exempel handla om att prova en ny fysisk aktivitet, delta i en kurs för att utveckla nya färdigheter eller till och med göra en resa för att vidga dina vyer.
 • Ta hand om ditt fysiska utseende Det första huset är också förknippat med det fysiska utseendet och hur du presenterar dig för världen.
 • Det är därför ett tillfälle att klippa sig, prova en ny klädstil eller ägna dig mer åt personlig vård, till exempel hudvård eller träning. Detta kan hjälpa dig att känna dig mer självsäker och förbättra din presentation.

Solen passerar genom det andra huset

 • Fundera över dina tidigare ekonomiska mönster. Ett sätt att utvecklas på din personliga resa är att identifiera och bryta tidigare ekonomiska mönster som kan skada din nuvarande situation.
 • Om du har för vana att spendera mer än du tjänar kan du använda Fiskarnas årstid 2023 för att upprätta en mer realistisk budget och förbinda dig att hålla dig till den planen.
 • Investera i dig själv Du är din bästa investering, så det kan vara dags att investera i din kunskap, produktivitet och kompetens. Genom att lära dig nya färdigheter eller ägna resurser åt din självkänsla och ditt självförtroende kan du bli mer värd på marknaden, vilket ger ekonomiska fördelar.
 • Skapa en rutin för personlig vård För att uppnå det du vill är det viktigt att vara balanserad och hälsosam på alla områden i livet. Att skapa en rutin för personlig vård kan hjälpa dig att upprätthålla denna balans och detta välbefinnande.
 • Om du har för vana att överarbeta dig själv och försumma din hälsa kan du använda den här perioden till att införa en rutin för fysisk träning eller meditation för att främja större mental och emotionell klarhet för att fatta viktiga ekonomiska beslut.
 • Fastställa prioriteringar Din största utmaning är att säga nej till projekt, möjligheter och människor i din omgivning. Var försiktig så att du inte förlorar dig i angelägenheter som inte är dina!

Transit Sun i det 3:e huset

 • Vid den här tiden belyser solen det område i ditt liv som handlar om kommunikation, uttryck, inlärning, syskon, släktingar, grannar, vardagliga aktiviteter och små rörelser.
 • Detta är därför den bästa tiden för att komma i kontakt med ämnen och situationer som väcker ditt intresse, och för att stärka relationerna med människor som står dig nära.
 • Kommunicera mer medvetet Identifiera om det finns tidigare mönster som du skulle vilja ändra, till exempel att prata utan att tänka eller att inte uttrycka dina behov tydligt. Försök sedan med en ny form av kommunikation: försök att lyssna aktivt på andra människor och uttrycka dig tydligt och direkt.
 • Lär dig något nytt. Det tredje huset är förknippat med inlärning, kommunikation och kognitiv utveckling. Det är en bra tid för att lära sig något nytt och utveckla nya färdigheter. Men var försiktig så att du inte går vilse bland så många ämnen: prioritera det som är viktigast nu.
 • Utöka ditt kontaktnät. Det tredje huset är också förknippat med sociala kontakter och mellanmänsklig kommunikation. Det här är en bra tid för att utöka dina kontakter och komma i kontakt med människor som kan hjälpa dig i din personliga eller yrkesmässiga utveckling. Sociala evenemang eller sammankomster kan vara möjligheter till nya vänskaps- och partnerskapsrelationer.
 • Fiskesäsongen 2023 är en bra tid för affärer och kontraktsskrivning.

