Vilken färg på trosorna ska du ha på nyårsafton?

Douglas Harris 06-06-2023
Douglas Harris

Bland de viktigaste ritualerna vid nyår är att satsa på färg på knäbyxor är en av de vanligaste. Kromterapi Denna studie visar varje färgs energivibration och dess effekter på miljöer och människor. Vet du redan vilken färg på underkläderna du ska ha på dig på det nya året? Kom och förstå!

För att göra valet kan du associera färgernas betydelse med dina intentioner och mål för 2023 - och till och med hjälpa dig att hantera vissa känslor. Ett tips är att beräkna ditt personliga årstal här e kolla här prognoser för skyltarna för 2023 .

När du har definierat dina mål kan du slutligen välja färg på trosorna du ska ha på dig under det nya året utifrån färgernas betydelse.

Vilken färg på kalsongerna ska du ha på nyårsafton? Ta reda på det nu

Gula trosor på nyårsafton

Det är den färg som är mest känd för att ge ekonomiskt välstånd och locka till sig pengar året runt, men den går långt längre än så. gul representerar sinnet, så den stimulerar resonemang och visdom.

Den ger högre produktivitet och är också lämplig för dem som kommer att gå i personår 3 år 2023.

Gröna trosor i Virada

Den ger lugn och hjälper till att upprätthålla kroppens korrekta funktion, vilket ger balans och välbefinnande.

Dessutom är det en bra färg för dem som kommer att leva i Personlig årskurs 4 eller 9 år 2023.

Blå trosor under det nya året

Den verkar på känslor och känslor och ger lugn och avslappning. På så sätt hjälper den till att rädda tron och verkar för att avlägsna tvångstankar och ångest.

Den indigoblå tonen hjälper till att skärpa intuitionen och höjer och expanderar medvetandet. Den ljusare tonen är mycket bra för personer som befinner sig i Personligt år 5; den indigoblå tonen är bra för personer som befinner sig i Personligt år 6.

Rosa trosor på nyårsafton

Färgen har funktionen att harmonisera och förbättra kommunikationen i relationer, så du kan använda den för att arbeta med kärlekens och förlåtelsens energi, hjälpa till med försoning och förståelse för tidigare sår.

Så de som befinner sig i personlighetsår 2, 6 och 8 kan ha stor nytta av rosa underkläder under det nya året.

Röda trosor på nyårsafton

Röd är passionens, förförelsens och sensualitetens färg. Den hjälper till att återuppväcka passionen och ge ett "lyft" åt förhållandet. Den ger också energi och rörelse.

Försök att bära röda trosor, särskilt om du befinner dig i Personligt år 1 år 2023.

Orangea trosor

Orangea trosor : anses vara den bästa välståndets färg Hjälper till att locka till sig pengar och goda möjligheter, främst eftersom den stimulerar djärvhet, mod och stimulans. Gör att man känner sig tryggare och utan rädsla. Att använda i kombination: eterisk olja av bergamott hjälper också till med produktivitet.

Lila eller lila trosor

Den har kraften att omvandla och förvandla, vilket är anledningen till att den hjälper när personen är vilse, söker självkännedom och vill göra förändringar i livet.

Andra färger på underkläder under det nya året

Färgerna vitt, svart, brunt och beige har ingen terapeutisk funktion enligt färgterapin, men kan ge fördelar när de används på kläder. Förstå:

Vita trosor : Vitt är ljuset, kombinationen av alla färger och representerar renhet, perfektion och fred. Därför kan alla vita plagg göra en person gladare, festligare och gladare.

Svarta trosor : att bära svart på kläder visar på mystik och diskretion, så det kan vara bra när du vill gömma dig från något du inte är på humör att möta.

Bruna knickerbockers Färgen representerar en koppling till jorden och ger soliditet, trygghet, förtroende och stabilitet. Färgen utstrålar lugn, men mörkare nyanser kan orsaka obehag och oro.

Beige trosor Beige, som är en blandning av brunt, vitt och gult, har samma symbolik som de tre färgerna, med andra ord ger den energi av stabilitet, ekonomiskt välstånd, fred och lugn.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.