Arcturian System: hur det fungerar, vad det är till för och hur man använder det

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

Arcturian Multidimensional Healing System är en teknik som använder geometri, även kallad energetiska koder, för att underlätta moduleringen av de energier som Arcturianerna sänder ut för att balansera ditt fält.

Symboler i det arkturiska systemet

Symboler eller geometri är energetiska koder som kopplar specifika energier till det högre jaget hos den person som man tar hand om. Med andra ord är de verktyg som öppnar kanaler av ren och helande energi och hjälper personen att harmonisera, förlora sin rädsla och återupptäcka sig själv.

De arkturiska symbolerna kanaliserades av psykoterapeuten Clarindo Melchizedek. Enligt honom har detta arbete underlättat människors uppvaknande. Tekniken hjälper dem att minnas sin sanna essens och att erkänna sig själva som varelser av kärlek och fred.

För att följa en symbolsekvens är det nödvändigt att boka en tid hos en specialiserad terapeut. Det är också möjligt att följa en sekvens som anges i kurser eller till och med använda intuition.

Det är enkelt att lära sig tekniken: den är lätt att utföra och tillämpa, det krävs bara att du har en kurs på den nivå som ska tillämpas.

A Extrafísica-teamet utgörs huvudsakligen av arkturierna, men det är möjligt att uppfatta hjälp och närvaro av andra extrafysiska mästare, både från den planetariska och kosmiska hierarkin.

Hur en tjänst fungerar

För att förstå vilken nivå terapeuten kommer att tillämpa sker ett tidigare samtal mellan dig och specialisten, som kan styra dig till ett specifikt tema eller följa den sekvens som presenteras i Arcturian Multidimensional Healing System. Med andra ord är det du som väljer väg.

Efter det första samtalet ger terapeuten vägledning om positionen, andningen och hur sessionen ska fortsätta, och han signalerar när han är klar.

Vad man kan förvänta sig av Arcturian Multidimensional Healing System

Redan under den första sessionen är det möjligt att märka en avslappning och under dagarna en vibrationsförändring, som kan visa sig i form av en annan syn på dagliga händelser, eller till exempel en automatisk icke-reaktion.

Fördelarna med tekniken är många, från att ta hand om din fysiska kropp och hantera obalanser till att bredda din uppfattning och utveckling som människa.

Det är inte magi! Det finns människor som lovar radikala och omedelbara förändringar! De kan ske, men i enlighet med den ökning av medvetandet och frekvensen som var och en av oss uppnår.

Tekniker för vibrationsterapi (som du kan läsa mer om här) hjälper till i den individuella utvecklingsprocessen.

I praktiken innebär en förbättring av vår medvetandenivå, oavsett om den är känslomässig eller mental, att vi får ett bättre välbefinnande och en högre livskvalitet. Därför ger val i enlighet med högre frekvenser effektivare resultat i det dagliga livet.

Nyckeln till framgång när det gäller att leva bättre, få mer livskvalitet och hantera situationer, människor och miljöer på ett lättare och mer positivt sätt är att hålla frekvensen hög dagligen. Om du vill veta mer har jag skrivit mer här om hur du höjer din vibration.

Kom ihåg att leta efter referenser från vibrationsterapeuten för den teknik du har valt, med en specialiserad och personlig service för att vägleda dig på vägen. Med andra ord, den bästa terapin, tekniken eller verktyget är den du själv gör!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.