Vad barnens tecken avslöjar om deras beteende

Douglas Harris 02-06-2023
Douglas Harris

Barnens tecken representerar egenskaper som kan återspeglas i de små barnens beteende. Och egenskaperna hos varje soltecken kan inspirera dig att utbilda dina barn - och barnbarn, brorsbarn, systrar, gudbarn med mera.

Det är värt att komma ihåg att alla människor är mycket mer än ett enda tecken, så för att lära känna ett barn på djupet är det viktigt att göra din egen Karta för barn (prova här) .

Men här är några ledtrådar från soltecken och ascendenttecken Om du inte vet vad de är, kan du bara gör den kostnadsfria astrologiska kartan här hennes.

ARIES

Det ariska barnet är fullt av energi och vitalitet och älskar att ge sig ut på stora äventyr.

De som ansvarar för att uppfostra en aryan bör dock vara medvetna om deras orädda natur, som för det mesta ignorerar faror. Därför är det idealiska att barnet uppmanas att vara försiktigt i vissa situationer.

En annan viktig lärdom för den lilla ariern är förmågan att dela med sig av sina leksaker till sina vänner, till exempel.

Väduren är ett tecken som gillar att föreställa sig att universum kretsar kring sig själv. Här kan du se hur varje tecken ser ut!

TOURO

Lugna, små Taureans är vanligtvis mer känslomässigt stabila än andra barn i samma ålder. Detta beror på att Taurus föredrar att fokusera sina önskningar på mycket specifika intressen.

Därför är det möjligt att de små i det här tecknet kan bli fästade vid en enda leksak, vän eller aktivitet, till exempel.

Eftersom de är mycket envisa kan de visa ett visst motstånd mot nyheter, men allt du behöver göra är att ha tålamod och respektera den långsammare tid som den lilla tar för att acceptera nya situationer.

GEMINI

Förvänta dig inte att tvillingbarn ska nöja sig med ytliga svar varje gång du frågar dem något, på grund av deras medfödda nyfikenhet. Färdiga tal fungerar inte för detta lilla geni som redan i unga år visar intresse för allting.

I det här fallet bör föräldrar och vårdnadshavare ha tålamodet att ge långa förklaringar till den rastlösa tvillingen och lära honom att vara mer praktisk.

Å andra sidan är det ett tecken på att tråkigheten är långt borta om man har en sådan liten person hemma. Han kan få vuxna att reflektera över ämnen som de kanske aldrig varit nyfikna på.

Eftersom Tvilling är ett föränderligt lufttecken är det intressant att dekorationen i det här barnrummet ändras från tid till annan. Lär dig här om Feng Shui för barn: hur du tar hand om barnens energi. .

CANCER

Den person som ansvarar för att uppfostra ett cancerskt barn kan förvänta sig att få mycket ömhet från denna lilla person, som är mycket delaktig i familjesammanhang.

Kräftans klängande beteende kan dock innebära svårigheter att bryta sig loss från familjen och söka sitt eget oberoende.

Att lära sig att klara sig själv är en läxa som den här lille måste lära sig, även om han till en början visar rädsla eller osäkerhet när det gäller att hantera nya situationer.

Precis som krabban som symboliserar tecknet drar sig kräftbarnet vanligtvis tillbaka i sitt skal innan det satsar på nya aktiviteter. respektera tiden för denna lilla infödda - Läs mer här .

LION

Lejonbarnet föddes för att dra till sig uppmärksamhet och stå i centrum för uppmärksamheten. Om du är ansvarig för en sådan liten person kan du förbereda dig på att uppleva stunder av stor glädje tillsammans med denna generösa infödda person.

Det är dock viktigt att lära dem att varje person har sitt eget värde och kan vara speciell på sitt eget sätt. Dessa små barn tror ofta att de är de enda som förtjänar beröm.

En annan sak som du bör tänka på när du uppfostrar en lejon är att visa honom vem som bestämmer i hemmet. Det är trots allt lätt för dessa små att stjäla andras troner och regera ensamma hemma.

Liksom alla barn i eldtecken måste de lära sig att respektera gränser. Här hittar du tips om hur du sätter gränser när du uppfostrar dina barn. .

VIRGO

Jungfrubarnet är till synes blygt, men har en intensiv förmåga att observera alla människor och situationer runt omkring sig. Eftersom han visar ett tidigt intresse för forskning och intellektuell verksamhet är det viktigt att de som ansvarar för hans utbildning stimulerar denna tidiga sida.

