Horoskop för mars 2022: Prognoser för alla tecken

Douglas Harris 04-06-2023
Douglas Harris

Månaden som markerar det astrologiska nyåret har börjat, för när solen går in i Väduren den 20 mars börjar ett nytt år astrologiskt sett. Så ta del av alla tips i mars 2022-horoskopet för ditt tecken och din ascendent och gör dig redo att leva denna intensiva månad.

Intensivt eftersom året inte bara börjar i mars för astrologin, utan även Venus och Mars står i linje med varandra - vilket kan indikera spänningar i relationer (oavsett om de är affektiva, familje- eller yrkesmässiga).

Horoskop för mars 2022: läs ditt tecken och din ascendent

För att du ska kunna planera din månad bättre kan du, efter att ha sett horoskopet för mars 2022, läsa ditt Personare Horoskop här - en gratis och personlig analys eftersom den analyserar dagens himmel och ditt horoskop samtidigt och ger dig förutsägelser som kommer att fungera i ditt liv.

Den har också Dagligt horoskop på Personare så att du kan se de astrologiska budskapen för ditt tecken och din ascendent varje dag!

VÄRLDEN i mars 2022

Anpassningen mellan Venus och Mars har en betydande inverkan på livet för människor i Vädurens tecken från och med den 7 mars och framåt, vilket utlöser ett flöde av passionerade energier när det gäller ambitioner och mål. Det är som om Väduren i mars 2022 får en injektion av adrenalin, vilket ökar entusiasmen och för dig närmare andra klasser med vilka det kommer att vara möjligt att dela mål.Under sista veckan i mars går Saturnus in i denna linje mellan Venus och Mars, vilket indikerar att du kan stärka dina åtaganden med dem du älskar, oavsett om det handlar om vänskap eller dejting. Nymånen i Fiskarna inträffar natten till den 2 mars. Detta innebär att mars också är en månad då du kan försöka lära känna de sabotage som finns i ditt liv och dina relationer bättre.Det bästa du kan göra är att undvika den arga reaktionen och försöka förstå varför personen ställer sig själv i vägen. Det viktigaste är att identifiera de inre saboterande faktorerna: vad inom dig stoppar flödet av utveckling? Det är också värt att komma ihågMånga Vädurar fyller år i mars, så det är en bra idé att kolla din solrevolution här.

TOURUS i mars 2022

Taurus i mars 2022 kommer att ha en första fjortondagarsperiod som präglas av spänningen mellan Saturnus och Uranus.Medan Uranus driver på för nyhet, förändring och kreativitet, kommer Saturnus med motsättningar till dessa tendenser.Till exempel kan människor på jobbet komma med kritik om vad de anser vara "för djärvt".Du måste ha lite intelligens och tålamod för att hantera detta.Från och med den 7:e kommer Venus och MarsDet finns en större vilja att få saker att hända, även om det finns människor eller byråkratiska problem som hindrar det fria flödet av kreativa idéer. Ha tålamod och förvänta dig inte snabba resultat. Tänk på att saker och ting kommer att hända under en längre tidsperiod. Månadens nymåne inträffar på kvällen den 2 (se här för den fullständiga månkalendern 2022) och harSe upp för känslomässiga svängningar den 7, 8, 14, 15, 21, 22 och 28 när månen och Uranus bildar kraftfulla och spända vinklar.

GEMINI i mars 2022

Mars månad tenderar att vara underbar för tvillingmänniskor. Om du kan resa är det ännu bättre, tack vare att Venus och Mars står i linje med varandra från den 7:e. Resor är ett roligt äventyr och du kan träffa mycket intressanta människor. Intensiva politiska, religiösa eller ideologiska diskussioner kan också äga rum den här månaden. Tvillingarna i mars 2022 kan ha professionella möjligheter,Chansen till personlig utveckling i karriären är enorm, med möjlighet till inbjudningar och sensationella dörrar som öppnas. Var uppmärksam på de kontakter som uppstår i samband med nymånen, som infaller den 2 mars. Mellan den 11 och 27 mars gynnar Merkurius möten och ömsesidig hjälp på jobbet,Nya kontakter och studier förbättrar dina karriärmöjligheter. Dra nytta av att månaden är full av professionella möjligheter och förstå bättre hur du kan utvecklas i din karriär genom att känna till din Midheaven.

