Förstå Jupiter i Fiskarna 2022 i ditt liv

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

Vi har Jupiter i Fiskarna 2022! Planeten förstärker teman i det tecken den passerar, vilket normalt varar ett år. Men den här gången blir det annorlunda: på grund av Jupiters retrograditet går jätten in i och ut ur Fiskarna 2021 och 2022.

Jupiters transit i Fiskarna är uppdelad i tre delar:

 • Den första ägde rum i mitten av maj till slutet av juli 2021 - det vill säga, vi fick en förhandstitt på vad vi kommer att uppleva 2022 under den här perioden. Minns du vad som hände i ditt liv? I kollektivet var det när pandemin började visa tecken på förbättring.
 • Från 29/12/21 till 10/05/2022
 • Mellan 28/10/2022 och 20/12/2022

Förstå allt om Jupiter i Fiskarna år 2022, men följ också här de astrologiska prognoserna för 2022 och se här prognosen för skyltarna för 2022 .

Betydelsen av Jupiter i Fiskarna år 2022

Jupiter i Fiskarna år 2022 symboliserar återkomsten av hopp och rätten att drömma, liksom återkomsten av den "shoaling feeling", att kunna leva med människor igen, efter så mycket påtvingad isolering på grund av pandemin.

Dessutom kan det vara särskilt expansivt för dem som är födda i tecken med vattenelement, som Kräftan, Skorpionen och Fiskarna, som får extra styrka. Jupiter i Fiskarna framhäver känslor, förbindelser och bindningar - allt som dessa tecken älskar mest.

När det gäller kärlek är Jupiter i Fiskarna år 2022 en mer romantisk placering för alla tecken.

Jupiter i Fiskarna 2022 i ditt liv

I ditt liv kräver Jupiter i Fiskarna en mer optimistisk och expansiv attityd i mycket specifika frågor. För detta behöver du veta inom vilket område av ditt liv du har Fiskarna i ditt födelsehoroskop. Det är enkelt att se genom att följa detta steg för steg:

 1. Få tillgång till ditt kostnadsfria astrologiska horoskop på Personare
 2. Titta på mandalan i ditt födelsehoroskop. Lägg märke till att den är uppdelad i 12 numrerade delar och att alla tecken förekommer i den. Se vilket hus som börjar i Fiskarna.
 3. I exemplet på sidan ser du att det tredje huset börjar i Fiskarna, vilket innebär att personen kommer att känna Jupiter i Fiskarna i de teman som är kopplade till det tredje huset.
 4. Du kanske frågar dig själv, men Fiskarna finns i hus 2 och 3. Hur gör man det? Titta bara på huset som börjar med tecknet, i det här fallet är det det tredje.

Nu när du vet vilket område du har Fiskarna i, kan du se tips om hur du kan använda Jupiter i Fiskarna 2022 till din fördel:

Fiskarna i första huset - I år är inbjudan tydlig: lämna det vanliga. Det är året då du ska ge dig ut på ett nytt äventyr, som att lära dig något helt nytt, fundera på ett utbyte eller studera i ett annat land. Kom ut ur ditt skal och ge dig ut på något! Det är dags att starta en ny fas i ditt liv. Du kommer också att få det mycket lättare att stå i rampljuset - njut av det fina strålkastarljuset!

Fisk i Hus 2 - Du kan köpa saker som gör ditt liv större, men akta dig för att spendera för mycket. Det finns dock utgifter som vi sällan klagar på, som resor och upplevelser, eller hur? Om du inte har tillräckligt med pengar för det, är det dags att lära dig mer om pengar eller att öka din inkomstkälla med något extra. Dags att använda dina talanger.

Fiskarna i det 3:e huset - Året kommer att vara speciellt för att lära dig, lära dig om allting. Nyfikenheten kommer att vara tusen mil hög och lärandet kommer att vara mycket stimulerande! Dessutom kommer du också att ha en stor kommunikativ förmåga, du kommer att kunna skriva och hålla föredrag. Det här är inte ett år för att stå stilla. Rör på dig, res, låt dig träffa människor och nya platser. Kommunicera!

Fisk i Hus 4 - All din uppmärksamhet kommer att riktas mot hemmet och familjen, oavsett om det handlar om att renovera ditt hörn av huset, flytta eller ha speciella stunder med familjen. Kanske kommer familjen att utökas med en ny medlem eller till och med ett husdjur. Förbättra ditt privatliv! Om du har svåra familje- och känslomässiga problem är det här ett bra år för att arbeta med det också, göra upptäckter och förändra ditt beteende.

Fisk i Hus 5 - Du kommer att få en av de bästa astrologiska "auktorisationerna" som finns: gå och ha kul. Gå och lek, skratta, ha fritid, använd din kreativitet, lev kärleken, dejta, gör saker för dig själv. Investera i dig själv! Utnyttja det här ögonblicket för att njuta mer av livet, för år 2023 kommer stämningen att vara mycket annorlunda. Om du har något författarskap, släpp ut det i världen, vare sig det är en sång, en bok eller en blogg.Ah, om du har barn, njut av dem mycket.