Den här lilla är alltför krävande, så det är värt att försöka ersätta kritik mot honom med entusiastisk uppmuntran. Det är värt att komma ihåg att Jungfrun lever bättre i kontakt med naturen än i mycket urbana miljöer.

Om du bor i staden, vad sägs om att ta med barnet på en promenad i parken eller djurparken? De kommer att känna sig uppfriskade!

Om du vill ge en present till den lilla Jungfruflickan, tänk på intellektuellt stimulerande leksaker, för hon är mycket krävande! Här är några tips från numerologin för att få rätt gåvor. .

VÅGEN

Vågenbarn tål inte onödiga gräl, så det är viktigt att de ansvariga inte uppmuntrar till hemmabråk av dumma skäl eller utsätter den lilla för oenighet.

Barn som älskar harmoni kan själva visa vuxna hur man kan finna förståelse i konfliktsituationer.

En annan vacker egenskap hos en Librian är förmågan att se andra människors verkliga önskemål. Av den anledningen kan din lilla person lätt relatera till alla typer av människor och ha vänner som avgudar honom och beundrar hans förmåga att dela med sig av det han har.

SKORPION

Skorpionbarn är mycket intensiva redan i unga år och kan anta ett "allt eller inget"-beteende som inte är lätt att hantera.

Dessa små barn älskar och hatar utan att det är svårt för dem att ha en likgiltig relation till människor.

Eftersom de är svartsjuka och possessiva är det viktigt att de som är ansvariga för deras uppfostran lär dessa infödingar konsten att vara måttfulla så att de lär sig att slappna av och vara mindre misstänksamma.

Försök inte heller att dölja något för det här skarpsinniga barnet. Redan i unga år känner det lilla Skorpionbarnet av vad folk känner. Eftersom han dras till mystik är gissningslekar en bra presentidé för det här barnet.

VÄGTAREN

Skyttens barn är husets glädjeämne. Det är en godhjärtad och rörlig person som inte tycker om begränsningar och restriktioner.

Skytten behöver stora utrymmen för att kunna förverkliga sitt behov av att leva stora äventyr. Den största utmaningen för vuxna som lever med den här lille är att visa honom att det inte är möjligt att göra allt han vill eller att åka överallt dit han skulle vilja åka.

Dessutom måste den här individen noggrant lära sig vikten av disciplin. Eftersom små skyttar tror att livet är en fest måste de lära sig vikten av att ta på sig plikter och skyldigheter.

CAPRICORN

Det intryck som de som ansvarar för en ung Capricornian kan få är att barnet har fötts mycket äldre och förstår behovet av att ta ansvar och skyldigheter.

Den lilla bör dock stimuleras att leva fritid och njuta av sin barndom. Att leka, slappna av och hålla sig borta från bekymmer som inte är lämpliga för deras ålder är redan en bra början.

En annan aspekt av Capricornian är svårigheten att hantera känslor. Att gråta inför främlingar kan till exempel orsaka förlägenhet hos det här barnet.

I ett försök att dölja sin djupa känslighet kan den lilla Stenbocken visa upp en viss kyla i sitt beteende.

VATTUMANNEN

Den lilla vattumannen är kreativ som ingen annan och har förmågan att se bortom barn i andra tecken. Det är som om han har lättare att föreställa sig framtiden.

Vattumannen har haft humanitära ideal sedan barnsben och vet hur viktigt det är att dela med sig och tänka på allas bästa. Därför är det vanligt att han har vänner av de mest olika slag.

De som är ansvariga för den lilla barnens utbildning bör vara medvetna om den naivitet som infödingarna kan uppvisa. I detta avseende är det grundläggande att barnen lär sig att bättre hantera livets praktiska verklighet.

Syftet är att förhindra att den lilla vattenmannen blir besviken när han inser att hans halvt galna idéer inte alltid får plats i den hårda värld vi lever i.

FISK

Låt dig inte luras av den distraherade hållning som Fiskarnas barn kan uppvisa. Den mest känsliga lilla i zodiaken kan ta emot omgivningens energi och uppfatta allt som händer runt omkring honom/henne.

Eftersom den identifierar sig naturligt med offren är den utrustad med stor tillgivenhet och medkänsla för andra. De ansvariga bör lära den att inte låta sig utnyttjas eller luras av människor med onda avsikter.

Men även när han blir besviken försöker Fiskaren att inte bli upprörd utan fortsätter med sin goda vilja och vänlighet.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.