CANCER i mars 2022

Den första veckan ger de passionerade kvaliteterna från Venus och Mars, vilket stimulerar det affektiva livet hos Kräftan i mars 2022. Med Solen och Jupiter i linje är de första 20 dagarna av månaden också utmärkta för resor. Men du måste vara försiktig med dina besparingar så att du inte spenderar vad du inte har. Mars månads måndag inträffar den 2, vilket stimulerar dina sökningar.Månadens ton är att du söker efter meningen med livet och det är fullt möjligt att du hittar nya motiv och skäl för din existens, vilket kan ge dig en mer positiv syn på dina problem. Från och med den 21 mars börjar den astrologiska cykeln att gynna frågor.Koncentrera dig därför på utflykter, resor och nöjen under månadens första fjorton dagar och låt de sista tio dagarna vara till för att ta på dig och organisera ansvar. Du kan dra nytta av detta och lära känna ditt professionella astrologiska horoskop här.

LION i mars 2022

Mars månad är en av årets bästa månader för kärlek för dig som är Lejon. Under månadens första dagar gynnar Merkurius lyssnande i relationer. Från och med den 7:e dagen är Venus och Mars i harmoni och kärlek och sex ökar. Det är ett utmärkt tillfälle att intensifiera affektiva och erotiska relationer. Under månadens sista tio dagar stimuleras fasta åtaganden och fasta relationer på grund avAllt ni kan göra för att komma ut ur era rutiner - helst som ett par - kan vara utmärkt. Om du är född mellan den 8 och 17 augusti vilket år som helst, se upp för att förlora energi och vitalitet på grund av Saturnus opposition mot solen. Sov ordentligt, ät bra och överbelast dig inte. Om du är född den 7 augusti eller tidigare, kommer du förmodligen att känna digÅterhämtning av din vitalitet, som inte har varit så bra på sistone. Ta chansen att lära dig mer om energiterapier tillsammans med specialisterna på Personare.

VIRGO i mars 2022

Jungfrun i mars 2022 har chansen att föra viktiga samtal, oavsett om det är med vänner, kärlekspartners eller yrkesverksamma, främst på grund av nymånen den 2 och Merkurius' opposition till Jungfrun mellan den 11 och 27, vilket garanterar öppenhet och förståelse. Den 17 och 18 kan dock små kontroverser och argument uppstå som snabbt kan lösas.Akta dig för faror relaterade till överdrifter, som att äta för mycket, spendera för mycket eller göra för många saker samtidigt på grund av anpassningen mellan Solen och Jupiter som bildar opposition till Jungfrun under de första 20 dagarna i mars, vilket gör dig uppmärksam på farorna med överdrifter, vare sig det gäller mat, ekonomiska utgifter eller till och med saker att göra. Saturnus fortsätter att påverka dina rutiner,Du kan följa denna astrologiska rörelse i ditt liv i ditt horoskop Personare. Varje tillfälle till fritid bör utnyttjas väl! Du kan vara mer känslig, behövande och sårbar dagarna 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 29 och 30. Försök att inte fatta förhastade beslut.

Vågen i mars 2022

Mars har en speciell smak av kul, nöje och festlighet för Vågen, tack vare Venus' anpassning till Mars. Efter den 21:a kommer Solen in i bilden och stimulerar klargöranden i kärleks- eller affärsrelationer. Allt som var dåligt utarbetat, kvävda känslor, meningsskiljaktigheter som inte uttryckts tidigare, kan komma upp till ytan. Nymånen är ett fantastiskt ögonblick för Vågen.Det är också möjligt att få nya visioner om gamla problem. Det som verkade vara olösligt kan visa sig vara överkomligt. Dagarna 4, 5, 11, 12, 13, 25 och 26 kan du känna mer känslomässiga svängningar. Ta ett djupt andetag och ha inte bråttom att lösa något. Här är en bra meditation mot ångest.

