Hur man använder Yoni Egg för att förbättra kärleken

Douglas Harris 07-08-2023
Douglas Harris

Det bästa sättet för dig att lösa kärleksproblem är att lägga stenar i förlossningskanal Jag talar om en gammal terapi som kallas Yoni Egg Therapy, Äggbehandling Intim eller till och med Pompoarism Vibrerande.

Denna teknik består av att införa ovala stenar, som kallas Yoni Egg, i vaginalkanalen. Det är ett utmärkt helande verktyg och ett av de mest kompletta som finns, eftersom det ger fysiska, känslomässiga, sexuella och naturligtvis kärleksmässiga förbättringar.

Några av de problem som Yoni Egg Therapy arbetar med och lindrar är:

  • allmänna smärtor, såsom kramper och migrän;
  • obehag vid sex;
  • låg libido;
  • anorgasmia;
  • oreglerad menstruation;
  • hormonella obalanser;
  • oförmåga att attrahera eller upprätthålla ett hälsosamt kärleksförhållande;
  • energi och negativa tankar;
  • konfliktfyllda känslor i allmänhet, såsom ångest, oro, ilska och modlöshet, bland tusentals andra fördelar.

Detta beror på att allt arbete som utförs med slidan är mer effektivt, eftersom detta organ har direkt anslutning till hjärnan Och den Yoni äggterapi Förutom att den arbetar direkt på vaginalkanalen har den också de fördelar som stenarna erbjuder. Detta förbättrar arbetet, som blir snabbare, djupare och mer exakt.

Hur verkar yoni-ägg på kroppen?

Stenen verkar på kroppen genom att frigöra sina mineraler och balansera de mineraler som vi saknar i oss. Till exempel har yoni-ägget av rosenkvarts mangan i sin sammansättning.

Detta i sin tur påverkar thymuskörteln i vår kropp, vilket ökar amorositeten och har en positiv inverkan på vårt känslomässiga tillstånd.

Varje sten har sina egna egenskaper och sin kemiska sammansättning, vilket påverkar hela vår varelse på unika sätt och påverkar olika aspekter av livet. Så ditt yoni-ägg bör väljas utifrån vad du behöver arbeta med själv.

Skillnaden mellan ett yoni-ägg och en sten som bärs på ett halsband eller armband är att yoni-ägget kommer i direkt kontakt med slidans slemhinna.

Upptaget av mineraler är mycket snabbare, vilket förbättrar och påskyndar dina resultat och gör dem mycket mer kraftfulla och märkbara.

Ovoterapi har vanligtvis en omedelbar effekt, det vill säga så snart kvinnan använder Yoni Eggs kan hon redan känna effekterna på sina känslor och sitt beteende.

Det är därför lämpligt att använda den strategiskt när du till exempel ska gå på en kärleksdejt, när du behöver diskutera förhållandet med din partner eller när du känner att du är oförskämd och behöver mer kärlek. Allt beror på vilken sten du ska använda.

Det är dock den fortsatta användningen av stenarna som kommer att rehabilitera skadligt beteende, trauma och negativitet i kärleken.

Hur kan yoni-ägget förbättra ditt kärleksliv?

Stenen i vaginalkanalen släpper ut sina ämnen som verkar direkt på kroppen, oavsett om det är fysiskt, känslomässigt eller energimässigt. Yoni-ägget verkar därför på dina tankar, känslor och beteenden och underlättar insikter i ditt liv.

Detta ger dig mer klarhet så att du kan utvidga ditt medvetande och få insikt i ditt kärleksliv, förstå och se aspekter som du inte såg tidigare.

Det är värt att understryka att självkännedom är grundläggande för att förbättra ditt känsloliv. Det är trots allt genom självkännedom som du upptäcker vad du vill ha och vad du inte vill ha i ett förhållande, du upptäcker vilka problem som hindrar kärleken från att fungera i ditt liv, du ser dina egna svagheter osv.

Då blir du kapabel att noga observera hur du agerar i kärlek, stärka dina egenskaper och korrigera det som behöver förändras. Vi kan trots allt bara förändras från det ögonblick vi vet vad som behöver förändras.

Yoni Eggs är därför ett verktyg som gör det möjligt för dig att utvidga din uppfattning om dina beteenden, känslor, behov, fel, skuggor, attityder som påverkar din partner osv.

Yoni Egg avslöjar inte bara vad som var dolt, utan hjälper dig också att bearbeta alla dessa problem och förändra dina känslor och ditt beteende.

Nedan nämner jag två Yoni Eggs som kan hjälpa ditt kärleksliv, men jag understryker att dessa stenar har andra fördelar utöver dessa.

Rose Quartz Yoni Egg

Den anses vara kärlekens sten, eftersom den ger denna känsla i alla dess aspekter. När du har en partner hjälper den relationen genom att ge mer kärlek, tillgivenhet, tolerans och förståelse.

Den hjälper till att förlåta den andra och även att förlåta sig själv. Rose Quartz Yoni Egg gör en kvinna mer känslomässig när hon bär den eller när hon behandlas med den. Det är en sten som kan öka samhörigheten i förhållanden som håller på att svalna.

När du är singel kommer rosenkvarts att visa dig på djupet vilka aspekter som har varit dåligt bearbetade i kärleken, så att du utifrån denna uppfattning och stenens energetiska påverkan blir mer kärleksfull. Dessutom arbetar den på ditt aurafält för att transmutera din energi och locka till dig ny kärlek.

Försiktighet: Rosenkvarts intensifierar dina känslor, vilket kan göra dig mer känslosam, behövande och gråtfärdig. Detta är inte en anledning att sluta använda stenen, eftersom detta tillstånd kommer att göra dig medveten om de situationer som har skakat dig och som du inte ens insåg tidigare men som påverkade ditt liv.

Om du redan är mycket sentimental, försök att använda en annan sten i stället för rosenkvarts, eller använd den sparsamt.

Ametist Yoni Ägg

Detta Yoni Egg hjälper till att ändra mönster i kärlek, eftersom det är en sten för omvandling.

Till exempel en kvinna som alltid drar till sig samma destruktiva relationsmönster, eller samma typ av partner, med samma fel och samma negativa beteenden.

Ametist hjälper dig att lägga märke till det du inte ser och ger dig initiativ som leder till förändringar som skapar positiva framsteg i kärleken - antingen i ditt förhållande, om du har ett, eller i ditt beteende.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.