Solen passerar genom det 4:e huset

 • Under den här perioden lyser solen upp det område i ditt liv som handlar om föräldrar, familj, intimitet, hemmiljö, fastigheter, hemland, psykologiska och förfäders rötter, vilket indikerar en period då ditt liv troligen kommer att kretsa kring frågor som rör hem, hushåll och familjeliv.
 • Anslut dig till din familj Det här är en bra tid att ta kontakt med dina nära och kära och din familj, oavsett om det är genom ett telefonsamtal, ett besök eller en familjeåterförening. Fundera över ditt förhållande till din familj och identifiera om det finns några tidigare mönster som du skulle vilja ändra.
 • Ta hand om din mentala och känslomässiga hälsa Identifiera om det finns tidigare mönster i fråga om din känslomässiga hälsa som du vill ändra och prova nya metoder som kan hjälpa dig att må bättre.
 • God praxis omfattar följande meditation terapi eller andra former av egenvård.
 • Förbättra ditt hem. Det fjärde huset är förknippat med hem och boende. Det här är en bra tid för att göra förbättringar i ditt hem som kan bidra till att skapa en mer harmonisk och välkomnande miljö.
 • Det kan vara något enkelt, som en djuprengöring, effektivare organisation eller till och med en liten renovering. Ta dig tid att fundera på hur ditt hem kan påverka ditt liv och om det finns något som kan ändras för att skapa ett mer positivt och inspirerande utrymme.

Transit Sun i 5:e huset

 • Under Fiskarnas årstid 2023 belyser solen det område i ditt liv som handlar om självuttryck, kreativitet, talanger, barn, graviditet, fritid, dejting, njutning och det inre barnet. Det rekommenderas starkt att du gör din sexkarta (hämta gratisversionen här!).
 • När solen lyser upp ditt 5:e hus tyder allt på att detta är den bästa tiden på året för dig att titta på vad som gör dig unik och speciell. Det spelar ingen roll om ingen annan tror på det - det som är viktigt för dig är mer än en motiverad anledning till att Löp efter det som gör dig lycklig. .
 • Sök nya erfarenheter. Det femte huset är relaterat till kreativitet, nöje och passioner. Ett bra sätt att bli av med tidigare mönster och utvecklas är att prova nya saker, som en ny hobby, en ny sport eller en ny konstnärlig aktivitet.
 • Öva på att uttrycka sig själv Det femte huset är också relaterat till självuttryck och självkänsla. Ett bra sätt att bli av med tidigare mönster och utvecklas är att arbeta med din självkänsla och uttrycka dig friare. Det är värt att skriva dagbok, ventilera sig för nära vänner eller öva på kroppsliga uttryck genom dans eller teater.
 • Att hitta balansen mellan arbete och fritid Det femte huset är relaterat till njutning och nöje, men det är viktigt att komma ihåg att livet också har ansvar och åtaganden. Det kan handla om saker som att ta sig tid att slappna av och ha roligt, men också att uppfylla ditt ansvar och dina åtaganden på ett effektivt och ändamålsenligt sätt.

Solen transiterar i det 6:e huset

 • Under den här perioden belyser solen det område i ditt liv som handlar om arbete, rutiner och hälsa, så välj väl de vanor och aktiviteter som du ska ägna dig åt under den här perioden. Var försiktig så att du inte fördjupar dig i arbete eller gör mer än din kropp klarar av.
 • Organisera din rutin Din "akilleshäl" är förmodligen att du åtar dig fler aktiviteter än vad du har på dagen, så prioritera om. Gör en vecko- eller dagsplan där du sätter upp tider för viktiga uppgifter och lämnar utrymme för vila och fritid.
 • Ta hand om din hälsa. Hälsa är en annan viktig aspekt av det sjätte huset, så dra nytta av 2023 års fiskesäsong för att ta bättre hand om din kropp och ditt sinne.
 • Det kan handla om fysisk träning, hälsosammare kost, meditation eller till och med att boka in möten och rutinkontroller. Ta hand om dig själv för att få mer energi och ork för att klara av vardagens krav.

