Scorpio tecken: egenskaper, fel och kvaliteter

Douglas Harris 03-08-2023
Douglas Harris

Vilka egenskaper har typiska skorpioner? Landets ledande astrolog, Maria Eugenia de Castro, berättar med mycket humor allt om Skorpionens tecken och dess viktigaste egenskaper!

Den här videon är för skorpioner, för dem som har andra starka punkter i horoskopet i tecknet, som månen eller ascendenten i Skorpionen, och även för dem som har en ackumulering av planeter i tecknet.

Det är värt att komma ihåg att alla människor har Skorpionen i någon sektor av sitt födelsehoroskop, så de manifesterar teckenets kvalitet i något område av livet.

Du kan göra din födelsekarta gratis och ta reda på om du har ascendanter eller planeter i Skorpionen.

Planeternas placering i tecknen tar inte hänsyn till andra faktorer i horoskopet (t.ex. vilket hus planeten befinner sig i och vilka aspekter den har), som kan ge andra egenskaper och/eller nyanser.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.