SKORPION

Mars tenderar att vara en relativt lugn månad för dig som är Skorpion. Anpassningen mellan Merkurius och Saturnus under de första 15 dagarna gynnar inhemska organisationer och små reformer i hemmet. Mellan den 11:e och 27:e är intellektuella aktiviteter och hobbies perfekta! Mars är en månad för intellektuell fritid, spel, mer intima saker med några få utvalda personer - inte fester, fester ochMellan den 19 och 24 tyder anpassningen mellan Merkurius och Jupiter på mycket stimulerande sociala aktiviteter i intellektuella termer. Utnyttja dem! Köp och försäljning av saker, undertecknande av kontrakt och affärer är gynnsamt. Den 7 och 8 kan användas för att upprätta viktiga dialoger med dina intima relationer, oavsett om de är romantiska eller professionella. Hinder ochMindre svårigheter kan uppstå den 19:e och 20:e, men du kan vända på saker och ting den 21:a, 22:a och 23:e. Månaden avslutas med dagar som sannolikt kommer att vara trevliga och roliga: den 29:e, 30:e och 31:a lovar festligheter. Följ det dagliga horoskopet för Skorpionen här och dra nytta av astrologiska tips.

VÄGTAREN

Fram till den 10:e genomgår du som befinner dig i Skytten en Merkuriuscykel som gynnar början på nya kurser, studier, läsning, kortare resor, utflykter och allt som gör att du kan komma ut ur rutinen. Mars är en bra månad för flirt, särskilt från den 7:e, med en anpassning mellan Venus och Mars. Ja, kärleksfulla frestelser kan också inträffa. Hur du hanterar dessa frestelser beror påOm du vill flytta till ett större eller bättre ställe ska du dra nytta av det, eftersom mars är en period som stimulerar forskning och identifiering av önskvärda platser, vilket innebär att flytten inte nödvändigtvis kommer att ske den här månaden. Dessutom gynnar nymånen den 2:a bostadsförändringar, såsom renoveringar och rumsomvandlingar. Om du är född mellan den 3 och 16:eI december varje år ska du vara försiktig med att spendera för mycket pengar av ren impulsivitet.

CAPRICORN

Venus, Mars och Pluto står i linje med Stenbocken under de första sex dagarna i mars. Det kan bli mer erotisk och sexuell intensifiering, särskilt om du är född efter den 10 januari vilket år som helst. Kåtheten manifesterar sig starkt och du kan till och med kanalisera den till fysiska aktiviteter. Din viljestyrka, drivkraft, kampförmåga och vilja att göra svåra förändringar ärFrån och med den 7:e flyttas fokus till ditt ekonomiska liv, en utmärkt tidpunkt för att ge en boost till materiella erövringar och förbättra ditt sätt att hantera pengar. Från och med den 2:a, i samband med nymånen, kan du dra nytta av nya kontakter som kan vara fördelaktiga för ditt yrkes- eller studentliv. Från och med den 11:e föreslår Merkurius snabba resor eller sociala evenemang där det är möjligt attTräffa nya människor som kan ge dig stora möjligheter. Den 25 och 26 är månadens höjdpunkter med stora chanser till nya projekt och initiativ.

VATTUMANNEN

Mars är en av de viktigaste månaderna för Vattumannen. Den 6 mars går Mars in i ditt tecken (och stannar till första halvan av april). Denna rörelse sker i genomsnitt bara vartannat år. Mars i Vattumannen förstärker viljestyrkan avsevärt, så detta är en exceptionellt bra månad för att ta itu med problem och klara av svåra uppgifter. Din vitalitet och fysiska disposition ökar - bra förSom en bieffekt kan du känna dig mer aggressiv. Under den andra fjortonårsperioden är Uranus kvadrerad med Mars, och det finns risk för olyckor och incidenter som involverar vassa, explosiva eller elektriska material. Venus går också in i Vattumannen den 6:e, vilket innebär att den är i linje med Mars under hela månaden, vilket är mycket bra för kärleken.

FISK

Jupiter tillbringar en säsong i ditt tecken (vilket bara händer vart 12:e år) och den här månaden står planeten i linje med solen, vilket är exceptionellt bra för de flesta fiskarna. Horisonter vidgas och dörrar öppnas. Det liv du levde tidigare minskar inför möjligheterna.Från den 10 till den 27 går Merkurius in i denna linje och intensifierar intellektuell verksamhet och kommunikation. Om du gör det bästa av det kan mars bli en av de bästa månaderna 2022 för dig. Lycka, oväntad hjälp, viktiga initiativ och betydelsefulla kontakter bör inträffa den här månaden så att du kan stödja människor som har det svårt. Kärleken kan ställas på undantag. KonfigurationerAstrologiska datum skadar inte dem som redan är i ett förhållande, men de är ogynnsamma för början av nya förhållanden. Var försiktig med datum där känslomässiga svängningar kan förekomma: 9:e, 10:e, 16:e, 17:e, 23:e och 24:e.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.