Solen i Väduren 2022: hur varje tecken kan njuta av perioden

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

Ingången till Solen i Väduren 2022 markerar början på Astrologiskt nyår (läs allt om det här) Detta är ett av årets viktigaste astrologiska datum, eftersom det är utifrån det diagram som skapas vid detta tillfälle som vi analyserar årets viktigaste trender för vårt land.

Väduren är ett tecken Mars styr detta tecken av kardinaleld och representerar hur vi intar attityder, främst till begynnelser.

Under den här ariska säsongen har vi chansen att komma i kontakt med det som fängslar och upphetsar oss. Precis som väduren ( Vädurssymbol; förstå alla symboler här ), hoppar vi rakt in i det vi vill ha och sopar orädd bort de hinder som dyker upp framför oss.

Men faran under den här säsongen är att vi gör innan vi tänker, och sedan, när vi har tid att tänka efter, inser vi att vi agerar för tidigt, utsätter oss för risker eller överreagerar.

Vi måste komma ihåg att frukten är lämplig att plocka först när den har hunnit mogna, och vi måste vara försiktiga så att vi inte agerar mer utifrån reaktivitet än utifrån autonomi.

Under den här årstiden kan otålighet och brådska vara framträdande, och vi kan ha en viss svårighet att inte alltid vara först - och det är här vi kan lära oss mycket av Vädurens komplementära motsats, Libra . Det är nödvändigt att lyssna mer på den andra personen, att försöka väga för- och nackdelar mot varandra innan man tar ett ställningstagande som man kanske kommer att ångra.

Under perioden Solen i Väduren 2022, som pågår fram till 23.24 den 19 april ( se här den kompletta astrologiska kalendern 2022! ), är det inte bara arier och arier som kommer att vara under Väduren, oavsett vilket vårt soltecken är.

Hur kan vi dra nytta av Vädurens säsong?

 1. Gör sport! Att röra kroppen är ett mycket konstruktivt sätt att kanalisera impulsiv energi till något som gör oss gott. Vill du veta vilken sport som passar bäst för ditt tecken? Kolla in det här!
 2. Gör en analys av arbetsmarknaden i ditt område: Arisk konkurrenskraft hjälper oss att förstå hur vi kan förbättra vår positionering med hjälp av mer strategi.
 3. Ta kontakt med någon du beundrar och det kräver mod! Kanske kan du skicka in ditt CV, vinna någons råd eller till och med försöka övertyga en person som du är kär i. Det är inte säkert att du får ett positivt svar, men den här säsongen har vi åtminstone, förutom mer mod, en större chans att snabbare kunna ändra våra intressen.
 4. Kom i kontakt med ditt kraftdjur! O kraftdjur (läs mer här) Det finns olika sätt att ta reda på vilket som är ditt kraftdjur, allt från orakel till alternativa terapier, men en enkel meditation där du befinner dig i en skog och försöker föreställa dig vilket djur som närmar sig dig kan redan vara en rik och intuitiv upplevelse. Se 22 meditationer här och välj din egen!

Detta är kollektiva förutsägelser och tips. Som med alla transiter och astrologiska aspekter kan Solen i Vädur 2022 agera olika i livet för var och en av oss - även om du inte är arisk eller arisk.

Här är några tips som hjälper dig att få ut det mesta av den här perioden. För att göra detta, titta på ditt soltecken, men särskilt på ditt ascendenttecken, som kan kolla här i ditt stjärndiagram .

ARIES

 • Om du har Ascendenten i Väduren Solen lyser upp det område i ditt liv som handlar om den fysiska kroppen, din yttre personlighet, hur människor uppfattar dig och din självbild.
 • Om du har Solen i Väduren du befinner dig i din återvändandesäsong eller Solrevolutionen (gör din egen här) som är en återgång till sitt ursprung.
 • Fokusera tillräckligt på aktiviteter i ditt dagliga liv som du kan kanalisera din energi: rör på kroppen, gör något, gör nya saker.
 • Den här perioden kan också vara intressant för terapi eller kurser om självkännedom och självkänsla, eller för att leta efter andra verktyg som fokuserar på dessa områden.
 • Reflektera över hur din image och dina attityder är anpassade till den motiverade energin, full av mod och ledarskap i Vädurens tecken.

TOURO

 • Om du har Taurus Ascendant Solen i Väduren 2022 belyser det område i ditt liv som handlar om dina drömmar, omedvetna, uppoffringar, isolering, rädslor och dolda fiender (personer och situationer som kan ge dig en förlust eller begränsning, även om det är oavsiktligt) och empati.
 • Om du har Solen i Taurus Det är lika viktigt att lära sig att inte bara acceptera förändringar utan också att reflektera över vad som kan flyttas i ditt liv.
 • Det här kan vara en bra säsong för att arbeta med självsabotage i form av fasthållande, så det är mycket viktigt att du med ett mer kritiskt öga tittar på ditt materiella liv och de saker som ger dig glädje, och att du förstår om du inte har gått in i en bekvämlighetszon. Här finns fler tips för att identifiera och hantera självsabotage.
 • För att hjälpa dig att förstå bättre kan du försöka förändra dina dagliga vanor, träffa nya människor och platser och se hur dessa nya saker påverkar dina känslor.

