Att spela för att förföra och älska

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

Idag ägnar människor mer och mer uppmärksamhet åt sitt utseende när det gäller att vinna någon över, de oroar sig för hur de ska klä sig och sminka sig, men glömmer ibland bort att förföra, flirta, vinna över eller till och med spela tricks med sin bättre hälft.

Vi ser ofta människor som är obehindrade när det gäller att visa sin nakna kropp, men när det gäller att utbyta blickar, flirta, chatta och till och med dansa känner de sig skrämda.

Ett exempel på detta är när vänner går ut på barer redan i avsikt att vara tillsammans med någon.

Där slutar de med att fokusera på sitt utseende och vågar bära låga halsringningar eller korta kjolar för att dra till sig uppmärksamhet.

Och slutligen blir de obekväma när det är dags att prata, ofta på grund av blyghet.

Om du känner igen dig i den här situationen kan du nedan läsa några förslag på hur du kan förföra.

Fyra steg till förförelse

Att må bra

Att tycka om sig själv är det första steget för att vinna någon för sig. För dem som ser dig blir du en spegel av vad du tror att du är.

När du vaknar upp och inte är nöjd med hur du ser ut kommer du att klä dig mindre nyckfullt, välja mer dämpade färger och inte inspireras av att klä dig bra.

Dessutom kommer dina ögon att lysa mindre och din kropp kommer att frigöra mindre serotonin och feromon.

Så innan du går ut ur huset, känn dig som en vacker person, upprepa om och om igen i spegeln vilken vacker person du är, tills du börjar tro på det.

Du kanske upptäcker att du blir mer inspirerad om du klär upp dig och tänker att du klär dig för någon speciell, så tänk på den personen och klä dig för den personen.

Om du inte är den typ av person som ägnar mycket tid åt att sköta dig själv, fundera på vad du skulle vilja förbättra hos dig själv för att må bra.

Välj en dag i veckan för att städa upp och börja sedan titta på allt du vill förbättra.

Gör det till ett nöje, en förströelse, ta ett skönt bad, duscha håret med kräm, exfoliera kroppen, fixa naglarna, vaxa håret och lyssna på bra musik.

Ta en dag för att ta hand om dig själv och känna dig stärkt. Skicka den där informationen om skönhet och kraft till din hjärna, tro mer på dig själv!

Hitta din charm

Alla kan vara charmiga och kraftfulla, så länge de lär sig att hantera denna maskin som kroppen är.

Du måste ta reda på vilka dina största färdigheter är, var din tyngdpunkt ligger, t.ex. en underbar och förförisk röst, god humor, ett leende, bra konversation, intelligens, övertalning, ledarskap eller makt.

Din charm kan ligga i en av dessa egenskaper eller i någon annan, det viktiga är att du upptäcker vilken som är din mest framstående egenskap.

Du kan be om hjälp från vänner och börja tro mer på din kraft, träna framför spegeln eller träna med dem.

Flirta

Du kanske har hört någon säga: "Jag önskar att mitt förhållande kunde bli som det var i början".

Detta sker eftersom det är instinktivt att agera på vårt bästa sätt under erövringen, till och med hormonerna förändras så att detta sker.

Och flirta är något som har glömts bort på sistone, men som alltid bör finnas med när det gäller kärlek.

Flirta bör finnas i alla relationer, oavsett om det bara är en kyss eller till och med ett äktenskap.

Så i stället för att mönstra en flirt, låt din instinkt komma fram.

Börja med "öga mot öga" och låt din kraft börja, du kommer att märka att din röst kan förändras eller att du kanske upprepar en viss gest många gånger och du kommer att se ut som någon annan.

Ibland kommer du inte ens att märka det, men nu är du tillräckligt uppmärksam för att märka det.

Förförelselekar med partnern

När man redan är i ett förhållande måste man hålla det igång, göra livet tillsammans levande och stimulera erövringen dagligen.

I ett långvarigt äktenskap kanske någon inte känner sig inspirerad att efter så lång tid förändra vissa saker i förhållandet och investera i olika saker för förförelse, och det är normalt.

Många föredrar att slå sig till ro och ägna sig åt andra saker som måste göras i vardagen.

Kom dock ihåg att din partner har valt dig för att vara vid sin sida och att det därför är värt att investera i det som ni har byggt upp tillsammans.

Så, se nedan några exempel på förföringsskämt som du kan göra för att förbättra relationen.

Men innan du börjar med dem måste du hitta motivationen för att göra det, gör inget av plikt eller på något sätt, utan för att du vill ha det här ögonblicket, för att du vill känna "fjärilarna" i magen och allt du måste göra.

Din motivation kan vara att delta i en workshop om sexualitet, prata med vänner om flirtande eller vad som helst som får dig att må bättre.

Förförelse spel

Pompoarism

Pompoarism kan vara ett sätt att förbättra kvaliteten på sexet och göra förhållandet roligare.

Denna urgamla teknik stärker den vaginala muskulaturen och kvinnan lär sig att göra rörelser med slidan som ger henne och hennes partner mer njutning.

Lek med dina sinnen

Att blinda ögonen och leka för att stimulera den andra personens sinnen kan vara en bra taktik för att höja stämningen.

Stimulera luktsinnet med din dofthals eller smaksinnet med en festmåltid med frukt, godis eller vad du nu har att erbjuda, och satsa på olika smaker som sött, bittert, surt och salt.

Överösa sedan din älskade med kyssar på halsen, örat och erogena zoner (de känsligaste ställena).

Hemligheten med förförelsespel är att få den andra personen att känna sig ivrig innan han eller hon kysser dig, och ännu ivrigare innan han eller hon har sex, om det är din avsikt.

Låt din fantasi och din spelglädje styra dig så att förförelsespelet tar över på ditt sätt.

Striptease

En av de mest kända förförelselekarna är striptease, som började på kabaréer och har blivit populär bland par.

Tanken är att en av partnerna långsamt och förföriskt tar av sig kläderna i takt med musiken.

Den här förförelsespelet kommer att göra den andra på gott humör medan du tar kommandot.

Musiken bör vara väl vald, eftersom den påverkar humöret och beteendet hos dem som lyssnar på den.

Om en kvinna gör striptease är det idealiska att ha en kvinnlig röst i sången, eftersom rösten och dansen blir ett i partnerns omedvetenhet.

Men du bör försöka repetera innan du strippar, så att du känner dig mer bekväm när du gör det.

Du behöver inte lära dig rörelserna utantill, utan kan bara agera spontant, på det sätt som känns mest bekvämt för dig.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.