Förstå hur Hooponopono fungerar och lära sig att använda det.

Douglas Harris 27-06-2023
Douglas Harris

I ljudklippet nedan förklarar specialisten Regina Restelli hur Ho'oponopono fungerar och har kraften att förbättra relationer och materiella svårigheter, hälsoproblem som depression och alla andra utmaningar i livet. Kolla in det!

Folk frågar mig ofta varför Ho'oponopono fungerar, och svaret är: för att det aktiverar fyra mycket viktiga visdomsvärden hos dem som utövar det. Dessa är:

  • Det första värdet är ärlighet. Var ärlig mot dig själv och mot livet, så kommer livet att vara ärligt mot dig, vilket gör allting lättare och lättare.
  • Det andra värdet är ansvar. Vi måste vara ansvariga för allt vi tänker, hur vi agerar och vad vi gör. Det är vi själva som skapar vårt liv, ingen annan.
  • Det tredje värdet är vänlighet. Universums lag säger att du drar till dig det du vibrerar, så vänlighet drar till sig vänlighet. Du måste vara vänlig mot dig själv först och främst och mot allt runt omkring dig, vilket definitivt kommer att generera vänlighet för dig.
  • Det fjärde värdet är tacksamhet som är huvudnyckeln till glädje, kärlek och helhet.

Dessa fyra värden är sammanflätade och när vi kultiverar dem ger de oss ett mer fridfullt liv, orsakslös glädje och lätthet.

I vilka situationer kan Ho'oponopono användas?

Den kan användas i absolut alla livssituationer: för att förbättra relationer, hälsoproblem som depression, lindra obehag som orsakas av tidningsnyheter och till och med materiella frågor.

De fyra Ho'oponopono-fraserna "Jag är ledsen, förlåt mig, jag älskar dig, jag är tacksam" skapar i oss tacksamhet, vänlighet, kärlek, självansvar och ärlighet - vilket är viktiga nycklar för att du ska kunna vibrera positivt. Och om du vibrerar positivt kommer du följaktligen att attrahera den positiva energin i ditt liv.

Värdena aktiveras av varje Ho'oponopono-sats:

  • Jag är ledsen. - Ärlighet.
  • Förlåt mig - Ansvar.
  • Jag älskar dig - Vänlighet.
  • Tack. - Tacksamhet.

Försök verkligen att säga de här fraserna - antingen högt eller i tanken - i varje obekväm situation i ditt liv under 21 dagar utan avbrott. Öva dig med ärlighet och ansvarstagande och skapa vänlighet och tacksamhet.

Även om det till en början kanske inte är så meningsfullt, försäkrar jag dig om att det kommer att göra det så småningom. Och allt kommer att börja förändras, vare sig hos dig, i det som finns runt omkring dig, i dina relationer eller i ditt inre sätt att leva livet. Du kommer att se hur Ho'oponopono fungerar. God träning!

Om du vill veta ännu mer om Ho'oponopono kan du läsa den här specialartikeln.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.