Solen i Lejonet 2022: hur ditt tecken kan njuta av perioden

Douglas Harris 06-07-2023
Douglas Harris

Ingången till Solen i Lejonet 2022 Solen, som faller exakt klockan 17.06 denna fredag (22/7), kommer för att lysa upp livet för oss alla, det vill säga människor i alla tecken! Lejonet styrs ju av solen.

Lejonsäsongen följer Kräftans säsong, det vill säga efter att ha lärt sig hantera vår tillgivenhet och känslomässiga trygghet, Det är dags att kontrollera om vi har lyckats styra dessa lärdomar mot vår självkärlek. .

Lejonet är ett fast eldtecken , Den talar också om vårt uttryck, vår personliga identitet och vårt ego, liksom om entusiasm, passion, briljans, lojalitet, stolthet, personlig makt, generositet, styrka och erkännande.

Om du har Solen i Lejonet är du i din säsong av Solrevolutionen Ditt nya år får en särskild karta som visar trender och utmaningar för denna nya fas!

Försiktighet under Solen i Lejonet 2022

Faran den här säsongen, som pågår till och med den 23 augusti. är överdriven självhävdelse, som kan hända när vi försöker skydda oss själva och kompensera för våra fel och osäkerheter. För att du ska kunna följa med när solen går in i och ut ur ett tecken, följ hela den astrologiska kalendern 2022 här!

Man måste också vara försiktig med överdriven upptagenhet av att erkänna andra Precis som ett lejons mane, som ger intryck av att vara större än vad den egentligen är.

Dessutom måste vi vara försiktiga så att vi inte ger oss själva för stor betydelse och tror att världen kretsar kring oss. Balansens väg är återigen den bästa.

Genom att ge oss den betydelse vi förtjänar kan vi glänsa, men utan känslan av att alla har ögonen på oss och väntar på något misstag. .

Nedan följer allmänna tips för att få ut det bästa av säsongen Solen i Lejonet 2022, sedan trenderna för varje soltecken och ascendent. Det är viktigt att du läser båda! Om du inte känner till ditt, gör din gratis astrologiska karta här .

Det bästa av den leoninska säsongen

Allmänna tips för alla människor, oavsett tecken:

 1. Vårt inre barn representerar vår kreativa sida utan den vuxna rädslan för att bli dömd, så det här är den perfekta säsongen för att fokusera på helande av det inre barnet Leta efter foton och fritidsaktiviteter som påminner dig om ditt barn, men även intressanta moment som är direkt kopplade till detta helande. Här hittar du specialister som deltar online och kan hjälpa dig. .
 2. Arbeta med din kreativitet! Du kan till och med göra en slags klippbok (en anteckningsbok eller bok full av urklipp och minnen) som hänvisar till foton och minnen.

  Eftersom avsikten är att arbeta med det inre barnet kan du göra detta med minnen från din barndom. Alla konstnärliga uttryck är tillåtna (teckningar, målningar, skulpturer, mandalas med färg etc.). Syftet är att låta fantasin flöda (på scrapbookpapper eller något annat papper).

 3. Prova en konsultation om självbild eller visuell identitet! I ett försök att motarbeta kulturen att utseendet är det första som gäller försöker många människor hävda för sig själva att "utseendet inte spelar någon roll".

  Men det är mycket svårt att älska sig själv helt och hållet när man inte älskar det man ser i spegeln.

 4. Självkännedom, att förstå vad som gör dig till en unik person och att känna igen dig själv i en bild som välkomnar och på ett säkert sätt uttrycker den du är. Det är möjligt att associera astrologi och stil - här kan du gå kursen om personlig identitet ur detta perspektiv.

