Astrologiska förutsägelser för valet 2022

Douglas Harris 28-05-2023
Douglas Harris

Astrologi bör inte användas för att välja din röst, utan för att välja astrologiska prognoser för valet 2022 kan vara till hjälp för dig att förbereda dig inför denna viktiga dag och undvika problem.

Inte minst för att det, trots att Merkurius återgår till direkt rörelse Exakt den 2 oktober kan vi fortfarande ha förvirringen från retrograderingen i den första omgången.

En bra aspekt mellan Mars och Saturnus kan dock hjälpa till att lösa problemen, förutsatt att det finns lugn och träning innan.

A Månen kommer att vara i Stenbocken Detta tecken förknippas med att göra sin plikt, vilket är dagens mål för vissa brasilianare.

Å andra sidan kan motsättningen mellan Merkurius och Neptunus göra väljarna förvirrade och osäkra.

Se nedan för mer information om den allmänna himlen och astrologiska förutsägelser för den första valomgången 2022. Om du vill veta hur planeterna kommer att agera i ditt liv, öppna ditt Personare Horoskop här och få tips som är skräddarsydda för ditt liv.

Saturn/Uranus kvadrat i valet

2022:s viktigaste transitering, den Saturn/Uranus kvadrat (förstår bättre här) kommer att vara väl markerad under hela oktober månad, eftersom den når den exakta graden.

Detta har varit fallet sedan förra året och är kopplat till globala instabiliteter, t.ex. inflationsdrivande effekter i hela världen, och även till den starka polariseringen. till våra val.

Även om du känner mer ångest, rädsla och negativitet, Här hittar du tips för att bevara den psykiska hälsan under valen. .

Merkurius retrograd ger fortfarande förvirring

Merkurius retrograd är känd för sina olägenheter och slutar exakt samma dag som den första valomgången (2/10), men den 2, Merkurius fortfarande stationär Med andra ord har planeten ännu inte den "normala" hastigheten när den är i direkt rörelse.

Då kan du ta med den, ja, förvirring inför valdagen Det gäller t.ex. valurnor som går sönder och andra oförutsedda händelser.

Mars kommer dock fortfarande att stå i god samverkan med Saturnus, vilket är positivt för de förfaranden som tidigare tränats in för att lösa oförutsedda händelser och problem.

Varning: övergången från retrograd till direkt rörelse innebär en översyn och en förändring av sinnet. Det är därför möjligt att flera personer ändrar sig om en eller flera kandidater på själva valdagen, eller till och med efter att de har röstat.

Dålig klarhet och förvirring i sinnet

Ett val till president, guvernör, senator och deputerade innebär flera komplicerade val. På valdagen står Merkurius mittemot Neptunus, Aspekten som skapar förvirring och förseningar. .

Samma aspekt gör det också svårt att få klartecken för omröstningen Det är som om det finns ett moln som skymmer synen.

Merkurius kommer dock att vara i en bra aspekt med Pluto, vilket hjälper dem som har gjort mer djupgående undersökningar om kandidater - i stället för att bara lyssna på löften (associerat med Neptunus) - och som därför kan rösta med större självförtroende.

Duty X pleasure I de astrologiska prognoserna för valet 2022

Merkurius/Neptunus kommer för många väljare att ge en känsla av besvikelse, ungefär som att man måste leta efter vad som är "minst värsta" i alla eller nästan alla alternativ. A Månen passerar Stenbocken För den här publiken är det snarare en plikt än ett nöje.

Det är möjligt att Moon kommer att leda till att antalet nedlagda röster minskar, dvs. att färre väljare inte går till valurnorna, just för att inspirerar denna pliktkänsla .

Venus kommer dock att stå i opposition till Jupiter, festlig kombination som förknippas med entusiasm och glädje Med andra ord kommer många väljare att vara entusiastiska och övertygade om att de gör det bästa valet.

För den här gruppen kommer valsöndagen att vara som slutet på mästerskapet, det vill säga det kommer att bli en livlig dag med fest och mat. Efter förbudet, med början klockan 17.00, kommer många människor att vilja dricka, festa och fira segrar i den första eller andra omgången.

På den sociala sidan av Venus i Vågen Omröstningens dag kan vara en dag för att träffa vänner och bekanta och, i oppositionen mellan denna planet och Jupiter, för att söka nöje och kompensation i slutet av dagen.

Vill du förstå mer om astrologi, självkännedom och självutveckling? Kolla in min YouTube-kanal!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.