Vad ligger bakom ilskan?

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

Innehållsförteckning

Många gånger reagerar vi oproportionerligt på olika situationer i vårt dagliga liv. En enkel fråga som vi får vid ett "olämpligt" tillfälle kan ge ett överstruket svar, utan någon koppling till frågans ursprungliga innehåll. Och vad är det som avgör vad som är olämpligt för oss?

Det är nödvändigt att titta lite djupare på våra känslor och reaktioner. Att vakna upp på dåligt humör efter en god natts sömn kan ha en viss betydelse. Irritation kan vara relaterad både till fysiska problem (hormonförändringar, trötthet, blodbrist, obalans i kroppen, psykisk stress) och till mer allmänna situationer (överarbete, missnöje med något specifikt faktum),depression, ilska över frustrerade handlingar och planer...).

Som du kan se är irritation och dåligt humör symptom på en större manifestation. De är dina allierade och kommer för att varna dig när något inte fungerar bra. Det är som feber, som visar att kroppen kämpar mot en trolig infektion. Du behandlar inte febern, utan det som orsakar den. Det är samma sak med irritation. Så det är ingen idé att bara lyssna på de optimistiska budskapen: "lugna ner dig", "detLivet är vackert", "le", "det finns människor som har det mycket sämre än du". Parametern för varje erfarenhet är personens egna erfarenheter och inte andras. Det är grundläggande att personen inför den ständiga irritationen stannar upp och gör en modig analys av sin historia. Något rör sig inte i en tillfredsställande riktning, var säker på det.

Ironi och dålig humor maskerade

För det mesta är irritation kopplad till ilska, som i sin tur är kopplad till ett frustrerat projekt, en handling som inte kunde genomföras eller en attityd som inte stämmer överens med viljan. Ilska är resultatet av en process som sker på ett annat sätt än vad vi vill, vilket leder till att den ursprungliga önskan kvävs. Den kan komma och gå, döljas av ironi och dålig stämning, varaförknippas med emotionellt minne och instinkter.

Faktum är att för att det dåliga humöret ska gå över måste vi sluta fred med det förflutna, med det som inte gick enligt planerna. Och därifrån göra nya val. Ju mer medveten du är om dina val, desto mindre kommer ilskan att påverka dig. Du får inte göra val som baseras på andra människor, utan val som du har råd med. Därför är valen avRelationer är svåra och vi måste alltid komma ihåg att vårt projekt har en gräns för att agera, vilket är den andres val.

Irritation är också ett av de första symptomen på depression, när vi förlorar glädjen att leva. Vårt dagliga liv blir i strid med vår själ, som inte längre verkar finna glädje och nöje i det som händer, så allt börjar bli tråkigt och grått och utan perspektiv. Det är bäst att springa innan djup sorg sköljer över hjärtat och sinnet. Så när du identifierar enInnan insekten blir ett monster, sök medvetenhet, acceptans och omvandling.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.