Alla tecken under Solen i Lejonet

Även om du inte är Lejon, belyser Solen i detta tecken en del av ditt liv. Med andra ord belyser Solen i Lejonet olika frågor i var och ens liv. För att ta reda på vilken del av ditt liv som Solen belyser just nu, se steg för steg:

 • Få tillgång till Horoskop Personare (Kom ihåg att den är personlig, dvs. du får en förutsägelse som baseras på kombinationen av dagens himmel och ditt horoskop, så den gäller inte för alla människor i samma tecken, utan bara för dig!)
 • Titta på de transiter som du har aktiva, som i bilden nedan.
 • Lägg märke till att personen i exemplet upplever en soltransit genom det 11:e huset. Det är för detta hus som hon kommer att läsa förutsägelserna för Leosäsongen.

Astrologiska transiter är inte samma sak som ditt astrologiska horoskop. Ditt astrologiska horoskop är unikt och ändras aldrig. Det gäller för hela ditt liv! Himlen däremot förändras hela tiden, varje dag. Dagens himmel "talar" med ditt astrologiska horoskop. Det är ditt verkliga horoskop. Och det är personligt. Alla människor i samma tecken kommer inte att uppleva Solen i Lejonet på samma sätt.

Nu när du vet vilket astrologiskt hus solen i Lejonet passerar i ditt liv, får du här några tips för att få ut det mesta av perioden.

SOLENS PASSAGE I DET FÖRSTA HUSET

 • Din fysiska kropp, din yttre personlighet, hur människor uppfattar dig och din självbild är de framträdande temana vid den här tiden i ditt liv.
 • Lägg mycket fokus på aktiviteter där du kan uttrycka din originella, generösa och kreativa sida och din förmåga att glänsa.
 • Reflektera över hur din image stämmer överens med Leos energi, men akta dig för överdrifter. Försök att inse att du inte är en person som visar upp för mycket av rädsla för att inte bli uppmärksammad.
 • Den här perioden kan vara intressant för terapi eller kurser som syftar till självkännedom och självkänsla.
 • Ta hand om din känslomässiga hälsa och din kropp. Gör aktuella läkarundersökningar. Behandla de ämnen och personer som framhäver din osäkerhet i terapi.

SUN TRANSITERAR HUS 2

 • Solen i Lejonet belyser det område i ditt liv som handlar om pengar, personligt värde, materiella ägodelar, komfort och investeringar.
 • Det här är en av de bästa tiderna på året för dig att söka efter rikliga och ekonomiskt expanderande möjligheter.
 • Du kan skicka ditt CV till platser där du drömmer om att arbeta, söka efter befordringsmöjligheter där du är eller en mer konkurrenskraftig lön. Fokusera alltid på att arbeta med kreativitet, självkänsla, essens, personlig styrka, ledarskap och erkännande.
 • Lejonet i pengarnas hus måste vara försiktig så att du inte spenderar på saker för att kompensera för personlig nöd. Försök inte att visa din framgång och vem du är genom pengar.
 • Vad sägs om att studera mer om ekonomisk förvaltning, sparande och investeringar? Eller att söka kunskap om begränsande övertygelser som har att göra med att man inte kan ha en sund självkänsla i förhållande till pengar?

SOLEN PASSERAR GENOM DET 3:E HUSET

 • Kommunikation, tankar, syskon, släktingar, grundskoleutbildning, korta pendlingsavstånd och praktisk religiositet är de teman som solen i Lejonet för in i centrum av ditt liv nu.
 • Om du har syskon och det finns en viss konkurrens i relationen, även om den är omedveten, försök att förstå denna känsla bättre. Försök att fira motivationen i relationen mellan er.
 • Det är också viktigt att utvärdera din kommunikation och dina prestationer på sociala medier. Fundera över om du faktiskt har använt dessa kanaler för att visa upp vad du är bäst på.
 • Om du är beroende av sociala medier på någon nivå är detta en bra tidpunkt för att se över din visuella identitet och ta kurser i marknadsföring och kommunikation. Skapa ett utrymme för att uttrycka dig och visa din kreativitet, ditt ledarskap och din självkänsla. Låt dig själv skina! Det är bra för att hålla föredrag, göra livet, osv.