GEMINI

 • Om du har Ascendenten i Gemini Solen i Väduren belyser det område i ditt liv som handlar om vänskap, social rättvisa, sociala grupper och personlighet, planering för framtiden och frukterna av ditt syfte.
 • Om du har Solen i Gemini , solen i Väduren 2022 gör vad vi kallar en flytande aspekt (sextil) med din sol, vilket innebär att du drar nytta av den här perioden.
 • Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att bilda eller delta i grupper och kollektiv som organiserar sig själva för att få en positiv inverkan på samhället. Dina vänner eller yrkeskollegor kan tillsammans fundera på hur du kan använda dina sociala medier, din makt eller dina kunskaper för att främja förändring.
 • Prata med dina vänner och be om tips om ledarskap eller mod, genom deras egna erfarenheter kan de ge dig värdefulla insikter.

CANCER

 • Om du har Ascendenten i Kräftan Solen i Väduren belyser det område i ditt liv som handlar om ditt syfte, din karriär, din sociala status, dina auktoriteter och den förälder som lärde dig gränser.
 • Om du har Solen i Kräftan Solen i Väduren gör vad vi kallar en spänningsaspekt (kvadrat) till din sol, vilket innebär att du har en viktig inlärningsperiod.
 • Att gå kurser eller utbildning i ledarskap, auktoritetsbyggande, entreprenörskap eller karriärhantering kan motivera dig och ge dig en rikedom av kunskap om ditt syfte.
 • En fullständig läsning av ditt födelsehoroskop med fokus på din karriär eller ditt syfte, eller ett yrkestestest är lika givande, din karriär kan få ett uppsving under den här perioden. Gör din kostnadsfria professionella karta här.

LION

 • Om du har Ascendenten i Lejonet , Solen i Väduren 2022 belyser det område i ditt liv som handlar om högre utbildning, din inre sanning, livsfilosofi, rättvisa, etik, andlighet, religion och stora resor.
 • Om du har Solen i Lejonet , Solen i Väduren gör vad vi kallar en flytande aspekt (trine) med din sol, vilket innebär att detta är en mycket gynnsam tid för ditt väsen.
 • Du kan agera lite impulsivt på dessa områden, så se till att du har en bra budget.
 • Det kan vara intressant att planera en internationell resa eller att starta en kurs. Om du kan planera en resa i samband med någon idrottsutövning eller någon kurs om kroppsmedvetenhet, ledarskap etc. kommer det att vara mycket givande.

VIRGO

 • Om du har Ascendenten i Jungfrun Solen i Väduren belyser det område i ditt liv som talar om den andres värde och delat värde, kriser, omvandlingar, arv, död, skuggor, sexualitet som ett tabubelagt ämne och makt.
 • Om du har Solen i Jungfrun Solen i Väduren hjälper dig att öka farten och använda mer av dina instinkter, vilket optimerar din planeringsförmåga.
 • Förslaget är att du ska förstå hur mycket du kan förvärra din perfektionism genom att börja jämföra dig med andra människor.
 • Detta kan vara ett bra tillfälle att bättre definiera rollerna i de mellanmänskliga relationer du deltar i och organisera dem bättre. Om du bor tillsammans med andra människor är det ett bra tillfälle att se över och finslipa fördelningen av räkningsbetalningen.
 • Om du är en person som lever ensam kan det vara intressant att göra ett terapeutiskt arbete med ditt förhållande till dina skuggor och försöka förbättra din uppfattning om punkter i din personlighet som du tenderar att förkasta. Användningen av orakel som tarot kan hjälpa oss att förstå frågor som vi inte är medvetna om. Prova den halvårliga tarotboken här!

VÅGEN

 • Om du har Ascendenten i Libra Solen i Väduren belyser det område i ditt liv som handlar om dina relationer och partnerskap, förklarade fiender. Det rekommenderas starkt för dig. göra din sexkarta.
 • Om du har Solen i Vågen Solen i Väduren gör vad vi kallar en spänningsaspekt (opposition) med din sol, vilket innebär att du har en viktig inlärningsperiod.
 • Om ni har ett kärleksförhållande kan ni planera utflykter så att ni kan ha en första dejt där ni kan motivera varandra, göra något för första gången tillsammans eller till och med idrotta.
 • Och om du inte är i ett förhållande är det bästa tillfället att förstå vad det här området betyder för dig: hur mycket trycket från samhället kan påverka dig eller hur mycket utmaningarna med att vara i ett förhållande kan skapa rädsla.
 • Om det finns relationer som är utmanande i form av bråk etc., försök att skapa utrymme för att lyssna på den andra personens sida av historien.

