Supermoon 20/02: bästa tillfället för andligt uppvaknande

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

A Nymåne i Fiskarna, eller snarare supermåne den 20/02 Det är därför en lunation som är mycket inriktad på andligt uppvaknande, våra känslor och cykler som kräver anpassning. Den är utmärkt för att ta farväl av gamla känslomönster och omvandla dem.

Men nymånen i Fiskarna år 2023 kommer att framhäva vårt oberoende och vår attityd, eftersom detta teckens angelägenheter representeras av Jupiter, dess härskare, som är klädd i kläderna från tecknet för impulser och början ( Jupiter är i Väduren ). Därför, Det är dags att kämpa för vår omvandling i stället för att vänta på ett mirakel. .

Lunationen börjar exakt klockan 4.06 på måndagen den 20 februari 2023, men den gäller under en månad, så förutsägelserna nedan gäller fram till den 21 mars, då en nymåne börjar. Här hittar du den fullständiga månkalendern för 2023.

Att förstå supermånen den 20/02

Årets nymåne i Fiskarna kommer att vara en Supermåne Men eftersom det är nymåne, kommer vi inte att kunna se den (förutom om månen passerar framför solen och orsakar en förmörkelse, men det är inte fallet den här gången). Det vackra fenomenet kommer att ses i nästa Superluas 2023 (se datum här) eftersom det är fullmåne.

O Fiskarnas tecken Den talar om vår koppling till helheten och det vi inte kan se, och det är därför den har plural i sitt namn. Havets djup och flytande form representerar våra känslor som bär sig på mer känsliga sätt - fantasi och storslagenhet.

Vissa människor kan tolka denna koppling som en manifestation av andlighet, men oavsett vad du tror är en sak säker: Detta är en positiv tid för att arbeta med vår tro på livet. Lita lite mer på universums rytm och tillåta oss att släppa taget.

Fiskarnas nymåne är en inspirerande period, särskilt för dem som arbetar inom konstvärlden. Men på alla områden kan vi njuta mer av det poetiska och symboliska språket. Användningen av orakel, vår intuition och den roll som andligt uppvaknande sticka ut .

En annan mycket stark trend är empatiens roll. På samma sätt som vi måste vara försiktiga och inte vänta på att någon ska komma och rädda oss, kan vi inte heller offra oss själva för dem vi älskar.

Kolla nedan förutsägelserna för supermånen den 20/02. Men kom ihåg att vårt personliga liv är inlagt i det kollektiva horoskopet. Så det är viktigt att du förstår de allmänna trenderna och att du i slutet läser förutsägelserna för nymånen i ditt liv.

Höjdpunkter för nymånen i Fiskarna 2023

 • Lunation av hus 2: Även om vi måste vara försiktiga så att vi inte förväxlar oss själva med en brist på gränser i ekonomin, kan fokuseringen på det ekonomiska hjälpa oss att tänka på nya möjligheter till lönsamhet och hur vi kan förbättra vårt förhållande till begränsande föreställningar om pengar.
 • Ascendant i Akvarium : Ascendenten i månadsdiagrammet i detta tecken kan indikera möjligheten att föra in mer innovation och mer kollektiva attityder, med större öppenhet för humanitära frågor. Vi kan få mer moderna och autentiska initiativ och föra in mer nyhet i våra dagar.

Utmaningar d Supermånen den 20/02

 • Månen och solen är kvadrater för Mars i Tvilling: Eftersom Mars är krigets gud kan vi observera en viss social agitation och i våra liv även en viss brist på tålamod och stridigheter. Vi måste vara så försiktiga som möjligt med vår kommunikation och försöka organisera oss så att vi inte gör för många saker samtidigt.
 • Saturnus i det första huset: Eftersom Saturnus är en planet som talar om strukturer, men också om begränsningar, kan den här perioden präglas av vissa krav. Det är som om tiden eller någon hårdare begränsning kommer över oss och det enda sättet att hantera detta är genom att få mycket ansvar.

Hur manifesterar sig nymånen i Fiskarna i ditt liv?

