Hur man kommer över sitt ex? En energisk skilsmässa hjälper till att lösa kärleksaffärer.

Douglas Harris 06-09-2023
Douglas Harris

Känner du till den där personen som du har varit separerad från i evigheter, men som ändå envisas med att dyka upp i dina tankar? Eller om du är i ett förhållande och har funderat på att separera flera gånger, men du kan inte hålla fast vid denna önskan och du återkommer alltid till ditt beslut?Hur kan du glömma ditt ex om något hindrar dig från att släppa taget om den andra personen?

I dessa fall finns det förmodligen flera faktorer som förenar er och det är viktigt att titta närmare på varje enskilt fall för att förstå det. I ThetaHealing tittar vi närmare på tankar och tal, till exempel:

  • "Slut är svårt"
  • "Jag kanske ångrar mig"
  • "Jag har ett ruttet finger för relationer"
  • "Jag kommer inte att hitta någon som är bättre för mig"
  • "Han/hon behandlar mig illa, men han/hon håller mig åtminstone sällskap."
  • "Jag vet inte hur man lever ensam"
  • "Jag är beroende av honom/henne för att överleva"
  • "Alla intressanta personer är engagerade."

ThetaHealing riktar blicken mot känslor

Det är vanligt att man hittar fall där människor rättfärdigar det faktum att de fortfarande är tillsammans för att inte orsaka lidande för sina barn, till exempel: "Min son led så mycket de andra gångerna vi försökte separera", säger de. Det kan uppstå ånger: "Jag borde ha separerat tidigare, när jag var yngre".

Tankar och känslor som dessa genererar energetiska krokar, som uppstår när det finns en känslomässig koppling till den andra personen. När du känner ilska, hat eller tvångsmässig kärlek till någon kan ett energiband skapas mellan er i olika grad av djup. Om det finns en mycket intensiv koppling blir det extremt svårt att separera utan att något görs på emotionell och känslomässig nivå.energi.

Vi tror ofta att det tar lång tid att bryta ett band. Den goda nyheten är att det inte behöver vara så! Oönskade band kan brytas snabbt om det är personens val.

När någon kommer till mitt kontor eller på nätet med denna fråga gör jag ett djupt arbete för att ändra begränsande övertygelser till befriande övertygelser som "Jag kan vara lycklig med en annan person", "Jag förtjänar ett lyckligt förhållande", bland annat. Förändringar i känslor görs, lär personen hur det känns att leva utan att känna skuld, utan att känna ilska, att förlåta sig själv.samma.

Förutom processen för omvandling av övertygelser utförs också energetisk skilsmässa. Detta är en extremt viktig teknik där den energi som förbinder två personer upphävs, om den person som får hjälp så önskar. Alla dessa processer utförs under en session där terapeuten använder olika tekniker inom ThetaHealing för att identifiera och upphäva det energetiska bandet, t.ex. avläsningar.intuitiv, grävning (teknik) för att hitta de grundläggande övertygelserna, energetiska tester, bland annat.

Energetisk skilsmässa: mot frihet

Som exempel på resultatet av dessa processer kan jag berätta om en klient som köpte ett hus tillsammans med sin fästman, men som separerade före bröllopet. Huset hade varit till salu i fem år och ingen köpare var intresserad. Hon kom till mig i det ögonblicket.

Efter 25 dagar av tjänsten där vi arbetade med övertygelser, känslor och energetisk skilsmässa skickade hon mig ett meddelande där hon tackade mig för tjänsten och sa att hon mådde mycket bra, eftersom hon djupt i sitt hjärta kände avbrottet i kontakten med sin före detta pojkvän. Hon sa också att huset hade sålts. När jag skrev den här artikeln kontaktade jag henne och frågade om hon ville ha tillåtelse att kommentera fallet, hon svaradeatt han gjorde det och informerade mig om sitt liv:

"Jag är mycket tacksam för din behandling, det var en vattendelare för mig, det var det som saknades! Idag ser jag hur mycket jag har omsorg och tillgivenhet för min pojkvän, något som jag inte hade med mitt ex. Jag ser att det som förenade mig med mitt ex var rädslan för att vara ensam, det var inte att gilla. Wow, jag kan bara tacka dig, idag är jag med en mer mogen kille, det är en annan nivå.Jag är väldigt glad". .

Många gånger tror vi att det tar lång tid att lösa ett kärleksband, vi lider i månader, år och till och med årtionden av separationer och svek. Den goda nyheten är att det inte behöver vara så här! Oönskade band kan lösas upp snabbt om det är personens val. Och du, vad väljer du?

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.