Jupiter i Skorpionen: tid av sexualitet och intensitet

Douglas Harris 06-08-2023
Douglas Harris

Jupiter går in i Skorpionen den 10/10/2017 och transiterar i detta tecken fram till den 08/11/2018. Jupiter kallas den "stora välgörande planeten" i astrologin, den som ger tur och möjligheter, men dess förstärkande effekt blåser också upp defekter och negativa frågor i det tecken som den passerar genom. Så ta reda på allt som Jupiters passage genom det 8:e tecknet kan medföra i båda riktningarna, både för att du ska kunna göra det bästa av det och för att skydda dig mot negativa aspekter!I slutet av texten hittar du tips för var och en av de 12 ascendenterna!

Stora kriser, men också stora omvandlingar

Jupiter i Skorpionen kommer att göra oss intresserade av alla ämnen som hör till detta tecken: ockult, mysterier, död, sex, andlighet. Vi kommer alla att bli mer villiga att göra en stor dykning i själen! Vissa kommer kanske inte att dyka ner i själen och dess frågor frivilligt, men kommer att bli tagna av en stor kris, förlust eller något som kommer att kräva en omsignifiering av deras liv.

Men fördelarna med att ta steget kan vara enorma, och frigöra fasthållanden och gamla mönster, så att vissa människor kanske knappt känner igen sig själva efter den här transiten! Men du måste vara villig att sätta fingret på såret och formulera om dig själv. Skorpionen är för de starka! Så vi har en utmärkt tid för djupa terapier och för att göra det mesta av den här transiten.Det finns en chans att lämna mycket improduktiva mönster bakom sig om det finns engagemang och viljestyrka, egenskaper som kännetecknar det här tecknet.

En av transiteringens skatter är därför de resultat som vi kan få genom beslutsamhet! Fältet kommer att vara öppet för dem som vill gå ner i vikt, ändra vanor och förändra saker i sig själva och i sin verklighet! Om du står stilla och känner ett stort obehag, kanske du har motivationen och drivkraften att göra förändringar av god storlek!

+ 3 effektiva sätt att ändra eller införa nya vanor

Människor kommer att leta efter ett nytt liv

Under transitåret kommer många människor att vara benägna att förändra sitt liv, till exempel att byta ut det som är säkert och pålitligt mot något som verkligen berör deras själ, vilket kräver en annan egenskap hos detta tecken: mod. det här är tecknet för intensiva känslor, som på ett ohälsosamt sätt tyvärr även innefattar blint hat och fördomar.

Detta är ett tecken på intensiva känslor, som på ett ohälsosamt sätt tyvärr inkluderar blint hat och fördomar.

Men eftersom allting har en annan sida kommer vi också att se ett starkt incitament för forskning i den kollektiva sfären - något som Skorpionen älskar - med potential för positiva nyheter inom medicin, kirurgi, endemiska sjukdomar och upptäckten av lösningar på hälsoområdet. Många människor kan också bli mer seriösa och engagerade i att hitta lösningar på allvarliga problem av alla slag.

Sök efter stora passioner och kontakt med andra

Skorpionen är ett djupt känslomässigt tecken, och den här transiten kommer att medföra en efterfrågan på känslor, djup och mening. Om ditt liv saknar detta kan en berömd Skorpion-biprodukt uppstå: kris! Var försiktig med att överdriva, eftersom transiten kan accentuera den känslomässiga dekompensationen hos dem som redan inte har en bra balans, även om sökandet efterkänslor - och att göra allting med mer passion - kommer att vara en verklig nödvändighet för den här tjänsten!

+ Se krisen som en möjlighet

De som lever i vänskapliga och funktionella relationer, men utan stora känslor och kontakt, kan också få sin relation påverkad, eftersom Skorpionen har en djup längtan efter att få kontakt med den andra på ett djupare och mer intensivt sätt. Här har du redan ett viktigt tips för din affektiva relation: Jupiter i Skorpionen kan medföra en efterfrågan på påtaglig närhet och intimitet, och det är detta du bör söka! Så var kreativ och kom in i svängarna!

Förhållanden som uppstår under den här transiten kan vara intensiva och ha en stark dragningskomponent, men inte alla är smidiga, lugna eller stabila. Vi talar trots allt om ett vulkaniskt tecken som rör människor mycket. Vi kommer därför att se många människor som aldrig eller nästan aldrig har blivit förälskade som har stora passioner vid den här tiden!

