Venus i Skorpionen: tid av större intensitet och kåthet i relationer

Douglas Harris 27-06-2023
Douglas Harris

Från den 23 oktober till den 15 november 2022 kommer det att vara den mest intensiva och passionerade tiden i relationer: Venus' passage i Skorpionen. Kärlekens planet kommer trots allt att befinna sig i det mest känslomässiga och intensiva tecknet i zodiaken.

Därmed stiger temperaturen under de kommande 30 dagarna på Venus i Skorpionen Det är en tid av intensiv kärlek - på gott och ont. Så här är några tips på hur singlar och engagerade personer kan få ut det mesta av Venus i Skorpionen-perioden.

Men kom ihåg att förutom Venus finns det även andra planeter som är verksamma i ditt liv. Håll ett öga på dina personliga transiter. här i ditt personliga horoskop !

Venus i Skorpionen för...

... som inte är i ett förhållande:

  • Temperaturen stiger när Venus passerar i Skorpionen, eftersom sexualiteten blir tydligare.
  • Om det inte är det enda du vill ha och du gillar lite romantik, försök att klargöra det.
  • Om du vill utöva sensualitet är det här den perfekta tiden att låta dina (dåliga) avsikter hänga i luften och spela kärleksspelet.
  • Gör det mesta av ditt utseende, använd all din charm och förförelse, var djärv och sätt igång med erövringen!
  • Gör en kärlekssyntes mellan dig och din förälskelse här för att förstå hur kemin fungerar mellan er.

... som är i ett förhållande:

  • Relationer kan ta en vändning till det sämre under den här perioden då saker som inte är rätt tenderar att komma upp till ytan.
  • Kanske tror ni att problemen är allvarligare än de faktiskt är, men i vilket fall som helst förtjänar svårigheterna att uppmärksammas.
  • Du kanske känner ett större behov av att kommunicera dina känslor, du kanske inser att du måste reda ut saker och ting och föreslå nya överenskommelser.
  • Och ha inte för lite sex eftersom Venus i Skorpionen ber om att du ägnar dig åt intimitet och kontakt. Närmare dina nära och kära och ge mer känslor och spänning åt relationen.
  • Här är några tips om färger och eteriska oljor för att pigga upp ditt förhållande.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.