Douglas Harris

Vi har länge hört att ord har makt. Men vissa människor ignorerar fortfarande den frasen eller gör narr av den. Har du någonsin stannat upp och tänkt på hur din dialog är med andra, med världen och med dig själv? Ord är inte oskyldiga, vindarna bär inte bort dem. Men lika kraftfullt som vi är ansvariga för att skapa vår verklighet, har vi också makten att förändra den.

Den ryske biofysikern och molekylärbiologen Pjotr Garjajev och hans kollegor har utforskat DNA:s vibrationsbeteende och nyligen bevisat att frekvenser av vissa ord förändrar och omprogrammerar DNA. Författaren Louise Hay hade redan långt före dessa studier bevisat kraften i positiva bekräftelser. Genom böcker som sålts över hela världen har hon fört den enkla och klokaord för dem som törstade efter fysiskt och andligt helande.

Louise har formulerat tusentals helande affirmationer, som studerats genom tankemönster som upprepas och förs vidare från generation till generation. Positiva affirmationer har helat tusentals människor runt om i världen. Och som Dr Pjtor Garjajevs vetenskapliga forskning mycket väl säger, är det inte bara vilken frekvens av ord som helst som förändrar.

Det finns en formel som gör det möjligt för en person som är intresserad av ämnet att skapa sina egna affirmationer för helande, välstånd, kreativitet och självförtroende. Det är vad jag kallar 4 P-formeln.

 1. P ositiva
 2. P personal
 3. P återkommande
 4. P obehaglig

Här är några affirmationer som kan göra stor skillnad i ditt liv. De kan skrivas eller talas:

 1. "Det är tryggt att leva och experimentera med nya idéer."
 2. "Jag är öppen och mottaglig för allt välstånd i mitt liv."
 3. "Jag är en magnifik reflektion av de kärleksfulla tankar jag värnar om."
 4. "Jag flyter smidigt med livet och vet att varje erfarenhet existerar för mitt högsta bästa."
 5. "Jag lockar bara till mig givande och fantastiska upplevelser i mitt liv."
 6. "Det yttre är alltid en återspegling av det inre, så jag älskar mig själv mer varje dag."
 7. "Den gudomliga intelligensen ger mig idéer och jag kan använda dem alla".

Ja, vi kan förändra våra fysiska och mentala strukturer, och därmed vår verklighet, genom att använda vissa ord. Vetenskapen bevisar nu det som Louise Hay har sagt under lång tid. Och det som många anonyma, men inte mindre viktiga, människor redan har bevisat i praktiken. Det finns otaliga rapporter om helande, omvandling och uppnåendet av en önskad verklighet. Bevetenskapsman: prova det!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.