Tarot: innebörden av den mystiska "Den hängande mannen".

Douglas Harris 03-06-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: distansering, resignation och självuppoffring
  • Skäl: offermentalitet, okunnighet och pessimism.

VEM ÄR DU?

Du är en osäker, inflytelserik, envis och vidskeplig person och du är en person som faller offer för tråkiga eller negativa situationer. Du måste vara försiktig så att du inte hamnar i trubbel på grund av infall, obeslutsamhet och missförstånd. Även om du är lojal mot något eller någon har du en ständig förmåga att sabotera dig själv, även om du inte vill hamna i trubbel. Du kan till och med varaI själva verket jämför du dig själv med andra och tror blint att du har mindre tur än andra. Du har en tendens att hålla fast vid det förflutna - vid minnen av när saker och ting fungerade. Var försiktig så att du inte ger näring åt tron att du bär stämpeln av misslyckande.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Ge inte dina egna klagomål och gnäll till föda - det är det första steget för att vända ditt eget liv. Gör en självutvärdering och fråga dig själv om du inte anser dig själv vara en tät, tung, tråkig eller till och med irriterande person. "The Hanging" kräver en ny syn, genom ett annat prisma, på ditt eget liv. Även om allting verkar fel eller orättvist är du här, läser det här och blir medveten omGe dig själv en chans! Börja med att lita lite mer på dina omständigheter och på människorna runt omkring dig i stället för att så ofta bli ett offer för dig själv.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.