Hur färgerna i BBB 23-huset kan påverka spelet

Douglas Harris 04-06-2023
Douglas Harris

Förutom deltagarna är en av de största nyfikenheterna när en ny upplaga av BBB inleds hur huset, inredningen och färgerna kommer att se ut. Och precis som allt annat i verkligheten är ingenting slumpmässigt eller bara dekorativt. Färgerna påverkar människor direkt - på gott och ont.

På grundval av Kromterapi Vi analyserar de dominerande färgerna i det mest bevakade huset i Brasilien och berättar vad de indikerar. Om du vill förstå mer om färgernas betydelse för att förbättra ditt humör och din energi, klicka på den här guiden!

Hur kan färgerna i BBB 23-huset påverka spelet?

Inredningen väcker uppmärksamhet med sina livliga färger och graffiti som påminner oss om resor. blåa färger Så lugnt och stilla, apelsin en livlig färg som ger glädje och vitalitet, och brun som ger struktur och trygghet.

Låt oss nu gå in på analysen av varje rum.

Det ena rummet hjälper dig att slappna av, det andra inte.

Globo/Paulo Belote

Ett av sovrummen domineras av jordnära toner och element som påminner om det torra klimatet. De bruna och orangea tonerna sticker ut, vilket inte är särskilt lämpligt för sovmiljöer eftersom de kan göra människor mer vakna.

Å andra sidan är brunt en färg som ger mer trygghet och stabilitet. Med andra ord, låt oss se vad som kommer att hända i det här rummet.

Globo/Paulo Belote

Det andra rummet representerar havets botten och har många maritima element, där blått dominerar. En färg som lugnar, avslappnar och ger lugn, med andra ord tenderar det att vara den lämpligaste platsen för bröderna att sova och faktiskt vila från verklighetens maraton.

Om du vill ha tips för ditt hem, Se här vilka färger som hjälper dig att sova .

Svart bekännelsebok

Biktstolen är svart, men har tekniska och futuristiska detaljer i rött, blått och lite grönt, vilket gör miljön mycket intim och skapar en viss isolering på grund av den svarta färgen. Förstå bättre här betydelsen av svart .

Rum med en blandning av färger

Globo/Paulo Belote

Det som fångade vår uppmärksamhet i vardagsrummet var de grå nyanserna, särskilt i sofforna, som är en mycket neutral färg när det gäller att påverka beteendet, men det finns också inslag av rött och gult, dvs. livfulla toner som ger energi och glädje, och lugnet i blått.

Om du vill göra vardagsrummet till en miljö för umgänge och utbyte hjälper färgerna till med detta.

Matlagning framkallar inte hunger

Globo/Paulo Belote

Köket är uppdelat mellan xepa och vip. Den som har turen att bo i vip kommer att få njuta av ett lyxigare rum och många gröna nyanser, bland annat växterna - som verkar vara naturliga - som ger balans och lugn. Det finns också bruna inslag som ger trygghet.

Köket har en atmosfär av ett strandhus, med många detaljer i blått, en ton som ger lugn och ro.

Globo/Paulo Belote

Jag kunde inte identifiera förekomsten av orange i köken, som är en färg som stimulerar hunger, och som finns till exempel i ett av sovrummen.

Där i ditt hus, se tips för att välja de bästa färgerna för rummen på väggar och dekorativa föremål enligt Feng Shui.

Dominans av blått i de yttre områdena

De yttre områdena är också mycket färgstarka, men den dominerande färgen är återigen blått. Förmodligen för att det är en ton av harmoni och lugn som finns i nästan alla miljöer.

Globo/Paulo Belote

På bekvämlighetsområdet drar orange också till sig uppmärksamhet och ger vitalitet, energi och glädje - allmänheten vill ju se rörelse bland deltagarna, eller hur?

I gymmet är färgerna inte lika slående, men vi märker återigen det blå, en färg som är mycket dominerande i den här upplagan.

Låt oss vänta och se hur den nya upplagan av BBB 23 kommer att se ut och hur dessa färger och färgglada element kommer att påverka deltagarnas energi.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.