Betydelse av orange: välståndets färg

Douglas Harris 13-09-2023
Douglas Harris

A orange färg ger oss styrka, mod, beslutsamhet och djärvhet och tar oss ur ett tillstånd av rädsla och feghet.

Färgen stimulerar och inspirerar oss fortfarande, den utvecklar oss, den gör oss mer praktiskt lagda, modiga och skarpsinniga och gör det möjligt för oss att avslöja helheten i en situation som kan vara oklar.

Färgen finns i vissa citrusfrukter, som apelsin eller mandarin, som ger oss mer energi för handling. Apelsin påminner oss om att vi kan agera och göra.

Orange anses vara färgen på välstånd Om vi trots allt är mer djärva, modiga och stimulerade flyter allting på ett lugnt sätt, vi känner oss tryggare och saker händer, vilket ger oss ett mer välmående liv.

Förhållandet mellan välstånd med färgen orange har följande egenskaper: djärvhet och den strategiska planering som är grundläggande för att vara framgångsrik, och kraft att komma igång med affärerna.

A orange färg Det ger varje person förutsättningar att lyfta och uppnå det de vill.

Lägg till orange till din look

För att dra nytta av den här energin kan du bära en hel look i orange eller, om du föredrar det, ett plagg eller en accessoar i samma färg.

Den kan till och med vara en underklädesplagg, särskilt de dagar då du behöver mer djärvhet och mod för att möta dagens utmaningar.

Om du anser att det är en för stark färg att använda är det dags att bryta mönster, eller hur? orange färg Svårigheten att hantera att våga, röra sig och få det att flyta?

Aromaterapi är också associerat med välstånd.

Att göra en krok med Aromaterapi kan vi lyfta fram några oljor som också bidrar till ett välmående liv:

Som sagt måste vi bryta vissa mönster och övertygelser för att öppna upp för välstånd.

Med detta i åtanke finns det inget bättre än eterisk olja från Patchouly som hjälper dem som inte kan ändra beteendemönster, har svårt att acceptera förändringar eller bryta paradigm.

O eterisk olja geraniumolja hjälper till att fatta beslut, verkar på djärvhet och mod, det är också en mycket feminin olja som hjälper till att möta problem som uppstår i samband med TPM och klimakteriet Detta är några av de saker som kan stå i vägen för vissa kvinnors vardag och bidra till stagnation och bristande entusiasm för att nå mål och målsättningar.

Var hittar du din personliga doft?

O eterisk olja av vetiver hjälper oss att ansluta och befästa våra prestationer, eftersom den ger oss trygghet när vi går och söker nya erövringar.

Eterisk olja av kanel ger mod att göra de förändringar som är nödvändiga och ger en energi av total förnyelse av känslor.

Oljan får personen att alltid söka utveckling för bästa tillväxt, ger materiellt välstånd, såsom varor och pengar, bryter negativa trosmönster och förnyar energierna i både det fysiska och miljön.

För att dra nytta av dessa oljor kan du använda dem dagligen i en elektrisk diffusor (6 droppar i lite vatten) eller 2 droppar i din personliga aromatiserare.

Följ de anvisningar som anges ovan för varje olja enligt dina behov och kom ihåg: rådfråga alltid en aromaterapeut för att få vägledning i dina aromaterapisynergier.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.