Transit Sun i det 7:e huset

 • Under den här perioden belyser solen det område i ditt liv som handlar om dina relationer och partnerskap (både personliga och affärsmässiga), liksom om dina uttalade fiender. Sinastria Amorosa? (se den kostnadsfria versionen här!).
 • Utveckla förmågan att sätta sig in i den andra personens situation. Det sjunde huset är förknippat med relationer, så det här är ett utmärkt tillfälle att analysera hur du förhåller dig till andra. Kanske är det dags att lätta på kritiken och se på dina relationer i ett bredare perspektiv.
 • Arbeta i partnerskap. Eftersom det sjunde huset är relationernas hus kan det vara ett bra sätt att utnyttja denna energi att arbeta i team. Att samarbeta med andra kan hjälpa dig att utveckla ledarskapsförmåga och kollektivt handlande, samt att skapa värdefulla kontakter.
 • Utforska dina egna mönster och behov Det sjunde huset är också förknippat med självkännedom. Använd den här perioden för att komma i kontakt med dina egna behov och beteendemönster.
 • Fråga dig själv vad du verkligen behöver i dina relationer och hur du kan arbeta för att uppfylla dessa behov på ett hälsosamt och balanserat sätt. Detta kan hjälpa dig att bli av med gamla mönster och utvecklas mot mer tillfredsställande relationer.

Solen passerar genom det 8:e huset

 • Här belyser solen det område i ditt liv som handlar om andras värde och delat värde, kriser, avslutningar, omvandlingar, arv, försäkringar, skatter, död, skuggning, sexualitet som ett delat värde, makt eller ett ämne som du anser vara tabubelagt.
 • Öva på känslomässig ärlighet Det 8:e huset är förknippat med sanningens transformativa kraft, så utnyttja 2023 års fiskesäsong för att vara ärlig mot dig själv och andra.
 • Identifiera vilka beteenden, tankar eller relationer som skadar dig och sök efter sätt att förändra dem. Det kan innebära att du måste föra svåra samtal eller vara sårbar mot andra, men det är ett viktigt steg mot personlig utveckling.
 • Gör en djup självrannsakan Det 8:e huset är också förknippat med introspektion och självkännedom. Ta dig tid att meditera, skriva i en dagbok eller helt enkelt reflektera över dina känslor och djupaste tankar. Detta kan vara användbart för att du ska kunna identifiera vad du vill förändra.
 • Sök professionell hjälp vid behov. Om du har att göra med skadliga beteendemönster eller tidigare trauman kan det vara bra att söka professionell hjälp. Terapi, rådgivning eller andra terapeutiska metoder kan vara ett värdefullt verktyg för att hjälpa dig att förstå och hantera dessa utmaningar...
 • Bra cykel för att göra finansiella investeringar, teckna försäkringar och förhandla om provisioner.

Transit Sun i det 9:e huset

 • Under den här perioden lyser solen upp det område i ditt liv som handlar om högre utbildning, din inre sanning, livsfilosofi, rättvisa, etik, andlighet, religion och stora resor, med andra ord alla ämnen och erfarenheter som ger kunskap och tillväxt.
 • Försök att vidga dina horisonter Utnyttja den här perioden för att ägna dig åt nya studier, utforska nya platser, kulturer och världsåskådningar. Överväg att göra en resa, även en virtuell sådan, eller att gå en kurs som kan utvidga dina perspektiv och kunskaper.
 • Koppla samman med dina övertygelser och värderingar Det nionde huset är också förknippat med religion, andlighet och filosofi. Ta dig tid att reflektera över dina övertygelser och värderingar. Var öppen för att utforska nya idéer och perspektiv som kan hjälpa dig att växa och utvecklas.
 • Uppöva ärlighet och etik Det nionde huset är också förknippat med ideal som rättvisa, sanning och ärlighet. Utnyttja den här perioden för att reflektera över dina handlingar och ditt beteende. Inta en ärlig och etisk hållning i dina relationer och agera i enlighet med dina högsta värderingar.
 • Kom ihåg att Fiskarsäsongen 2023 kan vara en möjlighet att komma i kontakt med dina ideal och värderingar, utvidga din världsbild och sträva efter ett liv som är mer meningsfullt och i linje med ditt syfte.

