Tarot: innebörden av den mystiska "Lovers".

Douglas Harris 30-05-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: skönhet, ömhet och delikatess
  • Skäl: tvivel, ångest och obeslutsamhet

VEM ÄR DU?

Du är en kärleksfull, känslig, obeslutsam och osäker person. Trots att det finns så mycket godhet inom dig så äter tvivlet upp dig. Någon som är så kärleksfull och söt att du ändrar dig - och dina känslor - absurt ofta. Trots det är du en beundransvärd person och extremt fäst vid skönhet. Med ett raffinerat estetiskt sinne bestämmer du riktningen i ditt liv genom vackra bilder, vackraDet är intressant att leva i en värld som din, full av glamour och harmoni, men det är dags att bygga ditt slott av glädjeämnen med attityder som styrs av det verkliga livet, på fast mark.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Låt inte livet vara en ständig "kärlekshistoria" - detta är ett av de goda råd som Tarot ger dig nu. De affektiva dagdrömmarnas labyrint måste undvikas till varje pris, för det är först då som du kommer att ha klara idéer om livet. Existentiella tvivel följer med dig, men många av dem löses när du gör val som baseras på nuet och framtiden.Livet är faktiskt nu! Tänk mindre och välj snabbare.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.