2022 års färg: förstå årets energi och lär dig att använda den.

Douglas Harris 01-06-2023
Douglas Harris

Färgen för 2022 är indigoblå. Denna ton väljs i enlighet med årets energi. I numerologin är 2022 det universella året 6 (2+0+2+2+2=6), ett nummer som ber dig att noga undersöka ansvar och familjefrågor. Och nummer 6 representeras i kromoterapi av indigoblått.

Indigoblå hjälper till att väcka ett brett medvetande och ger större förståelse för livssituationer. 2022 ger lugn, ro, avslappning av kropp och själ, hjälper till att rensa bort tvångstankar och destruktiva tankar och bearbeta skuldprocesser.

Skuldkänslor är en självaggression och främjar känslomässig obalans. Skuldkänslor ger upphov till en så stark känsla att de får oss att se verkligheter som bara existerar i vårt sinne, vilket ger upphov till bedömningar och krav som i förlängningen kan leda till sjukdomar.

Eftersom indigoblått breddar vår förståelse av livets fakta hjälper det till att ge energi till perceptionsorganen: ögon, öron och näsa.

Upptäck nyårets färger här att använda vid årsskiftet och under hela 2022 och se här hur du beräknar ditt personliga år 2022 .

2022 FÄRGBETYDELSER

O blå hjälper till att balansera vår Frontala chakrat som ligger mellan ögonbrynen.

Blått har många terapeutiska egenskaper och har en lugnande, smärtstillande och bakteriedödande effekt, samt renar och rensar kroppen från orenheter.

Det verkar främst på nervsystemet och minskar hjärtslagen, vilket är utmärkt när personen uppvisar takykardi och ångestsyndrom .

HUR MAN ANVÄNDER FÄRGEN 2022

Ett sätt att arbeta med färgen indigoblått är i Kläder och tillbehör. för att känna fördelarna under hela dagen.

Ett annat tips är att göra vatten med solenergi. Använd det i fjorton dagar. Förutom solens energigivande strålar kan du njuta av följande fördelar Kromterapi .

A glasets blå färg indigo arbetar med energibalans, intuition, skydd, rengöring och rening av miljöer samt med att utvidga medvetandet.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.