Fiskarna i det 6:e huset - Det här är inte ett år för stora rörelser, utan för stora förbättringar, vare sig på jobbet, i vardagen eller i hälsan. Fokus ligger på att göra ditt dagliga liv, din hälsa eller ditt arbete bättre. Om du kan, investera i att marknadsföra ditt arbete, det kommer att löna sig. Och om du letar efter ett jobb eller ett byte av sektor är chanserna goda: marknadsför ditt CV!

Fiskarna i det 7:e huset - Har du någonsin hört uttrycket "gå ut med lokalbefolkningen", vilket innebär att umgås, träffa människor, cirkulera. Det här året handlar inte om att hålla sig inlåst. Att cirkulera, träffa människor, upprätta partnerskap (på kort eller lång sikt), utbyta är det bästa du kan göra. Om du är i ett förhållande, investera i att liva upp förhållandet. Om du inte är i ett förhållande ännu, försök att träffa nya människor, eftersom detDet finns goda chanser att någon intressant person dyker upp.

Fiskarna i det 8:e huset - Om du har ett problem, en blockering, en svårighet, en knut, fokusera på att arbeta med det. Det här är omvandlingens år. Det gör ont i början, men det kan förbättra ditt liv mycket senare. Gå på djupet. Du kommer att komma ut ur allt det här bättre. Rengöring gynnas också. Stäng frivilligt en cykel och starta en ny. Acceptera att släppa det som måste gå.

Fiskarna i det 9:e huset - Detta är ett trevligt hus att ha Jupiter i, eftersom det är denna planets hus! Känner du till de stora planerna på att resa, åka utomlands, börja specialisera dig? Du kan göra allt! Detta är en tid av stort lärande, filosofiskt och personligt. Tiden är inne för att söka din expansion och lyssna på dina inre rop.

Fisk i Hus 10 - Du har ett av de bästa husen att ha Jupiter i: karriären. Din synlighet - och popularitet - kommer att vara på en all-time high! Så ja, det kan vara året för en stor professionell förändring, för att acceptera en inbjudan eller för att genomföra något viktigt projekt. Låt oss säga att du är pensionär, så tänk på ditt viktiga personliga projekt för 2022 och kasta dig in i det. Det är en tid för ambitioner ochprestationer.

Fisk i Hus 11 - Du befinner dig i ett av de bästa åren för att träffa och skaffa vänner. Vänner och grupper som kan stimulera dig, utvidga dig och ge dig goda saker. Räkna med mer hjälp, sök den. Att försöka vara med i en grupp och träffa människor kommer att vara den stora nyckeln till det här året, och även inspirera till goda idéer för din framtid.

Fisk i Hus 12 - Din stora skatt kommer att vara intern, så 2022 är året då du ska skapa kontakt med dig själv.Denna kontakt ger dig insikter om interna cykler som är över, vilket kommer att ge plats för nya saker.I slutändan är detta en tyst process, och insikterna kommer inte alltid på plats, men lita på mig.Ett bra år för meditation och andligt arbete.Det här är en tid då nya saker gestationerar,men ännu inte av lanseringar.

HUR Jupiter i Fiskarna kommer att vara år 2022

Den första viktiga saken att säga är att det är en positionering som firas av astrologer, eftersom Fiskarna är ett av Jupiters två hemvisttecken, planeten för förbättringar och expansioner.

Varje tecken styrs av en planet. När en planet befinner sig i det tecken som styr den sägs den vara "hemma", det vill säga "hemma". Då är den redo att göra sitt bästa eller, för att använda en metafor, är en kung i sitt eget slott, Varje hushåll har stor makt att förbättra något. .

Den stränga Saturnus befann sig i Stenbocken, ditt hemtecken, mellan 2018 och 2020 och gav dig en intensiv önskan om ordning och organisering, både kollektivt och personligt. Har du organiserat saker och ting i ditt liv och mognat?

Från 2021 till de första månaderna av 2023 kommer Saturnus att befinna sig i din andra hemvist, Vattumannen, och talar om en tid av stor social modernisering. Känner du av denna uppmaning till modernisering och förnyelse i ditt liv också?

Men hur är det med Jupiter?

Under 2019 befann sig Jupiter i ett av hemvisttecknen, Skytten. Längtan efter att resa, expandera, specialisera sig, våga och erövra världen, som är mycket skytten, var slående. Det var ett glädjande och euforiskt år för många människor.

När det gäller 2020 - ett Saturnusår, med tonvikt på Stenbocken - var det en hink med kallt vatten, men också en stor lärdom. Dessutom var ett milstolpeår redan förutspått, astrologiskt betydelsefullt.