SOLENS PASSAGE I DET FJÄRDE HUSET

 • Det är det område i ditt liv som handlar om dina förfäder eller den person som gav dig näring, familj, hem, hemland, psykologiska och förfäders rötter som lyfts fram av solen i Lejonet i år.
 • Det här kan vara en bra tid att fokusera på din familj, för att förstå hur du hanterar envishet och behovet av uppmärksamhet. Du behöver förstå vilka utlösande faktorer för de fasthållanden som gör att du agerar på ett bortskämt sätt eller offrar din identitet och briljans för familjens skull.
 • Om möten med din ursprungsfamilj ger upphov till spänningar kan det vara intressant att vänta till nästa månad om det är möjligt. Om inte, undvik att ta upp känsliga frågor.
 • Det kan vara en bra tid att använda din motivation till förändringar och reparationer, för att göra ditt hem ljusare och mer personligt.

SOLENS PASSAGE I DET 5:E HUSET

 • Solen i Lejonet belyser det område i ditt liv som handlar om självuttryck, kreativitet, barn, fritid och nöjen och det inre barnet.
 • Det är trevligt att försöka förstå de situationer i din barndom som påverkade ditt inre barn, för att kunna uttrycka din kreativitet och identitet utan rädsla. Så här kan du ta till dig ditt barn för att få styrka och självförtroende i ditt vuxenliv. Gå igenom foton från när du var barn, försök att sluta fred med den fasen. Försök att komma ihåg hur du vill lämna ditt avtryck i världen.
 • Ditt förhållande till njutning och din självkänsla stärks också. Det kan vara intressant att stanna upp och analysera hur mycket brådska och otålighet - och till och med dominansens energi - kan stå i vägen. Var försiktig så att du inte påtvingar dina önskningar utan att tänka på hur hälsosamma de är.
 • Om du vill starta ett projekt, göra aktiviteter som framhäver din kreativitet eller fokusera på din relation med dina barn (så att de kan vara verkligt originella) är det dags! Ta tillfället i akt att använda din entusiasm för att följa dina drömmar.

SOLENS PASSAGE I DET 6:E HUSET

 • Det är ditt dagliga arbete, dina rutiner och din hälsa som solen lyfter fram under den här perioden av ditt liv.
 • Förslaget är att du ska börja träna dagligen för att få mer självomsorg, självkänsla och kreativitet. Du kan få mycket helande genom att studera och göra en Ayurvedakonsultationer eller . Aromaterapi konsultation .
 • Eftersom Lejonet är tecknet för erkännande bör du se över om du har fått det erkännandet på ett balanserat sätt. Vad sägs om att boka in en feedback-moment för att ta reda på om förväntningarna är i linje med varandra?
 • Gör kontroller, gör fysiska aktiviteter som inte hindrar dig från att ha kul, ta hand om dina rutiner med mer entusiasm.

SOLENS PASSAGE I DET 7:E HUSET

 • Dina relationer, partnerskap och uttalade fiender kan få större betydelse vid den här tiden.
 • Om ni har ett kärleksförhållande, planera tillfällen då ni kan lära er mer om varandra. Fokusera på varje persons särdrag och hur man balanserar detta inom partnerskapet. Det är viktigt att definiera vilka prioriteringar och önskemål var och en har och undvika själviskhet.
 • Och om du inte är i ett förhållande är det bästa tillfället att förstå vad det här området betyder för dig. Hur mycket ditt oberoende behöver prioriteras och hur mycket du behöver öppna upp för dina känslor oavsett förhållanden.
 • Om det finns en relation med någon som innebär att man tar för mycket betalt för uppmärksamhet, försök att skapa utrymme för att balansera detta.