+ Du valde inte att bli kär, men du kan välja att inte lida.

Sex och libido ökar

Detta är också tecknet för sex, ett annat område som inte får vara tråkigt, annars kommer det att finnas möjligheter till svek och avslutningar (avslutningar av långa relationer skedde i stort antal med Jupiter i Vågen, 9 september - 10 oktober 2017 Skorpionen är het, så vi kan förvänta oss ett mycket större intresse för pompoarism , sexuella störningar och hela det vida universum som är kopplat till den sex .

Skorpionen är het, så vi kan förvänta oss ett mycket större intresse för pompoarism, sexuell dysfunktion och hela det stora universum som är kopplat till sex.

+ Upptäck pompoarismens hemligheter

+ Blockeringar som minskar den sexuella aptiten

Om det är ett område där du har svårigheter, till exempel låg libido, blockeringar med orgasm eller erektion, ta tillfället i akt att försöka söka hjälp och förbättra dig, inte minst eftersom din partner också kan kräva detta av dig.

Nackdelen med all denna sociala betoning kan vara en ökning av brott med anknytning till denna sfär, såsom sexualbrott och övergrepp i kollektivtrafikfordon, liksom brott som beror på svartsjuka och försök till kontroll, eftersom vi talar om ett intensivt tecken, De som befinner sig i ett mycket destruktivt förhållande måste vara vaksamma så att det inte blir värre. Men tecknet säger också att det aldrig är för sent att be om hjälp och ändra kurs!

+ 4 steg för att öka medvetenheten och stoppa missbruksrelationer

Återknyta till sitt väsen

Att återknyta till sin egen kraft är också något som är förknippat med Jupiter i Skorpionen. Att växa upp efter en förlust eller förändring. Att göra lemonad av citroner. Att omforma hela livet. Allt detta kan hända under ett år.

Jupiter är fördelarnas planet, men för att aktivera den måste vi springa efter den. Nedan finns en lista med tips för var och en av de 12 ascendenterna. Om du inte vet vilken din är, kan du ta reda på det gratis här. .

JUPITER I SKORPIONEN FÖR DE 12 ASCENDENTERNA

Ascendenten i Väduren: Om du har skulder, försök att inte öka dem och förhandla om villkoren. Det kan också förekomma kriser som en form av personlig utveckling. Jupiter, å andra sidan, har potential att utöka dina intima relationer, stärka banden, liksom ditt sexliv. Och ditt intresse för det ockulta,mysterier och psykologi kommer att framhävas väl!

 • Prognoser för Ascendenten i Väduren 2018
 • Väduren: mod för livet
 • Vädurtecknet och lättheten att ta risker

Taurus Ascendant: Jupiters fördelar kommer från att du utökar dina partnerskap och relationer. Om du är singel kan det vara en bra tid att träffa någon för ett mer seriöst förhållande eller åtminstone ett rikt och intressant utbyte! Om du är i ett förhållande kan förhållandet gå till nästa nivå, som äktenskap! Men om du redan är i ett äktenskap är idén att öka ert liv tillsammans mer, medDet är också möjligt att din partner gör framsteg och förbättras, vilket innebär mer välstånd för er båda!

 • Prognoser för Taurus Ascendant 2018
 • Taurus: kärlek, skönhet och materiell komfort
 • Taurus är det mest stabila tecknet i zodiaken

Ascendenten i Tvilling: fokus för ditt år bör ligga på att förbättra din rutin, hälsa och kost. det är dags att utöka din vardag med något intressant och stimulerande. det kan bli förbättringar i din arbetsmiljö och anställningsfrågor. om du erbjuder tjänster, marknadsför dem då chansen att få fler kunder och arbete är stor!

 • Förutsägelser för Ascendant i Gemini 2018
 • Gemini: det unga och nyfikna sinnet
 • Gemini: kommunikation och flexibilitet

Ascendenten i Kräftan: Jupiter ger sina goda nyheter för kärlek, fritid och hobbies, så försök att expandera detta område och komma ut ur rutinen! Om du inte är i ett förhållande är området kärlek och flirt öppet för dig att hitta en ny partner! Och om du redan har någon, var kreativ och försök att uttrycka dig och ha mer roligt. När allt kommer omkring stannar Jupiter bara ett år i varje hus, och det är dags att uppleva den här transiteringen, i ett så trevligt hus.Om du har barn kommer de att vara i en expansiv och/eller självsäker tid.