Månen kommer att passera genom ett viktigt område i ditt liv och kan utlösa relevanta teman under den här lunationen. För att se hur supermånen den 20 februari kommer att manifestera sig i ditt liv, följ bara detta steg för steg:

 • Öppna ditt kostnadsfria horoskop Personare här. Verktyget analyserar dagens himmel utifrån ditt horoskop och ger dig med andra ord personliga prognoser!
 • Titta i dina transits för att se vilket hus månen befinner sig på din himmel idag - vilket är olika för varje person.
 • I exemplet nedan har personen månen i det sjunde huset, så teman i detta hus kommer att lyftas fram.

Så nu när du vet vilket astrologiskt hus i ditt horoskop som Fiskarnas lunation kommer att inträffa i, kan du läsa vidare för att få tips för din månmånad som börjar med supermånen den 20 februari.

Nymåne genom hus 1

 • Du gillar förmodligen att framstå som en empatisk, konstnärlig och känslig person. Använd den här perioden till att fokusera på den bild du ger utåt, fundera på hur du kan sätta gränser, men visa att du är en person som är öppen för att skapa broar och förbindelser.
 • Var försiktig så att din image inte blir ett bekymmer för människors åsikter. Försök att komma ihåg skillnaden mellan verklighet och projektion.
 • Ta hand om din hälsa och din kropp! Meditation och terapier kan vara till stor nytta för dig.
 • Det är en bra tid att börja ta hand om dig själv mer och göra saker för din personliga utveckling och känslomässiga hälsa.

Hus 2 framhävt vid nymånen

 • Med fokus på ditt ekonomiska liv är det dags att försöka öka din vinst eller organisera dina utgifter bättre, diskutera en eventuell karriärplan på ditt jobb eller försöka få en löneförhöjning.
 • Se över om det finns några kurser i ekonomisk förvaltning eller investeringar som du skulle kunna gå. Fiskarnas tecken som talar om ekonomi kan dock bli lite förvirrad, så sök hjälp om det behövs.
 • När Fiskarna talar om konst, andlighet och empati kan du fundera på hur du kan kombinera det arbete du redan gör med dessa teman eller hur du kan föra in dem i din rutin.

Hus 3 får nymåne i Fiskarna

 • Eftersom det tredje huset handlar lika mycket om kommunikation som om våra tankar är det bra att se över hur du kan förmedla mer empati i ditt sätt att uttrycka dig. Fundera över om det kan vara en brist på praktisk och objektivitet i din kommunikation.
 • Det kan vara en bra månad att läsa fler böcker, lära sig, fokusera på din mentala hälsa och leta efter sätt att tänka på ett mer balanserat sätt.
 • Fokus ligger på att påbörja eller slutföra kurser och även på att resa inom landet, särskilt om det handlar om ämnen och platser som har med ditt eget liv att göra. andligt uppvaknande .

Nymånen passerar ditt fjärde hus

 • Du kan känna ett stort behov av att se över frågor som rör din familj, vilket ger dig förbättringar och empati, men vet hur du kan sätta gränser för de eventuella uppoffringar som du känner att du måste göra.
 • I ditt hem kan du behöva göra en renovering eller renovera ett hörn. Ta in element som ger dig frid eller kontakt, till exempel med hjälp av Feng Shui.

Nymånen passerar genom hus 5

 • Om du har ett projekt på papper är det dags att använda din intuition och känslighet för att förverkliga det.
 • Med Fiskarna i det femte huset kan du bli förvirrad när det gäller din lediga tid och använda den för att tillfredsställa andra människor.
 • Försök att satsa på din visuella identitet, men var försiktig så att du inte sätter din självkänsla på spel eller är överdrivet känslig.

