Tarot: innebörden av den mystiska "stjärnan".

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: Självständighet, förståelse och tillit.
  • Skäl: petulans, envishet och oförsonlighet

VEM ÄR DU?

Du är en positiv, sympatisk, engagerad och självsäker person. Det är troligt att du bevarar din renhet, det vill säga genom att du inte är illvillig, girig, antipatisk eller förbittrad, vilket visar hur omtänksam, bekymrad och till och med naiv du är mot människor och situationer, vare sig de är positiva eller negativa.Det är viktigt att inse att du har äkta känslor för människor och livet, att du arbetar intuitivt och alltid söker det bästa. För dig är hoppet det sista som dör. Det är med tillit, tillgivenhet och hänsyn som dina relationer och projekt utvecklas avsevärt. Och du vet att för att livet ska fungera är en god dos av distansering mer än nödvändig.Det är alltid lämpligt att ta lugnet som en av dina egenskaper. På så sätt kan du koppla ihop dig med det heliga som finns runt omkring dig: allt och alla.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Det är klokt att agera i enlighet med sanningen för alla inblandades bästa. Klarheten kan bli ännu större i den mån du vårdar tillfälligheter, delar dina erfarenheter och respekterar din egen intuition. Du behöver inte längta efter så mycket erkännande för den du är. Börja bara att mer och mer hedra de situationer och möjligheter att fira de relationer som verkligen är värda.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.