SKORPION

 • Om du har Ascendenten i Skorpionen Solen i Väduren belyser det område av ditt liv som handlar om arbete, rutiner och hälsa.
 • Om du har Solen i Skorpionen , Det kan vara mycket intressant att lära sig hantera sin egen kraft, ilska och impulsivitet.
 • Förslaget är att du ska börja träna dagligen för att bli lugnare och lättare i vardagen, lära dig att hantera intensitet bättre och ha mer tålamod med tempot hos människorna runt omkring dig.
 • Finns det några beroenden eller tvångshandlingar som inte gör dig så mycket nytta? En sundare och mer balanserad rutin kan hjälpa dig att ta itu med dem.
 • Eftersom Väduren handlar om kroppsrörelse, motivation och energi kan du kanske vakna tidigare för att träna eller ta en lektion i en sport där du kan röra på kroppen. Har du tänkt på att Hur man gör yoga hemma? Lär dig här!

VÄGTAREN

 • Om du har Ascendenten i Skytten Solen i Väduren 2022 belyser det område i ditt liv som handlar om självuttryck, kreativitet, barn, fritid, nöje och det inre barnet. göra din sexkarta.
 • Om du har Solen i Skytten Solen i Väduren gör vad vi kallar en flytande aspekt (trine) med din sol, vilket innebär att detta är en mycket gynnsam tid för ditt väsen.
 • Det här är en bra tid för att förstå de situationer i din barndom som påverkade ditt inre barn så att du kan hantera ditt mod, din motivation och dina initiativ. Så här kan du omfamna ditt inre barn och bli mer självsäker!
 • Ditt förhållande till njutning och din självkänsla stärks också. Det kan vara intressant att stanna upp och analysera hur mycket ruset påverkar dig och hur mycket du har kunnat uppleva stunder som verkligen motiverar dig, där du känner att du kan stå upp för dina intressen.

CAPRICORN

 • Om du har Ascendenten i Stenbocken Solen i Väduren belyser det område i ditt liv som handlar om dina förfäder eller den person som gav dig näring, familj, hem, hemland, psykologiska och förfäders rötter.
 • Om du har Solen i Stenbocken Solen i Väduren 2022 gör vad vi kallar en spänningsaspekt (kvadrat) till din sol, vilket innebär att du har en viktig inlärningsperiod.
 • Vad sägs om att bjuda på en speciell lunch eller middag för familjen eller att se över hur väl du har lyckats balansera impulsivitet med behovet av att försvara dig själv?
 • Lär dig lite mer om icke-våldsam kommunikation (se mer här!) Om du delar med dig av denna kunskap till de människor som bor tillsammans med dig eller din familj kan det hjälpa dig att bygga upp ännu sundare miljöer för utbyte, med mindre auktoritärt styre och mer diplomati.

VATTUMANNEN

 • Om du har Ascendenten i Vattumannen Solen i Väduren belyser det område i ditt liv som handlar om kommunikation, tankar, syskon, släktingar, grundutbildning och korta pendlingsavstånd, praktisk religiositet.
 • Om du har Solen i Vattumannen , solen i Väduren 2022 gör vad vi kallar en flytande aspekt (sextil) med din sol, vilket innebär att du drar nytta av den här perioden.
 • Om du har syskon och det finns några samtal eller åtgärder som ni kan vidta för att förbättra er relation, är det här säsongen!
 • Det är också viktigt att se över ditt förhållande till sociala medier, hur mycket du har använt detta utrymme för att uttrycka dina politiska och sociala ideal på ett sunt och innovationsdrivet sätt.
 • Det är också intressant att definiera hur man kan göra något som förändrar samhället.
 • Om du arbetar med sociala medier kan det vara ett bra tillfälle att fundera på hur du kan bidra med mer modernitet, information och den revolutionära anda som denna del av ditt liv kräver.

FISK

 • Om du har Ascendenten i Fiskarna Solen i Väduren 2022 belyser den del av ditt liv som handlar om pengar, personligt värde, materiella ägodelar, komfort och investeringar.
 • Om du har Solen i Fiskarna Det är mycket viktigt att lära sig hur man hanterar sin motivation och hur mycket man kan göra för att förverkliga sina drömmar.
 • Det här är tiden för att söka efter rikliga möjligheter, och inget är bättre än att kombinera detta med entreprenörskap och pionjärskap. Ännu mer med "pengarnas hus" i Väduren behöver motivation och ledarskap vara starka punkter för dig.
 • Vad sägs om att studera mer om ekonomisk förvaltning och hur du kan bli så oberoende som möjligt när det gäller att hantera din ekonomi - och framför allt - minska impulsiva utgifter? Här kan du läsa mer om hur du hanterar pengar.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.