Lunation sker i det 6:e huset

 • Arbete, rutiner, hälsa och kost är viktiga frågor den här månaden, så gå på kontroller och försök att förbättra dina prestationer i dessa frågor. Här kan du kolla in några förslag på hälsosamma vanor som du kan inkludera i din rutin.
 • Var försiktig med svårigheten att organisera dig själv, försök att ha en mer planerad och praktisk rutin. Försök att förstå att det kanske inte är möjligt att göra allt du har tänkt dig att göra och var försiktig så att du inte alltid gör det för andra före dig själv.
 • Var också försiktig så att du inte hamnar i en obeveklig strävan att behandla ditt arbete som ett välgörenhetsuppdrag eller liknande. Dra nytta av supermånen den 20/02 och försök hjälpa alla du kan, men sätt sunda gränser.

Hus 7 framhävt i Fiskarnas lunation

 • Du kan ägna mer uppmärksamhet åt dina relationer och partnerskap, eftersom detta kan vara en bra tidpunkt för att göra dem officiella, anpassa förväntningar eller tillbringa mer tid med dem.
 • Arbetsförbindelser kan ge fördelar, så leta efter personer som är känsliga och empatiska och som hjälper dig att förbättra dig.
 • Lär dig hur du kan skapa mer enhet i ditt förhållande om du är i ett sådant, men var försiktig så att du inte blir för känslig mot den du älskar.

Hus 8 tar emot nymånen

 • När vissa skuggor dyker upp kan det vara en bra tid för terapi och analys, särskilt för att arbeta med din känsla av värdighet, din känslighet och hur du hanterar din smärta.
 • Vissa avslutningar kan hända, så var försiktig så att du inte gör dem i hopp om ett mirakel, utan har mer självförtroende.
 • Se över fördelningen av konton om du bor tillsammans med andra personer eller om du är i ett förhållande, men var försiktig så att du inte blandar ihop vad som är ditt och vad som är den andras.

Nymåne genom hus 9

 • Det är den tid på året som gynnar att göra eller planera en resa ut i landet. Om det är av intresse för dig, se över vad du behöver för att göra detta, eftersom möjligheter kan dyka upp för att förverkliga drömmar.
 • Det är en viktig tid för dem som vill påbörja eller slutföra en kurs, eftersom kurser som erbjuder nya möjligheter till kontakt är omvälvande.
 • Anslut dig till andlighet, orakel eller visdomskällor som kan ge dig mer intuition och andligt uppvaknande.

Hus 10 betonas i denna nymåne

 • Den här säsongen har ditt syfte och din karriär en speciell glöd. Ta tillfället i akt att försöka sticka ut med en föreställning som är mer fokuserad på andligt uppvaknande och hur du kan använda ditt arbete för att förverkliga drömmar.
 • Fokusera på dina projekt, återvinn din kunskap, bygg broar som kan bli bra tips.
 • Det kan vara en hektisk tid, så varför inte lägga till något som inte bara är bra för dig, utan också bra för dem som behöver det? Du kan bli enastående för det.
 • Gör ett yrkestest eller ett astrologiskt yrkeshoroskop. Det kostnadsfria yrkeshoroskopet från Personare ger dig bra vägledning!

Månen passerar genom det 11:e huset

 • Dina vänskapsrelationer och de grupper du deltar i blir mer aktiva. Det är en tid för utbyte och socialt umgänge, men var försiktig så att förväntningarna på att uppleva viktiga ögonblick inte leder till frustration.
 • Koppla dig mer till kollektivet och ta mer socialt och politiskt ansvar, men var försiktig så att inte för mycket empati innebär att du offrar dig själv.
 • Om du kan bidra till samhället genom att arbeta frivilligt eller genom att påverka kan det vara mycket givande.

Nymåne i hus 12

 • Eftersom detta är isoleringens hemvist bör du tillbringa mer tid med dig själv. Vem vet, du kanske till och med kan göra en soloresa? Men var försiktig så att du inte avskärmar dig från andra människor och stänger av dig själv.
 • Ta mer ansvar för din utvecklingsprocess, främst känslomässigt. Fokusera på omedvetna mönster som kan göra att du lever i ett visst inre kaos eller är rädd för att se din smärta.
 • Sök energiterapier (läs mer om några av dem här) som hjälper dig att övervinna rädslor och självsabotage, fokusera på ditt inre jag.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.