Pandemin dödade alla ambitioner för geografi och äventyr och gjorde att människor arbetade - och arbetade hårt - hemma, vilket Jupiter i Stenbocken har som ansikte utåt. Vissa människor upplevde till och med en karriärutveckling från 2020, genom att utöka sin praktik.

Men med Jupiter i Fiskarna kommer vi att återvända till känslor och andra drömmar som inte bara är yrkesmässiga. Det blir dags att ge kärlek kraft. Fiskarna kan till och med göra handlingar som att adoptera barn.

Men det är viktigt att ta in en nypa Virgo, som är en dos av realism. Virgo är tecknet som står i motsats till Fiskarna. Att adoptera ett barn är till exempel en ädel gest (Fiskarna), men det är viktigt att förstå detaljerna och verkligheten i allt det här (Virgo).

JUPITER I FISKARNA: 10 MÖJLIGHETER OM OSS ALLA

Jupiter i Fiskarna år 2022 kommer inte att vara samma sak som Jupiter i Skytten (2019). Jupiter i Stenbocken (2020) har tvingat oss till en hel del realism, och det är som om vi fortfarande är lite påverkade av det, Jupiter i Fiskarna symboliserar hoppets återkomst och rätten att drömma. .

Nedan ser du 10 möjligheter som Jupiter i Fiskarna år 2022 kommer att innebära.

 1. Hoppet återuppväcks. De som har varit hopplösa och ledsna kommer eventuellt att se lågorna av hopp och tro på sina drömmar igen, vare sig det gäller kärlek eller ett annat projekt i deras liv. Lyckofaktorn börjar blåsa till din fördel i flera frågor. Missa inte din chans när den kommer.
 2. Förbättring av mystiska platser. Det finns en tendens, med början med Jupiter i Fiskarna år 2022, att människor reser till mystiska och heliga platser för att tacka för livet och för att ha övervunnit den svåra prövning som pandemin medförde.
 3. Förbättring av vacciner och främjande av processen för att bota pandemier. Fiskarna är virusens tecken, men också vaccinernas och läkemedlens tecken. Det råder ingen tvekan om att Jupiter i Fiskarna år 2022 kommer att främja utvecklingen av vacciner och kurprocesser. I april kommer Jupiter dock att vara i konjunktion med Neptunus. Det kan fortfarande bli en månad med toppfall, men naturligtvis inte samma månad som före vaccinet, då antalet sjukhusvistelser och dödsfall var rekordhögt.
 4. Att låta sig vägledas av känslor och intuition. Troligen kommer människor att vägledas mindre av förnuftet och mer av känslor och intuition. Med detta kan vi uppleva erfarenheter och utforska vägar som vi normalt inte skulle uppleva. För dig som är en mycket kontrollerande och rationell person kommer det att bli mycket trevligt att uppleva denna nya vibration.
 5. Sociala och solidariska åtgärder med större engagemang. Människor blir mer känsliga och empatiska och vill göra något för andra, och detta är en av de bästa sakerna med Jupiter i Fiskarna 2022! Kanske kommer världen att behöva kampanjer för att hjälpa platser som upplever svårigheter, och dessa åtgärder kommer att vara mycket välkomna och leda till framgång. Dessutom kan den allmänna atmosfären bli mindre "hård" med Jupiter i Fiskarna 2022. Om dubehöver komma överens med någon som man har varit ovän med, är chanserna mycket större för en förlikning eller en överenskommelse.
 6. Benägenhet att ge sig in i fantasier, droger eller en "fosterlandets räddare". Eftersom alla astrologiska positioner har sina skuggsidor kan den negativa sidan av Jupiter i Fiskarna år 2022 vara en ökning av droger, urskillningslös användning av mediciner, illusioner, bluff- eller "mirakelpersoner" eller löften. Var försiktig med den tilltro du sätter till ledare. Maskerna kan falla i april.
 7. Massor av vatten. En annan sak är att Jupiter, som befinner sig i ett tecken för vattenelementet, också kan leda till att floder fylls upp, ge intensiva baksmällor eller innebära stora volymer och mängder regn. Jupiter i Fiskarna år 2022 pekar på potentialen för en hel del instabilitet i naturen.
 8. Fantastisk inspiration för musik och konst. Om det är något som Jupiter i Fiskarna förstår - mycket - så är det konst! Vackra sånger, serier och filmer dyker upp under detta tecken för att beröra hjärtat. Förbered dig på att bli rörd.
 9. Värdering av andlighet och esoterik. Om du är tarolog, spelar med runor eller har någon psykisk förmåga kan du förbereda dig på en period av ökat intresse för allt detta, liksom för meditation, holistiska och alternativa terapier.
 10. Mer magi i vardagen. Om du saknar magi i ditt liv, så gör det! Jupiter hjälper trots allt till, men det fungerar mycket bättre när vi gör det på rätt sätt. Släpp loss, följ din intuition och handla enligt den, något som är väldigt Fiskarnas stil!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.