Solen transiterar det 10:e huset

 • Solen belyser det område i ditt liv som handlar om arv, karriär, ledarskap, social status, rykte, hierarki och kallelse, Det är dags att plantera eller fokusera på dina mest ambitiösa projekt. Ett bra tips för att hjälpa dig på vägen är att göra en Professionell karta (se gratisversionen här!) .
 • Du kommer förmodligen att märka att något saknas, eller så kommer du att känna dig mer energisk och modig för att påbörja djärvare projekt, ta på dig nytt ansvar eller sträva efter att utvecklas i din karriär.
 • Eftersom karriär är en viktig fråga i det här huset kan det vara dags att lämna ett jobb bakom sig och börja något nytt. Du kan också få ett erbjudande om att byta tjänst eller något du kan göra utöver ditt nuvarande jobb.
 • Arbeta med din image i offentligheten Under den här perioden kan du ha nytta av att ta dig tid att ta hand om din offentliga bild, vilket inkluderar ditt rykte och hur du presenterar dig för omvärlden. Var uppmärksam på din kroppshållning och ditt uttryck, både i personlig kontakt och på sociala nätverk och andra online-plattformar.
 • Sök mentorer och nätverk. Det tionde huset är också relaterat till myndigheter och makthavare och är en bra tid att söka mentorer och bygga upp nätverk.
 • Identifiera personer som kan vägleda dig i din karriär, utbyt idéer med kollegor inom ditt område och var öppen för att knyta nya yrkeskontakter. Kom ihåg att framgång ofta kommer från relationer som byggs upp med tiden.

Transit Sun i det 11:e huset

 • Under Fiskarnas säsong 2023 belyser solen det område i ditt liv som handlar om hopp, vänskap, social rättvisa, sociala grupper och personlighet, planering för framtiden och frukterna av ditt syfte.
 • Det 11:e huset representerar lagarbete, förverkligande av mål och målsättningar tillsammans med andra människor och sökandet efter nya yrkesmässiga möjligheter. Det här är en bra tid för att utöka ditt kontaktnät, delta i grupper och föreningar med anknytning till ditt arbetsområde och leta efter nya jobbmöjligheter.
 • Engagera dig för en sak Detta kan vara en bra tidpunkt att engagera sig i projekt som har en positiv inverkan på samhället. Överväg att gå med i frivilliggrupper, delta i sociala kampanjer och stödja organisationer som arbetar för ändamål som är värdefulla för dig.
 • Öppna ditt sinne för nya idéer. Det 11:e huset är också relaterat till begrepp som innovation, framsteg och förändring. Detta kan vara en tid för att öppna upp för nya idéer, ifrågasätta etablerade mönster och söka nya sätt att tänka och agera.
 • Försök att läsa böcker om ämnen som du inte känner till, titta på dokumentärer eller föreläsningar och delta i diskussioner om ämnen som kan vidga dina vyer och bidra till din personliga utveckling.

Solen passerar genom hus 12

 • Under Fiskarnas säsong 2023 belyser solen det område i ditt liv som handlar om det omedvetna, drömmar, uppoffringar, isolering, rädsla, empati och dolda fiender (personer och situationer som kan leda till förluster eller begränsa dig, även om det är oavsiktligt).
 • Så om du har det 12:e huset aktiverat är det dags att tänka på vad du ska göra med ditt liv när solen når ditt första hus den 20 mars 2023. Du kan inte tvivla på att du kommer att blinka och en ny cykel kommer att börja.
 • Öva på meditation. Det 12:e huset är relaterat till andlighet och sökandet efter en djupare kontakt med universum och med sig själv. Meditation är ett utmärkt verktyg för detta eftersom det hjälper till att lugna sinnet och komma i kontakt med din essens.
 • Sök professionell hjälp. Det 12:e huset är också relaterat till det omedvetna och undertryckta känslor. Om du känner att du har olösta inre problem kan det vara bra att söka professionell hjälp, t.ex. hos en psykolog, terapeut eller astrolog. Känner du till våra energiterapier? De kan också hjälpa dig mycket under denna period!
 • ägna dig åt kreativa aktiviteter Det 12:e huset är relaterat till fantasi, fantasi och kreativitet. Sök efter aktiviteter som stimulerar din fantasi och låter dig uttrycka dina känslor på ett kreativt och hälsosamt sätt, som att måla, skriva, dansa eller spela musik.
 • Fram till den 20 mars har det du gör bakom kulisserna större chans att lyckas - så ta dig tid att ladda batterierna och ägna dig åt att skapa en ny cykel som börjar nästa månad.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.