Hur sker Reiki på distans?

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

O Reiki är redan välkänd som en japansk teknik för energikanalisering, som går genom händerna för att harmonisera den fysiska, känslomässiga, mentala och energetiska kroppen. Men få känner till Reiki på distans .

Det är dock inte vilken Reikianer som helst som kan använda den här tekniken, utan man måste fördjupa sin kunskap om Reikinivåerna, studera och praktisera.

Nivå 3 för att kunna tillämpa Reiki på distans

Förutom uppdelningen för att lära sig olika tekniker på varje nivå har vi olika fokus för varje nivå.

Det är på Reiki 3-nivån som vi lär oss Reiki-tekniker på distans och Reiki för grupper av människor. På den här nivån har reikianen möjlighet att sända energi, balansera och harmonisera sin omgivning. Den är också känd som den inre mästarens nivå.

O Reiki på distans görs av en mer avancerad Reiki-utövare, som redan har praktiserat Reiki under en tid och som redan har tillämpat det på andra människor, genom att använda tekniken för att nå vibrationen av Villkorslös kärlek som inte dömer och inte ställer några villkor, flödar över av viljan att ge vidare till andra, att hjälpa andra och att göra skillnad.

Detta är huvudfokus för denna Reiki: att göra skillnad, att vara en förändringens handling. Genom att fördjupa studierna breddar reikianen sin potential och öppnar sig för fler möjligheter, till exempel modern fysik och begreppet tid och dess relationer, vissa helt oväntade, med andra grundläggande begrepp i beskrivningen av verkligheten.

Det finns vissa tekniker för att utföra Reiki på distans:

  • med ett foto,
  • med namn och födelsedatum
  • med substitution, vilket är en Reiki-teknik som går ut på att ersätta personen, barnet eller djuret med något som symboliserar det.
  • med lista eller anteckningsbok
  • med en minskning

Det finns möjlighet att kombinera tekniker, till exempel namn och födelsedatum med ett substitut, vilket i det här fallet är bilden av en person med chakran, vilket är hur jag gör det.

Varje reikianer som gör reiki-sessioner på distans väljer den teknik som han/hon känner sig bekväm med.

Varje teknik har en annan tillämpningstid än den andra, vilket också beror på yrkesutövarens personliga variation.

Men i allmänhet är tiden inte tidsbestämd utan snarare känd, så länge som Reikienergin utlöses är aktiv.

Idealet är att alltid sträva efter en medveten förbindelse mellan reikiutövaren och den person som ska ta emot behandlingen, dvs. att man är överens om tjänsten och att man är mottaglig för den.

För barn och mycket upprörda personer är det till stor hjälp om du schemalägger tiden för vård med tiden för sömn, och nödsituationer, om en känslomässig och psykisk kris uppstår.

Används även på medvetslösa eller sängliggande personer, men med godkännande av släktingar och/eller närstående.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.