SOLENS PASSAGE I DET 8:E HUSET

 • Den del av ditt liv som handlar om delat värde och ekonomi, kriser, avslutningar, omvandlingar, arv, död, skuggor, sexualitet som ett delat värde, makt eller ett tabubelagt ämne står i centrum för ditt liv nu.
 • Förslaget är att du ska förstå hur mycket du kan förvärra dina kriser och din osäkerhet genom att hamna i en energi av jämförelse.
 • Detta är ett utmärkt tillfälle att bättre definiera rollerna i de mellanmänskliga relationer du deltar i. Se över fördelningen av konton och vinster etc.
 • Om du är en person som lever ensam kan det vara intressant att göra ett terapeutiskt arbete med ditt förhållande till dina skuggor. Reflektera över hur du har uppfattat ditt självförtroende och din osäkerhet.
 • Du kanske går igenom avslutningar och avslutningar av cykler. Ta tillfället i akt att reflektera över hur du har gjort detta på ett distanserat sätt och hur du kan använda detta för att återfödas ännu bättre och mer helad.

SOLENS PASSAGE I DET 9:E HUSET

 • Det område i ditt liv som handlar om högre utbildning, din inre sanning, livsfilosofi, rättvisa, etik, andlighet, religion och stora resor får en framträdande roll under den här perioden.
 • Det kan vara ett bra tillfälle att göra eller planera en utlandsresa. Om du kan åka någonstans som hjälper dig att bli av med din blyghet kommer du att bli ännu mer anpassad.
 • Generellt sett kan en viss kontakt med manifestationer av andlighet och livsfilosofier tillföra mycket. När Lejonet talar om självkänsla bör du ta tillfället i akt att få tillgång till medel som återknyter dig till dig själv.
 • Om det finns rättsliga fall som är oavslutade bör du kontakta de berörda parterna, eftersom byråkratin kan gå före dig.
 • Om du inte studerar just nu är det ett utmärkt tillfälle att komma tillbaka, och om du studerar finns det en fantastisk möjlighet att använda din kreativitet i dina studier.

SOLENS PASSAGE I DET 10:E HUSET

 • Solen i Lejonet belyser den del av ditt liv som handlar om ditt syfte, din karriär, din sociala status, dina auktoriteter och din förälder som lärde dig gränser.
 • Det kommer att vara mycket intressant att gå kurser eller utbildningar om karriärer, syfte och healing samt ledarskap. En fullständig läsning av ditt födelsehoroskop med fokus på din karriär eller ditt syfte eller ett yrkestestest kommer att vara lika berikande. Prova den professionella kartan här!
 • Din karriär kan få ett uppsving under den här tiden. Håll utkik efter möjligheter att marknadsföra dig själv genom att visa upp och utstråla kreativitet och personlig styrka.
 • Att läka din relation till din förälder hjälper dig att bli mer oberoende i vuxen ålder.

SOLENS PASSAGE I DET 11:E HUSET

 • Det är dags att ta itu med dina vänskapsrelationer, social rättvisa, sociala grupper, planering för framtiden och frukterna av ditt syfte.
 • Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att bilda eller delta i grupper som organiserar sig för att ge samhället en positiv inverkan. Stöd människor som behöver hjälp eller delta i debatter om socialpolitiska frågor, men utan att du själv är den enda referensen.
 • Prata med dina vänner och ta emot tips om självkänsla och kreativitet. Försök att vara en person som kräver mindre av dig själv och som framför allt bryr sig mindre om andras åsikter.

SOLENS PASSAGE I DET 12:E HUSET

 • Det är dags att reflektera över ditt omedvetna, dina drömmar, uppoffringar, isolering, rädslor och dolda fiender (personer och situationer som kan ge dig en förlust eller begränsning, även om det är oavsiktligt), eventuella beroenden och empati.
 • Det är en bra säsong för att arbeta med självsabotage, som kan komma i form av rädsla för att skrämma bort människor när du uttrycker din personliga briljans och självförtroende.
 • Energi och alternativa terapier kan ge positiva effekter för att förbättra rädslan för att leva din känslighet.
 • Att åka på en resa på egen hand eller att börja meditera kan hjälpa dig att balansera dig själv och läka omedvetna mönster. Den här säsongen kräver tid för dig själv för att reflektera!
 • Här är en meditationsserie för nybörjare, du behöver bara fem minuter om dagen för att komma igång.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.