 • Förutsägelser för Ascendenten i Kräftan 2018
 • Cancer: omtanke och vilja att bry sig om
 • Kräftans tecken och känslornas intensitet

Ascendenten i Lejonet: Jupiters goda vindar kommer att blåsa in i ditt personliga liv, din familj och ditt hem. Du kanske flyttar till ett bättre hus eller läge, eller är väldigt lycklig och mer expansiv med ditt hem. Det är en bra tid för att renovera och ge det en makeover. En fördel kan uppstå för din familj. Ditt privata liv kan också förbättras, med en varm kärlek eller något som ger dig näring.

 • Förutsägelser för Ascendenten i Lejonet 2018
 • Leo: den bästa självkänslan i zodiaken
 • Lejonet: ljushet och generositet

Ascendenten i Jungfrun: Det här är ett utmärkt år för lärande, kurser, kommunikation, rörelse och resor, så lämna den blyga och reserverade sidan åt sidan, eftersom det här är en mer utåtriktad energi och du är öppen för att skapa rörelser som kommer att gynna dig.

 • Prognoser för Ascendant i Jungfrun 2018
 • Jungfrun: strävan efter att övervinna
 • Virgo Sign och uppmärksamhet på detaljer

Ascendenten i Vågen: Satsa på att tjäna mer pengar, förutom att materialisera saker i ditt liv. Momentet bör vara praktiskt och du bör försöka öka denna egenskap i ditt liv! Viktiga förvärv kan göras, men var försiktig så att du inte spenderar för mycket, även om vissa utgifter är mycket trevliga, som en resa eller en kurs som öppnar andra dimensioner. Reflektera också översmartare förvaltning av dina pengar och bättre inkomster.

 • Prognoser för Ascendenten i Libra 2018
 • Libra: talang för att leva i ett par
 • Vågens tecken och uppfattningen om den andra

Ascendenten i Skorpionen: Det är dags att ge ditt liv en rejäl skjuts framåt och ta dig in på nya områden. Det är en tid för expansion och att ta sig ut ur komfortzonen! Så öppna dörren för djärvhet. Ingen stillasittande, belöningen kommer att vara värd det också! Lita på att turen och karisma kommer att vara på din sida nu, du behöver bara aktivera den.

 • Prognoser för Ascendant i Skorpionen 2018
 • Skorpionen: intuition och generositet
 • Skorpionens tecken och kraften i transformationen

Ascendenten i Skytten: året gynnar dig att först och främst arbeta med din expansion inom dig själv och investera i ditt inre och andliga liv. Detta är tiden för att plantera projekt, idéer och växa inåt för att göra ett stort språng under 2019, med Jupiter som transiterar din ascendent!

 • Prognoser för Ascendenten i Skytten 2018
 • Skytten: vilja att lära sig
 • Skyttens tecken och livsglädje

Ascendenten i Stenbocken: Nyckeln till ditt år kommer att vara att söka upp grupper, vänner och interaktioner. Dina projekt med andra människor kan bli mycket produktiva och framgångsrika, och du kan också få stora insikter om din framtid!

 • Prognoser för Ascendenten i Stenbocken 2018
 • Stenbocken: ärlighet och trohet
 • Stenbocken är det tecken som är mest kapabel att utföra svåra saker.

Ascendenten i Vattumannen: Om du har ansträngt dig kan 2018 vara din stora chans till en vändning, till att bli kallad till en tävling, till en bättre position eller till en möjlighet. Men stå inte stilla, utan fokusera på din karriär och springa efter bättre villkor! Kanske lyckas du också med ett projekt eller en bra idé.

 • Prognoser för Ascendant i Aquarius 2018
 • Vattumannen: nya idéer och strävan efter förbättring
 • Vattumannens unika karaktär

Ascendenten i Fiskarna: ditt sätt att se på många saker kan breddas enormt. Tiden är speciell för projekt som rör studier, utlandsvistelser och resor. Nu är det äntligen dags att njuta av de förändringar som du skapade för dig själv och dina motparter under 2017!

 • Prognoser för Ascendant i Fiskarna 2018
 • Fiskarna: ödmjukhet och avståndstagande
 • Fiskens tecken: flexibilitet och medkänsla

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.